Sve ovo pošegat treba...
Sent using Tapatalk
#fakenews
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Standard za novogradnju... Neka nego su se i u moj nekadašnji kvart u Staru Varoš pos*ali, sve izbetonirali, makli čak i košarkaško igralište...
Śećam se dok smo đeca bili, livada za fudbal 30x20m, koš, drveće, klupe, čak smo imali i jednu uzbrdicu od 7-8m za sankanje, a sve to na 3m hoda do trga...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Zna li ko kakva je zgrada na Zagorič đe je Lukić apoteka? Konkretno kakav je krov?
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
Južna kapija ušla u završnu fazu. Vjerujem da će početkom 2021 biti gotova za useljenje. Kako je ovo dobra stvar sa snimcima svakih 7 dana. Gledah snimak za kraj, zgrada na starom što je radio Bemax i od početka do kraja po mjesecima napredak. Extra.
Last edited by Director; 14-07-20 at 23:22.
Možda je neko imao stan tu ili živi tu, to sam očekivao
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
Gdje mogu naci DUP Radoje Dakic, onaj dio gdje je Central Point?
Sajt Glavnog grada ili MORTa.
http://www.planovidozvole.mrt.gov.me...ngDocument/Map
Ođe su svi važeći DUPovi za cijelu CG..
Samo neće sa telefona, baguje nešto, mora sa kompa.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Last edited by kimmi; 16-07-20 at 14:22.
Sličnu arhitekturu su mnogi mogli u CG da primjenjuju u ovoj kombinaciji sa kamenom na primorju... Baš lijep risort kod Grka:
Nešto baš odavno nisam išla do Delte, kako je ona zgrada druga u Master kvart iskočila onako brzo, iha.
@montenegrina
Nije im teško kad imaju svu moguću mehanizaciju + radnike. 6 dizalica za 2 zgrade, kamiona ja ne znam ni koliko imaju, kao ni ostale mehanizacije + radnici iz Turske. Sa takvom prednošću sa mehanizacijom vala im ne može biti problem.![]()
Pa kaze ne padaju cijene. Nekoliko slicnih oglasa samo danas vidjeh, kad stisne kriza padace cijene kao zrele kruske. Ko ima kesa sad ce moci da trguje za male pare.![]()
ne padaju bas sve je to prividno
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Meni se ovo i ne cini nesto prejeftino obzirom na situaciju, sivu zonu gradnje ,kvadraturu objekta, a i na lokaciju
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Cydia; 18-07-20 at 18:02.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks