Page 44 of 101 FirstFirst ... 344041424344454647485494 ... LastLast
Results 1,076 to 1,100 of 2506

Thread: Cirkus u Budvi

Thanks Thanks Given 
    3,591
    Thanks Thanks Received 
    6,844
    Thanked in
    3,581 Posts

Evo ga Momo Koprivica (Demokrate)...

Znaci nemojmo ljudi, jednostavno nemojmo.

Ovo je samo slika, ja ne znam sto se desilo prije niti je to bitno kad imas golorukog co'eka koji je ledjima okrenut od policajca, od suzavca ili bibera ne moze na oci da gleda a ovaj jako hrabri i profesionalni policajac ga zasipa i dalje biber sprejom... Bice su ga naucili da kad se jednom aktivira treba cijeli da se isprazni nekome po glavi.

Nemojte ljudi da mi prvadate ovakve brutalnosti policije pa ma kakvi da su divljaci sa druge strane. Jednostavno postoji procedura za odredjene stvari i ovo se ovako NE RADI.

Jel' uradio nesto protivzakonito? Privedi ga druze i kraj price. Nemoj da ga zasipas biber sprejom da mu vid nagrdis, nemoj da ga sutiras dok lezi na podu, nemoj da se izivljavas nad njim kad ne pruza nikakav otpor, ponajmanje aktivni.

Cast izuzecima ali znam ja odlicno dostinu tih policajaca, specijalaca i inspektora. Mnogi bi bili kriminalci da nisu u uniformama. A neki su i bili prije tih uniformi. Samo cekaju prilike da se nad nekim izive, da izbace sve licne i profesionalne frustracije koje imaju...

Ni ovo na ovoj slici ni na onim snimcima ni u mnogo drugih situacija u (skoroj) proslosti... Da ne pominjem cemprese, cupanje gradjana koji MIRNO demonstriraju i sl. jer cu se udaljit' od teme...
    Last edited by Fidel Castro; 24-06-20 at 23:10.
    --------------------------
    Do Not Disturb.
    --------------------------

2. The Following 8 Users Say Thank You to Fidel Castro For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    primijetio sam da kad god komentarišeš stvari na ovom dijelu foruma dobar dio te etiketira ili kao glasača dpsa ili kao četnika

sent from my iphone using tapatalk
    Да, никад се не каже нпр ти си загрижени сд-овац, или ма ти си обична српска комуњарс из снп-а.

Шалу на страну, овакви догађаји су вододјелница, и ту нема "колега мислим да нисте у праву" већ одмах иде етикетирање најгоре : за неког је то дпс (правда за сд) за друге су то четници.

Нас балије ко шиша...

Послато са sm-g950f помоћу Тапатока
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Bez mene, ovo je tako nisko i za tvoje standarde. Mozes ti i bolje Pomenuo nisam situaciju iz BD....
    Nisi, ali si citirao policijske izvore kao da im se moze vjerovati. Kao da samo danas nisu nekoliko puta uhvaceni u bezocnoj lazavini.

Nisu oni bacili suzavac u skolu. Navali momak na njih pa su se branili.

Thanks Thanks Given 
    3,567
    Thanks Thanks Received 
    5,883
    Thanked in
    2,826 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post
    Nisi, ali si citirao policijske izvore kao da im se moze vjerovati. Kao da samo danas nisu nekoliko puta uhvaceni u bezocnoj lazavini.

Nisu oni bacili suzavac u skolu. Navali momak na njih pa su se branili.
    Opet pišeš o nečemu što ja nisam rekao. Ja nisam citirao policijske izvore. Biće godine stigle.

P.S. Bolji si bio 2006 kad smo pisali o referendumu
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Opet pišeš o nečemu što ja nisam rekao.
    Zanijeli se momci. Rekao si "Novi Zeland kažeš." i okačio snimak đe policija primjenjuje silu (gle čuda, bez šutiranja u glavu), bez ikakvog daljeg konteksta, u smislu razloga hapšenja ili razloga primjene sile. Nešto mi je teško povjerovati da je ovaj momak uhapšen zato što je nešto uzvikivao po ulici, niti na snimku djeluje da se baš ne opire hapšenju. Moraš oprostit' ljudima koji ti odgovaraju što na temi "Cirkus u Budvi" pomisliše da insinuiraš nešto što je vezano za Budvu. Moj osjećaj je takođe bio da je poenta bila da se policija svugdje ponaša kao kod nas danas.
    I možda si i u pravu, ljudi su ljudi i "vani" i kod nas, sa svim vrlinama i manama. Značajna je razlika da se "vani" ovakve stvari osuđuju od običnih građana, i kažnjavaju od strane nadležnih.
    Last edited by LostInHollywood; 24-06-20 at 23:41.

Thanks Thanks Given 
    2,541
    Thanks Thanks Received 
    524
    Thanked in
    250 Posts

Kakav to mentalni sklop moraš biti da nemoćnog čovjeka šutiraš. O čemu li razmišlja, i da li uopšte razmišlja, policajac sa gornje slike koji zaliva Koprivicu (već u stanju da samo o spasu razmišlja) biber-sprejom. Na kraju, može li normalno ljudsko biće opravdati takvo ponašanje pojedinih policajaca.
    I na kraju, ne bi trebalo ni sve policajce u isti koš trpati.

Thanks Thanks Given 
    136
    Thanks Thanks Received 
    14
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by technus View Post
    Ljudi, ovo je sramota.
    Bacili su u Nk suzavce, a bilo je i djece medju nama, a nije im prvi put da to rade.
    Meni puce dimna bomba pod noge i suzavac na 2m od mene, srecom sam imao masku i presta sam da disem inace bih pao i vjerovatno bi me ugazili.
    Toliko o nasoj policiji, tj. Milovim kerberima i cuvarima njegovog bogatstva.

Zašto je bilo djece medju vama? Ne razumijem.
    Došla su sama ili ste ih vi poveli?

Djeci definitivno nije mjesto na protestima.

Moje mišljenje.

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Quote Originally Posted by stradivari View Post
    i na kraju, ne bi trebalo ni sve policajce u isti koš trpati.
    Наравно да не треба.

Ал зато треба издвојити "труле јабуке" па их проказати, макар међу народом, кад већ неће имати санкције од надређених.

Достина полицајаца би радо била међу литијашима и демонстрантима али посао је посао.

Осим за оних 4-5 који су дали отказ због свега овога.

Како рече поп гојко, то су нам браћа. И брат погријеши, и треба му указат на грешку. Треба брата ослободити од надређених који му наређују да растура мирне протесте, и чини што не треба да се чини.

Како кажу браћа амери, није крив пиштољ већ онај који га држи.

Послато са sm-g950f помоћу Тапатока

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

10. The Following User Says Thank You to Mstislav For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    9,658
    Thanks Thanks Received 
    6,005
    Thanked in
    2,290 Posts

Novi Zeland kažeš.

Ako već planiraš negdje da ideš, a da nema "opravdanja za ovakve postupke policije" bojim se da nećeš daleko stići. Ako poredimo babe i žabe, onda su ovi naši i blagi jer evo viđi kako na Novi Zeland policja ima pomagača. Tako da razmisli još.
    Daleko od toga da opravdavam brutalnost policije i slično. Evo na youtube možemo viđet te demokratske zemlje.

Naravučenije priče: Kad napaneš policiju, nema tu neke milosti i demokratije. Koliko god bio u pravu ili ne, napadaš policajca, atakuješ na njega i njegov život normalno i prirodno je da će da se brani svim silama. Kao što bi svako od nas se branio.
    A njemu je posao da sluđa naređenja, kao što je komunalcu da čisti ulice, poštaru da nosi pismo i slično.
    Sjajan primjer pravilnog policajskog postupanja, u poređenju sa brutalnim iživljavanjem CG policije... Na navedenom snimku, policija nije uputila niti jedan jedini udarac osumnjičenom, iako je možda imala pravo, budući da se isti očigledno opirao hapšenju...

Dok u CG imamo snimke đe policija KRVNIČKI BIJE šakama, nogama i pendrecima, i prska biber sprejem, ljude koji ne pružaju nikakav otpor...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    3,567
    Thanks Thanks Received 
    5,883
    Thanked in
    2,826 Posts

Pas ga raskuba svo vrijeme, na 14ti sekund snimka 2 koljena na leđa demostranta i nema brutalnosti. Dodatno prije toga dvoje mu raskubaju ruke na suprotne strane svijeta. Sve je ok i pravilno i sjajno postupanje policije? Ako uhapšeni možda ima fobiju od pasa, znaš da mu to može nanijeti nesagledive posljedice gore od bilo kakvog batinjanja?
    Isto to se dogodi u CG bez psa - skandal. Ah da, imamo snimak gdje prema 2 ne postupaju kako treba, udaraju nogom dok su na zemlju, i to je represija. Ovih ostalih 30 i kusur uhapšenih se ne borje, samo ova 2 koje je policija tukla.
    Ok. Realno.

Da napomenem na dio koji propuštate svi odreda:
    Daleko od toga da opravdavam brutalnost policije i slično. Evo na youtube možemo viđet te demokratske zemlje.
    Brutalnost postoji svuđe, ne samo kod nas. Postojala i prije. I opravdana i neopravdana. Samo sad ima više snimaka dostupno nego prije. Jedina razlika.
    Napadaš policajca, atakuješ na njega i njegov život normalno i prirodno je da će da se brani svim silama. Kao što bi svako od nas se branio, jer je za divno čudo i policajac ljudsko biće

SKOJ iako se svim silama trudiš da odradiš zamjenu teza, ta indoktrinacija kod mene ne prolazi. To je tvoja škola, ne moja.

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Ovih ostalih 30 i kusur uhapšenih se ne borje, samo ova 2 koje je policija tukla.
    Ok. Realno.
    a nije iskreno ni tvoja prica nista bolja. kad napises nesto ovakvo ispade da su svi nerede pravili, a evo 50 snimaka kako ih hapse jer sjede i stoje.
    sad po tvome ispada da su ugrozavali policiju cim ih je toliko pohapseno.
    evo te kao izjava UP "bacili su suzavac na policiju..." to sto su im ga samo vratili nazad nidje veze

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

14. The Following User Says Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,567
    Thanks Thanks Received 
    5,883
    Thanked in
    2,826 Posts

Pogrešan zaključak.
    Što se tiče toga u BD juče, istina je kao i uvijek neđe između. Niti je policija nevina niti demostranti.
    Što pročitah na tweeter samo se čeka da ih policija pomlati i svi srećni i zadovoljni.
    DPS preuzeo vlast, opozicija pravi žrtvu od sebe, a par stotina zaluđenika dobilo batine zbog... Ni sami ne znaju čega.

16. The Following 5 Users Say Thank You to hercules For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    91
    Thanked in
    43 Posts

Vala cudnog naroda, buni se. Da je srece pa da policija pokaze manje osjecaja i taj nezahvalni narod dobro ispendreci da im na pamet ne padne da se ikad vise posle. Rusitelji drzave, izdajnici, izazivači drzavnih udara. Hvala policiji i drzavi sto imaju strpljenja protiv tih nezahvalnika.

A dje ste branitelji partije i policije? Je li plata redovna? Svi ste dobro? Tako treba, ali se isto treba sjetiti da ce se kolo srece okrenut kad tad, mada ni to vama nije problem lako cete se I vi zarotirat.
    Iskljucenje mozga samo osta.

18. The Following 2 Users Say Thank You to grundeljski For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

ovako nesto
    Predsjednik Autonomnog građanskog pokreta Predrag Spasojević, uhapšen je sinoć, nešto poslije ponoći, nadomak zgrade Centra bezbjednosti u Podgorici.

Nakon nereda u Glavnom gradu policija je prišla Spasojeviću koji je u Ulici Svetozara Markovića stajao sa prijateljima i članovima porodice jednog od privedenih demonstranata i privela ga.

Iz Uprave policije nezvanično je rečeno da je Spasojević uhapšen zbog nereda tokom protesta u Glavnom gradu.
    ovo je tehnika, ako ti glava strci....

20. The Following User Says Thank You to Hell Raiser For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    4,309
    Thanks Thanks Received 
    8,325
    Thanked in
    3,171 Posts

Kako ove iz DPS-a i Crnogorske... Jasno im je narod stavio do znanja da ih ne zele na vlast. Da su ljudi rekli.bi sacekacemo izbore. A ne pozivati se na neke divlje skupstine i odbornike preletace. I jos oce da budu u vlast... Obraza bez. Ovo je jos jedan dokaz da je diktatura zavladala.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    4,309
    Thanks Thanks Received 
    8,325
    Thanked in
    3,171 Posts

Quote Originally Posted by grundeljski View Post
    Vala cudnog naroda, buni se. Da je srece pa da policija pokaze manje osjecaja i taj nezahvalni narod dobro ispendreci da im na pamet ne padne da se ikad vise posle. Rusitelji drzave, izdajnici, izazivači drzavnih udara. Hvala policiji i drzavi sto imaju strpljenja protiv tih nezahvalnika.

A dje ste branitelji partije i policije? Je li plata redovna? Svi ste dobro? Tako treba, ali se isto treba sjetiti da ce se kolo srece okrenut kad tad, mada ni to vama nije problem lako cete se I vi zarotirat.
    Ja ne znam kad misli policija da spusti pendreke... Do kad ce da biju svoj narod.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by grundeljski View Post

Inšallah.
    U BD i jutros hapse sve koji su snimali juče
    Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Ja ne znam kad misli policija da spusti pendreke... Do kad ce da biju svoj narod.

Ne mogu ni oni dugo ovako
    Umorni su, neće niko da rizikuje život radi ničega
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Što je danas lijep i sunčan dan...

https://m.cdm.me/hronika/clanica-dem...rtskog-centra/

Sent from my HTC U11 using Tapatalk
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

https://www.antenam.net/drustvo/1627...-protiv-drzave

Situacije po opštinama djelovale su kao pobuna protiv države Crne Gore. Primjena policijskih ovlašćenja u takvim okolnostima ne može prestati. Zavaravaju se svi oni koji misle da se crnogorska Policija treba povući u odnosu na "spontano događanje naroda
    U svim tim legitimnim operacijama, Policija je dužna da ne primjenjuje neproporcionalnu silu - već kada prestane aktivan otpor, prestaje i represija. Kada se savlada otpor, uz nužno srazmjernu silu, prestaje dalja upotreba bilo koje prinude. Policijske aktivnosti su bile u skladu sa okolnostima i propisima a policijski službenici koji su kompromitovali policijske aktivnosti trebaju biti prepoznati i sankcionisani. Konstatujem da su i oni sami na granici izdržljivosti zbog kontinuirane izloženosti uvredama, nasrtajima i ponižavanju.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post

Зашто мени цдм не избаци коментар као вијест?
    А да, зато што ми коментари не иду у прилог власти....

Quote Originally Posted by johnny bravo View Post
    Шта ће Зековић написати када стварно крене побуна?
    Јер ако је ово синоћ било побуна.....

Поштено од њега што написа :

Predsjednik Savjeta za građansku kontrolu rada policije Aleksandar Zeković ocijenio je da bi trebalo zaštititi legitimne akcije policije i ne kompromitovati ih upotrebom disproporcionalne sile i sredstava prinude, jer se tako ugrožava interes bezbjednosti građanina i države, i njena reputacija.

Само коме је упућено? Ко компромитује легитимне акције полиције употребом диспропоционалне силе тојест угрожавањем интереса безбједности грађана и државе и самог угледа полиције?
    Питао сам је ли оно била пјп која је батињала ону двојицу, изгледа да јесте судећи по коментарима на фб, што мислите колико ће их одговарати за оно?

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    992
    Thanks Thanks Received 
    1,107
    Thanked in
    711 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    dje je i sta radi DFC?

Ne razumijem. Šta ti je to ?

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    Зашто мени цдм не избаци коментар као вијест?
    А да, зато што ми коментари не иду у прилог власти....
    E pa sad...
    Ne izbacuju ni moje, a gledam da su mi komentari uvijek u skladu sa istinom i ispravnošću. Možda je to i problem jer me nema ni na jednoj strani, a u stvari možda je to i neki znak da tako treba.
    Problem je kad od pristrasnosti, a i zbog sujete ljudi ne vide, narodski rečeno, dalje od nosa. Ostaće uvijek u zabludi.
    Love, peace and respect.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    34
    Thanked in
    27 Posts

Ovo bi se moglo nazvati matematičkim protestima, odakle pravo Budvi i Crnoj Gori da im je 17 veće od 16 ... I još policija staje na stranu onih koji tako misle negirajući mišljenje matematičkih odbora organizatora protesta...
    Novi bilbordi Carevića i Krapovića: 1, 2, 3 ... 14, 15, 17, 16, 18, 19 ...

Thanks Thanks Given 
    1,679
    Thanks Thanks Received 
    1,251
    Thanked in
    832 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post

Sad ce Demokrate, posto su puni demokratskog kapaciteta, da je iskljuce iz partije

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Eto tako
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Pripadnici Posebne jedinice policije blokirali su Sluźbu zaštite i spasavanja u Budvi.

Unutra je više od deset pripadnika koji su izveli vatrogasce. U toku je pretres.

izvor: www.vijesti.me

Sent from my Motorola 8400

Page 44 of 101 FirstFirst ... 344041424344454647485494 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)