Znam otprilike koji dio obuhvata cisto sam htio da vidim sta sve planiraju tu da grade. Hvala ti!
Pri ulici je planirana neka poslovna zgrada veće spratnosti, gimnazija i širi se park od ETF-a, koliko sam uspio da vidim predloge iz nekih planova, planirane su zelene površine sa spomenicima najvećih ličnosti Crne Gore, park poput onog ispred ETF-a koji je pravi primjer kako park treba da izgleda
Tacno je to za park, pravi primjer uredjenog parka. Njegosev je ruglo iskreno, koliko god ga mi voljeli jer smo svasta tamo radili![]()
Nadam se da ce ispostovati to, jer pored mastera, i te vece zgrade sto planiraju, nema tamo jos puno prostora za jos neke zgrade.
Ja sam vidio neđe u nekim kopijama dokumenata višespratnicu neđe kod skretanja za studentski, tu će biti i nova ulica kao i nova ulica koja će prolaziti između profesorske i mastera i povezati taj dio sa bulevarom kod tološke šume. Završetkom masterove višespratnice i kasnije zetagradnjine kod central pointa biće to lijepo arhitekturom pod uslovom da nastave sa planiranim širenjem parka prema studentskom
Meni se svidja Master, isao sam da gledam dvosoban stan, lijep je raspored, dobri su materijali, bravarija je drvo aluminijum, za 1200e po m2 nema bolje ja mislim, ali se bojim bice pakao.
Kad se useli cijeli Master, Central, Line, Kips....
Sent from my SM-G988B using Tapatalk
I ja sam mišljenja da za te pare je bila baš dobra kupovina. Da ne zaboravim da napomenem da svaki ulaz ima po dva Otis lifta. Jedino što se plaća jeste multi split koji nije jeftin ali opet drvo + aluminijum, mirage plocice , porcelanosa u kupatilu. Dobro je nagazio Baću i ostale.
Tako je i sada svudje u gradu skoro. Redovno na Bulevaru pored Vektre imas situaciju da je kolona auta od semafora do kruznog gdje se bulevari presijecaju . Kada kupujes na jednoj takvoj lokaciji, kupujes da ti dosta stvari bude blizu, samim tim da manje koristis auto.
Isto tako ogromne su guzve i na ulazu na Stari/Konik iz centra, pa isto preko Krivog mosta..
A to jes. Ne mozes zivjeti bez guzve a imati sve na dohvat ruke itd...
Ostaje samo strah od lokala kao u City
Definitivno najbolja ponida za tu cijenu trenutno u PG.
Ja nikako ne volim City kvart, al sam sve blize da uzmem stan u Master.
Vidjećeš kad završe kulu kakav će to vizuelni spektakl da bude. Računaj za koju godinu da će ti stan vrijediti min 1500 za kvadrat.
Btw kula počinje da se radi ubrzo...
Cuvajte se drugari da to sve ne stane i ne potraje... Promijenice oni ovaj plan sigurno
Sent from my POCO F2 Pro using Tapatalk
Rade li sjutra, da ne rasprodaju?
Ovaj plan je već pola realizovan što se stambenog dijela tiče, u kom dijelu misliš da će promijeniti?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks