Iako znam da to nema veze sa temom, možda i ne bi trebala tako reagovati, ali užasan mi je napor da čitam ovako nepismen text. Izvini molim te, ali tako sam naučena, takva mi je priroda i ako išta mrzim to je nepismenost. Još jednom ti se izvinjavam ako si ovo doživio kao uvredu, ali ja sam takva i to je moj princip. Ne smatram te dostojnim sagovornikom i ne želim raspravljati. Pola ovoga što si napisao ja nijesam razumjela.
O onome što ja radim za najljepšu zemlju na svijetu, za ljepoticu kakvu niko nema, ali prokletu sa narodom koji je ne zaslužuje, tebi sigurno neću podnositi račune.
P.S. Odje narod dobro vidi čitati, tako da nije potrebno da pišeš "capsom".
Imaš veliki pozdrav sa primorja uz najljepše želje![]()
Eh da je meni da ja iz neke trule zapadne zemlje pisem da treba ostat u CG i da je tu sve med i mlijeko,a ne medenica i brkovic.
Sto je ovo?
Udario meshtr` Jevrem na skiajsicu Medenicu(ko ne zna gospodja je presednica Ski Saveza Crne Gore)...Veli sad bila je na hercegovacko ratiste.E moj meshtre,dok se odje zivjelo tj prezivljavalo,ti si meshtre po Zg orgija`...Dok smo mi zivjeli ka pascad ti si ljubio sahovnice i knjige stampa.Lose ti je bilo.Pljuva si po CG i MILU...A sad ti je Milo ikona trojerucica...E moj meshtre od tebe ce vazda frizer bit los i nista vise...
Izroni ti iz vode ka Mojsije i sad bi da vodis neko stado nedje?Dje Jevreme,pope Dukljaninu???Lose li se bilo ulizivat vlasti za neku crkavicu...Jel to po svojoj slobodi ili tudjem nalogu napadas nasu tuziteljku koja je ista ka i ti?Zena bez mooda jer ih nema prirodno,a ti bi treba da ih imas...No izgleda da ti raste nesto cim napadas ovako...Nije ovo demokratska zemlja...Vazda te moze pojest demokratski mrak...Izgleda da mimo tebe niko nece da zbori...Vidim kakvi su nam ministri,buduci ambasadori,dje se ambasade useljavaju...Sto se ucinje od ove zemlje?Bicemo jad na karti Evrope...Bicemo ka niko do sad...A lijepo li je lekcije dijelit iz inostranstva,a lady?
Ko ce bit u pravu Jevropejski frizer ili ski medenica,sud ce kazat...A cini mi se da je i milo bio na ratiste?Nisam siguran,ali mi se cini.Jel Sveto huska da se ide tamo?Momo dje si bio???
Last edited by rain_wind_storm; 15-01-07 at 11:01.
Kako pisu danasnje Vijesti...
Zamjenik ambasadora u USA sin Miomira Mugose.
Zamjenik ambasodora u Italiji sin Mese Kolarevica(milov zet).
Zamjenica konzula u Milanu,cerka Duske Jeknic...
Ludilo...Bolje da su Deja Savicevica stavili ka ambasadora!!!!
No to su nasi kadrovi...
I sad mi ti Lady reci da treba tako.Da su to skolovani ljudi.
Izvinjavam se Edinu i familiji Kolarevic.Ipak se radi o Emini,cerci Mesinoj!Mada me ne cudi jer je cura vec duzi niz godina u USA i cuo sam danas da je zavrsila neke skole.
Ja bih predlozio SIDEWINDERA za zamjenika Ambasadora u Moskvi.
A sebe bih predlozio za kurira ambasade u Havani.Moze tamo ka i kafe kuvarica.
Predloge ocekujem za dalje namjesnike....
Mislim da ce se ubrzo stec uslovi da se izvuce uniforma iz podruma,ociste cijevi....zamijene grbovi,i tako to....![]()
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Eno Mank dao 150 stipendija, obezbijedio posao ljudima iz Arsenala, kupio brod usisivač za Boku. Ja bih da ga izaberemo za premjera ili makar pre$ednika.
Ja mislim,
da je veoma zdravo za Crnu Goru,
da TAJKUNI VIDE, kako i na shto se TROSHI NOVAC.
DA Mank, bez obzira na sve svoje MILJARDE DOLARA, ima DONACIJE i za STUDENTE, za MLADA POKOLJENJA i za EKOLOGIJU i chishcenje smeca i hovana, koja mi shirimo u NEVJESTU JADRANA.
On se ne STIDI da pokaze svoj KAPITAL,
kao ovi DOMACI OLIGARSI, koji se kriju kao mishevi u stotinu RUPA, ili ih nasha TV-BASTILJA ne smije prikazati, da ih neko ne OTME DIJETE I TRAZI DEBELU SVOTU.
Evo Bill Gejts, osnovao FOND,
da pomaze SIROTINJU U AFRIKU, kad ce nashi MILIONERI osnovati FOND za sirotinju po CRNOJ GORI, onoj koju su OJADILI, sa STECHAJNIM UPRAVNICIMA, koji OTEZU REALIZACIJU STECHAJA,
DOK DOBRO NAPUNE DZEPOVE I BLIZNJA RODBINA NE STEKNE DEBELI RADNI STAZ, da obezbijede DEBELU OTPREMNINU:
Shto je DIVLJI ZAPAD STICAO VJEKOVIMA,
NASHI DIVLJI SA ISTOKA, stekoshe za DVIJE DECENIJE.
ZALUDU NJIMA MILIONI,
NEKA VIDE MANKA, KAKO SE PARE ULAZU i kako se pravi PR, za sebe i svoje PLANOVE.
Manku KAPA DOLJE,
pravi PROFESOR ZA DOMACE SELJACHINE, SA MILIONIMA IZ RATNOG I PORATNOG MONTENEGRA.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
DRŽAVNI SEKRETAR MIP-A OBJAŠNJAVA ZAŠTO SU DJECA POJEDINIH ZVANIČNIKA POSTALA DIPLOMATE
Radulović: Važno je znanje, a ne porijeklo
Podgorica - Ukupan rad Ministarstva inostranih poslova biće utemeljen na principima i kriterijumima profesionalizma, kompetentnosti, znanja i odgovornosti. Pored ovih uslova, podrazumijeva se, kao i svuda u svijetu, lojalnost svojoj državi, i isto tako i posvećenost evropskim i evroatlatnskim stremljenjima Crne Gore, saopštio je juče v.d. državnog sekretara MIP-a Vladimir Radulović.
Povodom optužbi Demokratske srpske stranke da u MIP-u vlada nepotizam prilikom imenovanja diplomatskih predstavnika Crne Gore u inostranstvu i da se na te pozicije šalju djeca visokih državnih funkcionera, Radulović je kazao da u MIP-u ima veliki broj mladih, obrazovanih i ambicioznih ljudi, te da imena i status njihovih roditelja ili rodbine nijesu njihova prednost, ali ni hendikep.
[FONT=Verdana]“Na mjesto trećeg sekretara u ambasadi u SAD-u imenovan je Miljan Mugoša, diplomirani politikolog sa američkog univerziteta u Rimu, zaposlen u MIP-u, koji govori italijanski i engleski jezik. To ga je preporučilo za rad u ambasadi, a ne zato što je sin gradonačelnika Podgorice. Dakle, nije zamjenik ambasadora, već sa najnižim diplomatskim zvanjem. Slično je i sa Ksenijom Popović, koja je raspoređena na mjesto prvog sekretara u Rimu”, izjavio je Radulović “Vijestima”. [/FONT]
[FONT=Verdana]On je dodao da je Popovićeva završila dva fakulteta na Univerzitetu u Milanu, sa prosjekom 10 i da je profesor engleskog i španskog jezika, te da govori i italijanski. “Ranije je bila prvi sekretar u ambasadi SCG u Madridu i iza sebe već ima dva objavljena romana. Njena majka, Dušanka Jeknić, inače zaposlena u MIP-u, raspoređena je na mjesto prvog savjetnika u Ambasadi u Ljubljani. Govori italijanski i engleski jezik. Dezinformacije da će supruga Miomira Mugoše raditi u ambasadi u Rimu, i da će Emina Kolarević biti zamjenik ambasadora u istoj Misiji, nijesu vrijedne komentara”, naglasio je Radulović.[/FONT]
Napominjući da ne želi da polemiše sa proizvoljnostima i tendencioznim navodima jedne stranke, Radulović je kazao da MIP nema razloga da krije nikakva kadrovska imenovanja i rasporede.
“Mada to ne radi niko u svijetu, mi smo spremni da objelodanimo i učinimo dostupnim javnosti spisak svih dosadašnjih kadrovskih rasporeda u inostranstvu”, najavio je državni sekretar MIP-a.
On je istakao da Vlada imenuje šefove DKP, dok su imenovanja ostalog diplomatskog osoblja u nadležnosti MIP-a koje to radi “u skladu sa uobičajenom praksom za sve države”.
“U sastavu MIP imamo iskusne profesionalne diplomate koji su ovaj posao uspješno obavljali u svim prethodnim oblicima državnih aranžmana Crne Gore. Ali, isto tako, i veliki broj mladih, obrazovanih i ambicioznih ljudi. To je okosnica crnogorske diplomatije danas, ali i njena budućnost. Imena, funkcije, društveni ili profesionalni status njihovih roditelja, ili rodbine, nijesu njihova prednost, ali ni njihov hendikep. Valjda su vremena takvog ostrakizma daleko za nama”, ocijenio je Radulović.
Gospodina Radulovica , sam upoznao u Kopenhagenu, dje je obavljao duznost Ambasadora SiCGe,
izuzetno prijatna i sposobna LICHNOST,
mislim da treba biti OPREZAN sa KRITIKAMA.
Crna Gora je mala DRZAVICA,
sa VEOMA MALIM BROJEM KADROVA,
zato ta DHJECA poznatih LICHNOSTI, ne smiju biti diskriminisana po bilo kojoj osnovi, NIKO OD NAS NE BIRA RODITELJE,
CRNA GORA MORA BITI DRZAVA, koja ce brinuti o svakom POJEDINCU, da SVI IMAMO ISTE SHANSE, a ako je neko USPJESHAN,
treba mu POMOCI , da BUDE JOSH USPJESHNIJI.
CHUVAJMO DRUGE OD SEBE.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
Originally Posted by rain_wind_storm View Post
Zamjenik ambasodora u Italiji sin Mese Kolarevica(milov zet).
Onaj narkoman qqq
NOTHING IN LIFE IS CERTAIN BUT TAXES AND DEATH
Tacno tako MIlovana. Evo da i ja dodam neke programske rijeci za Crnu Goru i Crnogorce, kako ja to vidim(neka se ponavljam, ocito da sam dobro ja to pricijenio prije godinu dana...pa imam pravo na dalju procjenu):
1.KOPIRATI OD DOBRIJA KAKO RADE, PA POKUSAT DA SE RADI BAREM POLA OD TOGA,
2.MAKSIMALNO ISKORISTITI PRILIKE I *FILANTROPIZAM* TIH MOCNIKA(koji je istinit, jer ih griza malo savjest za ono sto su radili dok su sticalli bogatstvo....a stari se ....a ako Boga ima....A IMA GA!)
3.DRZATI SE COJSTVA I TRADICIONALNIH A PROVJERENIH CRNOGORSKIH *KODOVA* (ne dati na sebe, stititi druge od sebe, lijepo se nosit-maksimalno obzitrom na mogucnosti,) I UZ PRIHVATANJE NEKIH
4.MEDITERANSKIH MANIRA (dobra kola, naocare za sunce, dobar moblini).
5.BOGATITE SE CRNOGORCI!
Pozdrav,
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
Gosp.Radulovicu i ja govorim engleski i italijanski,zavrsio sam turizam sa prosjekom 9.4 doduse u Bg,pa su mi u Ministarstvo turizma rekli da im trebaju pravnici i zaposlili 3 zene od po 55 godina da steknu penziju...
Ima u Crnu Goru mladih i pametnijih od pojedinih koji su navedeni za rad po ambasadama.No nisu djeca ministara,poslanika...
Za cerku gosp Jeknic nemam sto lose rec stvarno!!!Cura je prva liga.
No me zanima zasto nedje nisu poslali Vojina Djukanovica???
Jao bas sjajno da su ta djeca funkcionera obrazovana tako, nego da se ne lazemo to i nije neki strasan poduhvat. To sto su zavrsili fakultete u Italiji ne govori nista o njihovim sposobnostima, nego o budjelaru njihovih roditelja i mogucnosti da ih finasniraju. Druga stvar, cudna li cuda da znaju italijanski, pa tamo zive vala da su najveci mentoli morali bi ga prozboriti za to vrijeme.![]()
Kako Vaša bolest ?
Dobro milice nemoj tako...
Odvajalo se od usta godinama,da bi se djeca skolovala.
Znas vidji kako lose zive funkcioneri.Jedva kraj sa krajem sastavljaju...Mislim ja ih razumijem.Aj budi realna,da si ti shutra kakvi funkcioner bil ti svoje dijete poslala nedje u ambasadu?Ja bi i djeda samo da ga ne gledam kad odem na more...No bi ih o jadu zabavio.I dalje cekam da se javi MIP oko mog odlaska u Havanu...
Uhapšen Albanac osumnjičen za planiranje napada u PodgoriciAustrijska policija je uhapsila bivšeg pripadnika OVK osumnjičenog da je namjeravao da aktivira dvije bombe u zgradi Skupštine Crne Gore, prenijele su agencije, pozivajući se na bečki list Kronen Cajtung.
Bečki list je u štampanom izdanju za sjutra objavio da je pedesetpetogodišnji Albanac, koji ima američko državljanstvo, uhapšen prošlog mjeseca na bečkom aerodromu.
Portparol austrijskog Ministarstva unutrašnjih poslova Rudolf Golija je potvrdio da je na aerodromu 8. decembra uhapšen muškarac za kojim je bila raspisana međunarodna potjernica...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks