Kako si im ga profesorski reka'.
Kako si im ga profesorski reka'.
Ne bih volio sa Srbima da igramo...
Trika nema da bi se "Oj svijetla majska zoro" mogla chut u BG od zvizdanja i povika... Vjerovatno bi nas docekao i transparent "Noz, zica, Podgorica" i nesto slicno... Ovo pricam iz iskustava drugih republika bivse SFRJ...
Nakon takvog doceka u SRB, mislim da ni njima nista ljepse ne bi bilo kod nas... Ne znam kako bi se ponasali kada bi mi njih prvi ugostili...
Tako nesto nam ne treba i samo bi se zatezali odnosi izmedju drzava...
Volio bih da grijesim i da nas Srbi docekaju kao i Hrvati u Zagrebu (vaterpoliste), ali ......
Originally Posted by Nk-001
Mi njima ne bi trebali takav docek pravit, ipak nijesmo taj soj. A i to sto velis, ako pocnu pisat "noz, zica, Srebrenica/Podgorica" postace strasno degutantno. Nije mi jasno kako neko moze da se fali sa genocidom, ka da zive u Ruandu ili slicne zemlje.
No, ako se ipak desi da sa njima igramo, nase reprezentativce ce to da isprovocira i dace im ekstra podsticaj da ih rasture u sred Beograda. A mozda Djukanovic uleti i prebije pola sale (sto me ne bi zacudilo).
Last edited by Admiral Krsto Djurovic; 15-01-07 at 20:04.
nebi valjalo ni da naletimo na Svedsku Portugal ili Rumuniju to su kvalitetne selekcije(od ovih shto su u kvalifikacije) , ne znam kakava je ta Bosna !!!
AAAAHH KAKO ME SVI GLEEEEDAJUUUUU!!!
Nema sto da mislis na Svedsku i Bosnu jer iz njihove grupe ide samo jedan tako de jedne sigurno izbjegavamo.Ne zaboravite da stize i jos jedna ekipa u baraz sa SP u rukometu,mislim da je jedna nijesam siguran dali ih je vise. Sto se tice Portugala i Rumunije kolko se mi njih bojimo i oni se nas isto tako nakon ovih osam uzastopnih pobjeda jos ako priknjizimo i ove dvije protiv Holandije u sto ne sumnjam onda ce svakako i njima biti interes da nas ne susretnu. SVe u svemu ja se od srca nadam da cemo proci koga god da izvucemo u baraz ali i ako ne (pu,pu,pu) pokazali su momci da se na njih moze racunati![]()
Samo da pozdravim sve cetinjane koji su krenuli put BP jer kako sam cuo organizovano se poslo oko podna...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Cetinjani su nasa udarna pesnica.
AAAAHH KAKO ME SVI GLEEEEDAJUUUUU!!!
Ja ne bih podizao tenzije i dizao prasinu tek tako u vezi eventualnog dvomeca Srbija - Crna Gora i daako konacno ukapiramo na koji nacin treba uzvratiti ako bude bilo potrebe.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ne znam dali Italija ima sansi da prodje u baraz najbolje bi bilo njih da dobijemo u barazu![]()
oce dobiti nasi preko 6 razlike?
kako je igrala holandija sa austrijom u goste
Oce funky garant!
Holandija-Austrija prvi mec 27-26
Austrija-Holandija drugi mec 37-31
Austrija - Holandija: 37 - 31
U holandske novine pise da im 3 igraca ne igraju u Bijelo Polje i jos trojica imaju pocetne znake gripe i ne znaju oce li ozdravit do mecha (juce napisano).
Njihov trener je reka da ce bit vrlo tesko imat izjednacen rezultat u Bijelo Polje i da sve karte stavlja na zadnju utakmicu u Holandiju.
Znaci, unaprijed su se pomirili sa porazom.
da, to sam i ja nasao da sve nade polazu u zadnji mech jer im valjda samo bod fali
to cu da igram 1
dje ima da se odigra na rukomet ljudi. ja bacih pare protiv austrije odje i poslije toga u lob ne stavljaju nase rukometase. koliki je hendikep?
bookmakers daje ovo +6 na holandjane...
Da nema ko link za skidanje utakmice/a sa Austrijom...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Eutelsat W2 = 16 east
12719 V 6111 3/4
ID: ATLAS - U
Hvala Maveric,doduse pokazuje da ima signala pojavila se slika na trenutak i sad je nema ali signal i dalje stoji...valjda ce doci slika...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks