Page 40 of 101 FirstFirst ... 303637383940414243445090 ... LastLast
Results 976 to 1,000 of 2506

Thread: Cirkus u Budvi

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Može li ovo za početak...
    Kako da ne. Jos da im moze covjek vjerovati. Ali je malo jedan, mora vise da se opravda ovoliki haos.

Thanks Thanks Given 
    337
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    42 Posts

Quote Originally Posted by Dača View Post

Da, to si skroz u pravu.
    Zato i velim da malo ima nezahvalnijih profesija od policijske.
    Pogotovo kad ti se nakače gradjani koji "sve znaju" i užive se previše u svoja "gradjanska prava".

Nego ovo na snimku su očiti primeri neprofesionalizma nekih policajaca. Bukvalno, kao da traže probleme umesto da ih rešavaju. A banalna situacija...
    Pa kad je u PG bila potraga za dječakom Ognjenom, pokupili se ljudi da pomognu i dodje policajac malo da usmjeri da se ne bi išlo na već pretražena mjesta, počeše da ga ispituju nešto, a on im reče da ne može da im odgovara na pitanja. Odmah se tu iz mase čuju troje četvoro koji kažu ‘Morate, mi vas plaćamo’. Po glasu se odma osjeti da su neke narkomancine, i pomisliš onda, možda ih ja plaćam ali ti sigurno ne, no si se navranio familiji da ti daju za heroin g...o jedno samoživo.
    A za neprofesionalizam si u pravu, ali oni o tome nisu vodili računa, nego su se zbog kamera suzdržavali da ne prikazu kako bi to riješili da ih niko ne snima.
    Ne bih se smio zaklet', ali mi se isto cini da je to onako kako ja kazem

Thanks Thanks Given 
    337
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    42 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Objavljivanje ove slike plus reakcija premijera govori da će ovo biti riješeno nasiljem a čini mi se da to odgovara objema stranama, jedni da pokažu snagu države a drugi da dokažu kako su žrtve.
    Oni što im bubrege i ostale organe dislociraju će biti kolateralna šteta, kao i obično što biva.
    Pa oni su najviše i krivi. Za tuđe privilegije, onako u rulji, pomislili da tu neko radi za njih.

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    17 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    pa 99% problema nase policije je ego. inspektor taj i taj, izvoli znacku, telefon je u stanici policije budva, tamo mozete dokazati da je vas telefon. dovidjenja prijatno.
    ali se ne moze od kompleksa velicine i bitnosti da to podnese.
    a strecaju na prvo dranje vece grupe

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
    A na osnovu cega tvrdis da malom nije pokazana legitimacija inicijalno? Posto je ostalo sve ispostovano i odlicno se cuje da mu lijepo kaze makar 4-5 puta.

Thanks Thanks Given 
    250
    Thanks Thanks Received 
    248
    Thanked in
    144 Posts

Ja stvarno ne znam kako će ovaj Bulatović da opstane u Budvi pa sve da je na najlegitimniji i najlegalniji način došao na vlast. Ne bih mu bio u koži.

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    17 Posts

Quote Originally Posted by 17.posa View Post
    Pa oni su najviše i krivi. Za tuđe privilegije, onako u rulji, pomislili da tu neko radi za njih.
    Niko u rulji nije pomislio da neko radi za njih. U gradu od 20,000 ona rulja od 200-300 ljudi je jako mala i iskljucivo direktno zavisna od budzeta opstine kao i vecina bliznjih.

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    17 Posts

Quote Originally Posted by B3lv3d3r View Post
    Ja stvarno ne znam kako će ovaj Bulatović da opstane u Budvi pa sve da je na najlegitimniji i najlegalniji način došao na vlast. Ne bih mu bio u koži.
    Sam ih je doveo na vlast. Bez njegovog glasa Carevic ne bi bio gradonacelnik 2018. Eto kako mu se vraca.

Thanks Thanks Given 
    337
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    42 Posts

Quote Originally Posted by koronas View Post
    Niko u rulji nije pomislio da neko radi za njih. U gradu od 20,000 ona rulja od 200-300 ljudi je jako mala i iskljucivo direktno zavisna od budzeta opstine kao i vecina bliznjih.
    Ti se sklone kad krene frka, a računam da ih ima bar dvadesetak koji su došli srcem, e njih će gurnut interesdzije jer to tako ide.
    A i ti ćeš da nastradaš ođe, nisi dovoljno opozicionar ili čak nisi uopste, a to ti je neoprostivo. Prvo moraš da se zakunes da nijesi za DPS, pa onda moraš da podržavaš svaku avetinju koja nešto kaže protiv vlasti, e tek tada možda će neko uzimat u obzir i tvoje mišljenje.
    Last edited by 17.posa; 24-06-20 at 17:37.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    170 Posts

Quote Originally Posted by LostInHollywood View Post
    E, 'ajmo malo objektivnosti, nebitno za koju stranu "navijate". Inspektor je školovan čovjek koji zna da je dužan da se legitimiše građaninu prije nego što preduzme bilo kakvu službenu radnju i tu nema nikakve priče. Legitimacija tome služi, inače bih i ja mogao da izađem na ulicu, izgledajući "službeno" i da uzmem da maltretiram građane. Ne ide to tako.
    Pa jeste školovan je mislim na ovog u ovoj cigla majici što ga je upućivao da ide u policiju da uzme tel vrlo je školovan sjećam se kako je pričao da je ranku mujoviću plaćao za ispit 800 e a pošto mu je predavao tri predmeta iskeširao je 2400 e samo jako za školovane uvjek ima mjesta u ovoj državi

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    17 Posts

Quote Originally Posted by Beton View Post
    Pa jeste školovan je mislim na ovog u ovoj cigla majici što ga je upućivao da ide u policiju da uzme tel vrlo je školovan sjećam se kako je pričao da je ranku mujoviću plaćao za ispit 800 e a pošto mu je predavao tri predmeta iskeširao je 2400 e samo jako za školovane uvjek ima mjesta u ovoj državi
    Cigla majca policajac je djelovao vise nego kulturan i profesionalan i odgovorio na svako pitanje 4-5 puta. Ovom malom nista nije ostalo nejasno sem sto se inatio.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by Hell Raiser View Post
    pa 99% problema nase policije je ego. inspektor taj i taj, izvoli znacku, telefon je u stanici policije budva, tamo mozete dokazati da je vas telefon. dovidjenja prijatno.
    ali se ne moze od kompleksa velicine i bitnosti da to podnese.
    a strecaju na prvo dranje vece grupe

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
    Zajebi to, tako se ne ostavlja utisak svemocnog. Inace kazu da je inspektor iz PV, ne znam ko je, ali mu je ponasanje klosarsko.

Thanks Thanks Given 
    561
    Thanks Thanks Received 
    3,088
    Thanked in
    1,621 Posts

Srecna vam odbrana drzave Crnogorci

https://www.facebook.com/10004335097...0605624394468/

13. The Following User Says Thank You to SKOJ For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    288
    Thanked in
    170 Posts

Cigla majca policajac je djelovao vise nego kulturan i profesionalan i odgovorio na svako pitanje 4-5 puta. Ovom malom nista nije ostalo nejasno sem sto se inatio.
    Ja sam samo rekao kako je školovan sine tj kako je davanjem mita došao do diplome iz čega proizilazi da je normalne države i sistema on ne bi mogao da štiti i čuva zakon
    Last edited by Beton; 24-06-20 at 17:45.

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

A da li je Carevicevo postavljenje uradjeno na legalan i legitiman nacin u skladu sa voljom biraca?

Kako je Crnogorska presla preko toga da je Krapovic i Carevic ne racunaju u koaliciju 2016 a onda ih spasava 2018? Pa se evo Bulatovicu lijepo vrace od Pavicevica.
    Da, to je bilo legalno. Isto kao što je legalno kada DF i DPS zajedno glasaju u parlamentu za dalje uništavanje prostora. Legalno ne mora značiti ispravno.

Sent from my Motorola 8400

16. The Following User Says Thank You to wulfy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    410
    Thanks Thanks Received 
    1,310
    Thanked in
    887 Posts

A ja se svaki dan cudu cudim sa kolegama sta se desava u USA i onda vidis nesto veoma slicno i kod nas... Uzas.

Mada ne vidim cemu si dodao svoj komentar, samo spotices bilo kakav vid normalne konverzacije. :P

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Ja ne znam moze li nasa policija jednu jedinu akciju napraviti bez prekoracenja ovlascenja i bez blamaze.

Moze, tamo dje niko ne snima.. tu sve ide glatko...
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    17 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    Da, to je bilo legalno. Isto kao što je legalno kada DF i DPS zajedno glasaju u parlamentu za dalje uništavanje prostora. Legalno ne mora značiti ispravno.

Sent from my Motorola 8400
    Sve je to legalno ali ja sam pitao "legalno i legitimno". Ne DPS i DF. Nego 2018 i postavljanje Carevica.

Da li je prekrojena volja biraca Crnogorske?

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

A na osnovu cega tvrdis da malom nije pokazana legitimacija inicijalno? Posto je ostalo sve ispostovano i odlicno se cuje da mu lijepo kaze makar 4-5 puta.
    Na osnovu čega ti tvrdiš da je ona slika povrijeđenog policajca od danas? Na osnovu čega tvrdiš da je uopšte policajac, nema ni oznaka, ni lica, ni imena? Na osnovu čega tvrdiš da se nije spotakao o pločnik, i da ova povreda ima bilo kakve veze sa današnjim dešavanjima?

Daj ne možemo se toga igrati i tvrditi bilo kakvu objektivnost.
    Last edited by LostInHollywood; 24-06-20 at 17:57.

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    17 Posts

Quote Originally Posted by Beton View Post
    Ja sam samo rekao kako je školovan sine tj kako je davanjem mita došao do diplome iz čega proizilazi da je normalne države i sistema on ne bi mogao da štiti i čuva zakon
    Pa posto si mu tako blizak da ti se hvali kako je stekao diplomu trebao si na vrijeme da ga prijavis a ne meni sad popujes ili izmisljas to o njemu

Uostalom nisi trebao njega nego Ranka Mujovica posto se zna da se to kod njega zavrsava od 80ih. Ali lakse vrijedjat na forum mangupe?

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    17 Posts

Na osnovu čega ti tvrdiš da je ona slika povrijeđenog policajca od danas? Na osnovu čega tvrdiš da je uopšte policajac, nema ni oznaka, ni lica, ni imena? Na osnovu čega tvrdiš da se nije spotakao o pločnik, i da ova povreda ima bilo kakve veze sa današnjim dešavanjima?

Daj ne možemo se toga igrati i tvrditi bilo kakvu objektivnost.
    Na osnovu saopstenja Uprave Policije u kojem to pise.

https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...an-povrijedjen

Jel postoji nesto sto te navodi da je izmisljena ova prica?

Thanks Thanks Given 
    2,313
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Quote Originally Posted by SKOJ View Post

Svaka mi je ka Njegošu, počela je odbrana države a frontovci će da pogibaju (na konferencijama za štampu), ovaj što ga biju će dobiti zahvalnicu vjerovatno.

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Na osnovu saopstenja Uprave Policije u kojem to pise.

https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...an-povrijedjen

Jel postoji nesto sto te navodi da je izmisljena ova prica?
    Naravno da ne. Šta tebe ovdje navodi, sem navijanja, da pomisliš da se inspektor predstavio i pokazao legitimaciju, ili da je neko sjekao početak gdje je on to zapravo uradio? S "jedne strane" obavezno dolazi propaganda, dok sa "druge" apsolutna istina?

Quote Originally Posted by SKOJ View Post

Biće da je vrijeđao policajca pa mu odradiše i hapšenje i suđenje i kaznu na licu mjesta, čizmom u usta, sve u 10 sekundi. Biće ođe ljudi koji smatraju i da je ovo u redu i zasluženo, pazi sad.
    Last edited by LostInHollywood; 24-06-20 at 18:10.

25. The Following User Says Thank You to LostInHollywood For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    17 Posts

Naravno da ne. Šta tebe ovdje navodi, sem navijanja, da pomisliš da se inspektor predstavio i pokazao legitimaciju, ili da je neko sjekao početak gdje je on to zapravo uradio? S "jedne strane" obavezno dolazi propaganda, dok sa "druge" apsolutna istina?
    Dok ne vidim taj pocetak ne tvrdim ni jedno ni drugo jer ne znam. I mislim da je i tebi pametnije da govoris o onome sto znas i vidis a ne sto zakljucujes.

Cigla majca policajac je bio vise nego kulturan i moj zakljucak (dok ne vidim suprotno) je da ocekujem da je ispostovao i ostale procedure jer je do samog kraja bio ok.

Thanks Thanks Given 
    168
    Thanks Thanks Received 
    300
    Thanked in
    147 Posts

Cigla majca policajac je bio vise nego kulturan i moj zakljucak (dok ne vidim suprotno) je da ocekujem da je ispostovao i ostale procedure jer je do samog kraja bio ok.
    Do samog kraja je upitan da se predstavi i da pokaže legitimaciju minimum 10 puta, što on nije uradio. Tvoja procjena "da je ispoštovao procedure i do samog kraja bio okej" je ravna "procjeni" da je dva plus dva jednako pet, i onda ne znam kako nastaviti bilo kakvu dalju diskusiju sa tobom. Najiskrenije ti želim da se nikada ne nađeš u situaciji đe je procedura "ispoštovana" na ovaj način, i da zaključiš neke stvari u nježnijim okolnostima. I zbog tebe samog, i zbog društva kojem pripadaš.

28. The Following User Says Thank You to LostInHollywood For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    20
    Thanks Thanks Received 
    225
    Thanked in
    150 Posts

Dok ne vidim taj pocetak ne tvrdim ni jedno ni drugo jer ne znam. I mislim da je i tebi pametnije da govoris o onome sto znas i vidis a ne sto zakljucujes.

Upravo suprotno. Cigla majica policajac odaje utisak neiskusnog, neorofesionalnog i neobučenog policajca, koji ne vlada situacijom.
    Dečko tvrdi da je telefon njegov i da mu je lična karta i bankovna kartica u njemu.
    Ovaj umesto da reši celu situaciju prostom proverom tih tvrdnji, izvadi telefon,
    utvrdi mu identitet ako je lična karta zaista tu i vrati mu telefon, on s njim pred kamerom vodi razgovor:
    "Druže, jel moj telefon kod tebe?"
    "Jeste, al dje si ga ostavio?"

To nije ponašanje policajca, već nekog ko je našao tvoju stvar na ulici i neće da ti je vrati.

Pa tako može svako biti kulturan policajac.

I sve na kraju završi tako što druga dvojica nasrnu na čoveka, samo zato što traži svoj telefon. I olupaju mu glavu o auto.
    I sve to je moglo završiti nesrećno, jer jedan policaj ne vlada situacijom i ne zna svoj posao.

30. The Following 3 Users Say Thank You to Dača For This Useful Post:

Page 40 of 101 FirstFirst ... 303637383940414243445090 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)