Page 28 of 101 FirstFirst ... 182425262728293031323878 ... LastLast
Results 676 to 700 of 2506

Thread: Cirkus u Budvi

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

koliko kvalitetnog materijala za ove mim stranice po fbu. 2020. godina ali stav ‘znaš li ti ko sam ja’ je i dalje u trendu

Sent from my iPhone using Tapatalk
    „Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević ušao je u zgradu Opštine Budva.

On je u kancelariji zajedno sa Vladimirom Bulatovićem i Snežanom Kuč, koje je nova većina u lokalnom parlamentu proglasila za vršioca dužnosti predsjednika Opštine, odnosno za v.d. predsjednicu parlamenta.

Carević je na ulazu izbjegao da se rukuje sa Bulatovićem. U kabinetu su i šef Nikola Jovanović i sekretar za investicije Mladen Mikijelj.

U svoj kabinet sa saradnicima je stigao i predsjednik SO Krsto Radović.

On je poručio da je Opština oslobođena..

Zgrada Opštine je u haosu, svuda je staklo, otpad, a zaposleni polako ulaze.

Prije ulaska Carevića i Radovića izbile su tenzije ispred zgrade Opštine pošto je Bulatović na poziv Mijomira Pejovića (Demokrate) izašao ispred zgrade Opštine. Tada je nastalo komešanje.

Privatno obezbjeđenje nasrnulo je na odbornika Demokratskog fronta

izvor: www.vijesti.me

Sent from my Motorola 8400

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    17 Posts

Ipak je jutros najjaci Miomir Pejovic izgleda zabagovao na histericno "krvave su ti ruke" jedno 30 puta u 2 min a krv samo Demokrate i DF pominju i prijete.

Izlazak Bulatovića iz zgrade Opštine napravio haos, obezbjeđenje prijetilo Vujoviću
    ttps://www.vijesti.me/vijesti/politika/443455/izlazak-bulatovica-iz-zgrade-opstine-napravio-haos-obezbjedjenje-prijetilo-vujovicu

Maltretiraju sad Bulatovica a i ovo sto im je ostalo imaju zbog njega. Ne znam po kojem osnovu bi Crnogorska trebala da je za njih? Izgubili su kompas.

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Quote Originally Posted by koronas View Post
    Ipak je jutros najjaci Miomir Pejovic izgleda zabagovao na histericno "krvave su ti ruke" jedno 30 puta u 2 min a krv samo Demokrate i DF pominju i prijete.

Izlazak Bulatovića iz zgrade Opštine napravio haos, obezbjeđenje prijetilo Vujoviću
    ttps://www.vijesti.me/vijesti/politika/443455/izlazak-bulatovica-iz-zgrade-opstine-napravio-haos-obezbjedjenje-prijetilo-vujovicu

Maltretiraju sad Bulatovica a i ovo sto im je ostalo imaju zbog njega. Ne znam po kojem osnovu bi Crnogorska trebala da je za njih? Izgubili su kompas.
    Bulatovic da se pokrije usima i sakrije nedje, blamira se

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    17 Posts

Saglasan, totalno mu je nepotrebno da nasijeda na provokacije Vujovica koji podize spomenike cetnicima, zabagovanog Pejovica i ne znam ko je onaj s tarzankom sto se vrlo kulturno i lijepo ponasa pred onima iz obezbjedjenja ali kidise na Bulatovica kao da mu je u programu bilo da ce da podrzi DF i Demokrate.

Thanks Thanks Given 
    6,968
    Thanks Thanks Received 
    689
    Thanked in
    401 Posts

Pjesme o kosovu itd su juce varvari pjevali pred kordon, iza je bilo masa mirnog i kulturnog svijete. Inace svima je jasno da ih je sluzba poslala da pomame masu i haos naprave, ali su ih smirili Krapovic i Radovic u dva odvojena incidenta kad su vec kamenice i cigle bile u sakama. Tj smirili su masu koju su ovi popalili, i onda su se oni bunili.

