I jedesh tj. sjedish napolje ako je moguce,jer je bezbjednije.
...
Izvor...?
Sent using Tapatalk
#fakenews
Nači skidanje maske, gutljaj piva, stavljanje maske, skidanje maske, gutljaj piva, stavljanje maske... Nijesam vaš siguran, al ajde...
Sent using Tapatalk
#fakenews
One Ring to Rule them all...
614 uzoraka.
95 pozitivnih.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Već dvije nedjelje je konstantno oko 15% pozitivnih, bez obzira na broj testiranih.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
a ovih 614 uzoraka od prethodnih 20 dana
nothing comes from violence and nothing ever could
Ili oni šteluju 15% testirajući svaki dan drugačije cifre u zavisnosti od broja pozitivnih
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
zar nismo prešli na metodologiju manjeg broja testova? juče i danas po 600 i više testova obradjeno?
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
ne znam otkud ljudima da je to receno... receno je da ce se promijeniti kriterijum, odnosno poostriti kriterijumi da bi bio testiran... Ali to ne znaci da ce biti manje testova, s obzirom, koliko ima direktnih kontakta i ljudi koji imaju simptome... Nema vise sirokog testiranja ( koje je ustvari kljucno za kontrolu sirenja )
Bez potpisa.
Gando brate,crnjačiš.Okle sad "Ako si ušao i zapalio cigar..."
Eraković:"“U Crnoj Gori se sa ovakvim načinom rada i ovom metodologijom se sigurno najpoštenije radi"
Je li to on govori otvoreno da mu kolege u regionu i svijetu nepošteno(da ne rečem težu riječ) rade?
A mi...? Ka francuske sobarice...?
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Last edited by joni; 20-07-20 at 16:32.
Мени је занимљиво јуче НК 32, данас 2.
Dje rekoste da se moze uradit PCR i ima li ga koja laboratorija na engleskom jeziku? Moram kretat na put
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Ma nešto se nijesmo razumjeli.Pušenje u kafani je svakako za kaznu.Možda si mislio na baštu...nema veze...ionako mi nije više do kafane.Treba da se opuštim tamo a ono,oće inspekcija,mora maska,ne mora ako ti je čaša u ruku,gazda te gleda najježen jer može popit 20.000 kazne...neka hvala.Popiću doma,ka i svaki pravi alkos.
A u vezi ovoga drugog:šta reći?!
Kriv im je narod,pa onda kolege(mnogi od njih su im i potpisivali diplome),ko je sjutra na redu?
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Uh, kakav rez
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Naravno da lazu, Hrvatska prva ima ubjedljivo najsumljivije brojeve u regionu.Italija i Španija da se stide šta rade
gori su od Kine
25 novih slucajeva Hrvatska u poslednja 24h, kako da ne
Last edited by Markys; 20-07-20 at 16:59.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks