Jebo ih Milanovic da ih jebo, citav grad su zatvorili da prodje konvoj od pet vozila.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
Stay salty.
Protokol.
Prema tome, šta da ti kažem?
Protokol my ass, trebali su najavit sve unaprijed šta i kako, a ne da po tri puta zaustavljaju SAV saobracaj, jer gospida mijenjaju vrijeme prolaska.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
Stay salty.
E svaka im cast kako su sredili Ilije Plamenca ulicu...i onako je krkljanac bio a sad ce tek biti...
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Upadat ce se u ovu crvenu traku ne brini bez problema
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Satelitski resiveri/oprema
Pa ce se i gaziti ljudi, nema problema :-)
Jel ovo za bicikliste crvene dvije trake? Postade Zabjelo Amsterdan burazere![]()
makar mi ovi strucnajci sto iz lijeve trake idu pravo na krivi most vise nece pravit problem.... a onda jos budu pametni pa skrenu i lijevo prema delti u vrijeme zabrane...
Mislim da osoba koja je isplanirala ovu vertikalnu signalizaciju nikad kolima nije prosla ovuda sto zvuci nevjerovatno. Jer da jeste nikako nije mogla oduzet jednu traku za bicikliste a u kontra smjeru ostavit samo jednu
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Da nema na obije strane da kazem natprosjecno sirok trotoar za taj dio(jer nema neke guzve pjesaka) pa bih skontao. Ovako mi nije jasno.
A ovo je neki sa medicinskog projektovao...
Ko nijednom nije stao sa 4 žmigavca na bulevar (samo na minut) neka prvi bači kamen na projektanta.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Dobro su se zeznuli sa ovom trakom. A što su presvlačili tolikoo neravnina ima da je strašno. Mislim da su jedan sloj opet zaboravili..
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
poseren se u sred nje kad je ovakva, a evo mi je pod balkon, eto tako...pa bukvalno ima dana kad su 2 trake pune od stovarista do mosta
Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
Last edited by radza-madza; 24-06-20 at 16:28.
Znači problem gužvi na ovoj lokaciji bi se riješio tako što bi sve 4 trake i dalje bile rezervisane za motorni saobraćaj?
Ok.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Samo jedna traka od Zabjela ka krivom mostu, cijelom dužinom?
Uh, sad kad se nevraćene rate kredita od momaka parkiraju na sva 4 samo da iskoče do Loba da odigraju engleze 1+ pp ili srknu kafu u Amforu,biće žurka..
E_K_V nisu nista onamo presvlacili, krpljavina je bila.
Ja sam u soku. Nevjerovatno da je ovo neko ovako projektovao. Sad prodjoh tuda jos ne mogu da povjerujem. Sabio si saobracaj od Preko Morace u jednu traku vecinom, i kad neko bude htio da skrene desno prema stadionu Titexa i onom naselju fino da nabode kocnicu i da ceka bicikliste da prodju i svi ostali iza njega. Spetakl u najavi.
Ako su bas htjeli biciklisticke staze, od stadiona Zabjela pa do Zabjelske Vektre sve je daleko od ulice i mogli su tuda da provucu 2 trake komotno.
Da ne kazem da sahte i dalje strce.
Uzas.
Last edited by hercules; 24-06-20 at 17:52.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Je li mi se samo čini ili ti misliš da biciklisti ipak nisu ravnopravni učesnici u saobraćaju?![]()
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks