I po meni je max trebao ovo da uzme. Mozda je presudilo sto je Volkanovski imao snaznije udarce.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
I po meni je max trebao ovo da uzme. Mozda je presudilo sto je Volkanovski imao snaznije udarce.
Evo se prenosi na FC, biće ovo dobra tuča![]()
Usman je krenuo prvu rundu sličnim pristupom kao protiv covingtona, da boksuje ali su mu rekli u corneru da igra na sigurno.. manje, više očekivan epilog..
Masvidal bez full trening kampa teško može stopirati high-level rvača kao usmana
Holloway-a ne racunam u promasene
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Dobro se pobise Katar i Ige sinoc. Gledah zadnja 3 Katarova meca, strasno boxuje, i kardio odlican ima. Ne bi me cudilo da odradi jos koji mec pa da napadne pojas.
facu mu je deformisao cijelu
19.09.2020
ozbiljan test za adesanyu.. costa je realno za lhw vise nego za mw..
Masu Costa skida kila, a i realno ogroman je.
na noc borbe ce imati glat 95-100kg
Ako ga Adesanja dobije, prakticno je ocistio diviziju.
onda moze da krene "operacija jon jones" za 2021![]()
A bogami mislim da ako se taj mec desi ikad, da ce ga pojesti JJ.
Najjaci je Volkanovski, dok je igrao ragbi imao je preko 100kg, a sad se u fw bije.
u slučaju ufc-a realno nemaš mehanizme da zabraniš njemu ako lagano iznosi weight cut..e sad ako promaši 1-2 puta, završio je priču..
yoel ima tih problema ali ima i godina..
Paulo Costa 213.8 pounds on fight night. Yoel Romero was 207.2. Costa was precariously close to that 15-percent mark where CSAC is recommending fighters move up.
Last edited by miha; 20-07-20 at 09:17.
Mjerenje treba da bude par sati prije borbe, ne dan ili vise.
"ne prdnjavi, prdnjavo ljudska..."
Ja sam Costu gledao samo jednu borbu, i to zadnju protiv Romera i mislim da su mu poklonili pobijedu jer je mlad, ima dobar skor i na njemu White moze da gradi buducnost a Yoel je istrosen. Mislim, naravno da mozda grijesim, malo je jedan mec, ali nije mi mnogo obecavao osim sto je pokazao da je mnogo snazan. Mislim da bi u normalnim nekim okolnostima, Adesanya trebao ovo da rijesi cak i bez vecih problema, ali se ogradjujem jer ipak samo jedan mec sam gledao ovome.
Khabib otkazao mec sa Gaethje. Ne bi me cudilo da se penzionise.
Tyson vs RJJ egzibicioni.. klasik![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks