AROMA
HDL
iDEA
VOLI
Sve je to meni gadno, mimo Drezge, Nike koja se popravila i nekog bjelopoljskog Milka kosjelog mlijeka u cetvrtastoj plasticnoj ambalazi, doduse njega izbjegavam jer je plasticna ambalaza.
A zena mi voli imlek, ja vas @montenegrina ne shvatam![]()
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Ima i neko durmitorsko u teglici staklenoj. Meni se dopalo. Onako nakiśelo fino...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
To bjelopoljsko mlijeko proizvode u nekakvom prastarom postrojenju, bili su u onoj humanitarnoj emisiji na TV Vijesti... Ne kažem da je loše, samo sam oprezan sa ovim saznanjem + plastična ambalaža.
Doduše, kad odem u tazbinu u Plav krka se samo ono, jer Drezge i tog kontinentalnog fenseraja nema gore![]()
Samo nemojte uporedjivati jogurt i kiselo mlijeko jer su to dva razlicita proizvoda..slicna jesu ali razlicita. Drezga je kisjelo mlijeko a imlek gusti je jogurt. Najbolji su u svojim kategorijama na nasem trzistu. Ima i imlek jogurt bello koji je takodje odlican i od organskog je mlijeka. Takodje imlek kisjelo u maloj casici neprevazidjeno. Na zalost neko nam ih izgleda uskracuje..
Promjene na tržištu
Meggle gasi proizvodnju u Hrvatskoj
https://vijesti.hrt.hr/635244/meggle...je-160-radnika
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
The more things change, the more they stay the same.
Još jedan minus za ukus Kravica "gustog" jogurta. 2.8%, vodurina.
O kvalitetu ne bih, nisam upućen.
Probah noćas Nika jogurt. Nije loš. Svakako bolji od Lazina...
O'davno se ne iznervirah kao danas(sad već juče) u Aromu, šetao sa psom onako prilično dugo i zovu od kuće ako mogu da kupim lubenicu, OK malo mi mučno ali ajde kupiću neku manju Aroma mi blizu kuće, ulazim u prodavnicu direktno na lubenice ne uzimam ni korpu, pas zavezan me čeka ispred, ej zdravo neki momak mislim da puni rafove sve su djevojke i žene obično na voće i povrće e kakve su lubenice ono mlaćenje standardno ka' da zna i on i ja, super odlične ajde neku malu da uzmem, dobro nadje se tu neka manja on na vagu sa njom izmjeri i zalijepi onu etiketu, ništa ja uzimam lubenicu u ruku bez kese korpu nisam ni uzimao i idem put kase i kako prilazim na kasu vidim na etiketi 8,550kg hm, ne pomišljam ništa nego kako je držim u ruku i čekam red na kasu ma rekoh kako 8.5kg sad bih je preko Morače prebačio a nisam nikakav bilder..
Nešto mi se upali lampa ne znam šta mi bi vratih se sa lubenicom na sektor, nema momka što je mjerio, stoji djevojka, zamolim je lijepo da je stavi na vagu i ja gledam 6.350kg
Gornji i donji pritisak mi se skoro poravna nedje na 200, tražim momka jer sam odma ukapirao da je zaglavio lubenicu izmedju gornjeg dijela koji stoji fiksno i donjeg dijela vage koji mjeri, evo slika vage pa ćete ukapirat i to je morao prilično da je zaglavi da bude teža preko 2kg..
E kad sam ga našao pa poveo na vagu a on samo ponavlja ne zna kako to, pa rekoh nemoj da ti nabijem na glavu koga praviš budalom pi.čka ti lijepa materina, pa da mene ukradeš ne za sebe nego za Aromu ejjjj, savršeno mi se .ebe za 1euro ali budalom da me neko pravi e to ne može....
Pa svašta sam ja tu još priča, galamio čitava se prodavnica okretala ostavih lubenicu izvinuh se djevojci što sam bio neprijatan, nekulturan i nevaspitan i preko vrata...
Obično me stvari ne pogadjaju i bliski ljudi me ne mogu iznenaditi a kamo li neka budala iz Arome ali ne mogah da podnesem takav nesojluk/fukarluk u datom momentu...
Evo kako se iznervirah kad pišem odje u tri sata ujutro.
Dakle, ako je ista mrzno to je kad te na vaganje prave ludim, jos sto ti velis, ne za sebe no na racun Arome te krade...
Ja sam jutros zamalo u Voliju u Donjoj G prisao onima na gotova jela i trazio 200gr Korone u 2 manje posudice... 4 njih tamo u unutra, svima maska samo na ustima...
Ali dok god se svakome uljudno ne skrene paznja zalud...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
HDL promjenio materijal od kojeg se prave kase, sada je još gori, pucaju na dodir. Takođe počinju naplatu i malih kesa od ponedeljka....
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Platneni ceger i to je to. Imam ih doma vise komada. Cak i one vece, kao plastificirane...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
ne bi mi bilo žao platiti da su to normalne kese, ali ne izdrzi ni do kuće.
Ja imam 3 cegera i baj baj kese.
Ne smije brendirana da se naplacuje, zato su svi odmah i makli brendiranost sa kesa...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Zato su im boje kesa u skladu sa logom i čudima. I ja ću na cegere da pređem i to je to. Kao svi u svijetu..
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Znači bio sam ubjeđen da Voli ima ime na kesi i tek kad malo bolje pogledah samo su srca.
Pa treba se lagano preorjentisati na alternative.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
This time next year we'll be millionaires
U HdL je manja kesa 0.01c a veća 0.03 centa.
Izgleda da i oni osjećaju krizu jer je do sada bili prilično galantno...
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Nije bas tako, pouzdano znam da npr jedna relativno velika firma ima vece pazare nego u istom periodu prosle godine a da se vadi na koronu i ljudima smanjuje plate. Ali gazda je nista covjek pa nije ni cudo sto tako radi. Tako i kod HDLa, ne vjerujem da im je manje ako ne i vise obzirom na one pomame na pocetku.
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Bas bih volio znati koja je to firma .
Jet onih sto hilhada ljudu koji su bili na danasnji dan prosle godine morali su kupovati negdje . Bilo direkno u maloprodaji i preko hotela restorana i slicno .
Zaista ne znam sto ti prodaju pa im je pazar isti . Cak i gradjevinari imaju manju prodaju materijala
Firma koja se bavi poljoprivrednim dijelom.
Samo sad logicno razmisli . Sto hiljada kjudi je manje tj kupaca . Prodavali gotove proizvode masine sjemena ili sta vec jednostavno moraju osjetiti . Bukvalno ce svi osjetiti . Neko direkno neko posredno .
Onaj na sjeveru je brao borovnice koje su kupovali turusti sto prolaze , on je za te pare od komsijs kupio nesto e sada toga nema j sve tako lancano
Svi ce osjetiti vremenom, saglasan sam ja, ali kazem ti u prethodnih mjesec-dva dana je vlasnik smanjio plate iako je pazar bio veci nego prosle godine u istom mjesecu.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks