Zena mi je danas bila u cosmeticsu i poslao sam je da se naprska black irisom. O otvaranju parfema ne mogu da pricam jer je posle toga jos 20 prodavnica obisla. Pravi flanker. To je taj prepoznatljivi miris kome su ublazili dim i ono sto stipa za nos kod originala, ono zelenilo, valjda origano. Zamislite interlude kome je dodat miris karmina i oduzeta ona tezina koju ima koju masu ljudi mjesa sa slatkocom. Ovo zvuci kao da su nagrdili parfem ali ne, sjajan je, nosiviji, umjereniji i garantujem da i neka opasna zena moze ovo iznjeti dok stari interlude i ne bas. O performansama ne mogu da pricam dok nedje dekant ne nabavim. Uglavnom dok imam interlude-a starog, novi bi bio visak jer su previse slicni. Kad istrosim original ovaj cu uzeti definitivno.
Na drugu ruku naprskala amouage lyric MAN(man???) Moj vjeciti problem sa notom ruze- ja ovdje nista "man" ne osjecam. Sve se nadam vremenom cu shvatit tu ruzu ali cini mi se sve sam dalje i dalje. Lyric man cak pamtim kao muzevniji. Jeste da koza moje zene radi drugacije od moje ali ovo je zenski parfem.

Bookmarks