A ovo obezbedjenje niko ne zna ko je doveo, jer zvanicno obezbedjenje ima uniforme, pa i kad salju pojacanje novi dodju sa uniformama, doj ova junad nadusena su u obicne majice i kazu da ne smiju da kazu ko ih je angazovao?!? Ludilo

Sent from my phone
    Last edited by nikolaf7; 18-06-20 at 10:26.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Sad su i varvari u službi DB-a znači? Što se čini... Pa sve i da je neko pominjao Kosovo, što je tu problem? Ne može se smatrati da Kosovo nije država i da veliki broj zemelaja nije priznao lažnu tvorevinu?

BTW kakve veze imaju četnici sa ovom pričom nikako da ukapiram?

Thanks Thanks Given 
    6,192
    Thanks Thanks Received 
    13,742
    Thanked in
    5,208 Posts

Što bi reka' Mićo Vujović - "Šta se ovo ljudi dešava?!"

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Predsjednik Opštine Budva Marko Carević i Vladimir Bulatović su izašli iz kancelarije. Novinarima se kratko obratio Bulatović navodeći da će razgovori biti nastavljeni.

"Nema nikakvih pregovora. Mi razgovaramo kako da ovu situaciju riješimo na kulturan način", rekao je Bulatović.

Carević ke kazao da će prihvatiti da nije predsjednik Opštine "kada sud to utvrdi".

"Pečat je kod mene i kada sud bude utvrdio da nisam predsjednik, ja ću to prihvatiti” kazao je Carević.

On je dodao da su “gospoda shvatili da se pendrecima i silom ne može ništa uraditi”.

"Pokušavamo za stolom da riješimo sve i ja kao neko ko ima širinu, bez obzira na dešavanja od juče koja neće biti oproštena, ali ćemo se truditi da zaboravimo, da sjednemo za sto i rješavamo stvari", kazao je Carević nakon sastanka.

On je kazao "đe je ljudi, tu je i dogovora, kakvog, vidjećemo".

"Pregovareće timovi, ja ću dati maksimalan doprinos, neću ni učestvovati. Ponavljam, najbitnije je da se dođe do civilizovanog rješenja, Budva živi od turizma. Da brinemo od čega da se živi, a ne da se ovdje borimo sa nasiljem", kazao je Carević

izvor: www.vijesti.me

Thanks Thanks Given 
    6,968
    Thanks Thanks Received 
    689
    Thanked in
    401 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    Sad su i varvari u službi DB-a znači? Što se čini... Pa sve i da je neko pominjao Kosovo, što je tu problem? Ne može se smatrati da Kosovo nije država i da veliki broj zemelaja nije priznao lažnu tvorevinu?

Mozda nisu direktno nego posredno ali to je MO sluzbe i srpske i crnogorske da tako djeluje i ubacuje elemente koji ce da naprave frku da bi se poslala slika kako su to sve divljaci, i da opravdaju slanje batinasa. I tu nema nikakve sumnje da su ih oni pozvali preko ko zna kakvih krimi kanala

Sent from my phone

Thanks Thanks Given 
    3,591
    Thanks Thanks Received 
    6,844
    Thanked in
    3,581 Posts

Quote Originally Posted by goozica View Post
    pa neko rece da se mijenja naziv teme. fidel joj je pravo ime dao.
    Vidi, pored idealnog naslova teme ovo je i idealna slika i prilika kompletne Crne Gore.

I glavne 'pozicije' - DPS-a i svih 'opozicija'. Ne zna se ko je gori samo ovi prvi imaju vise sredstava da "zavrse" to sto treba.

Kad je alternativa trulom sistemu, korupciji i svemu ostalom ovo divljastvo, skandiranje sa stadiona, urlanje u facu i unistavanje okoline (lomljenje vrata/stakala, unistavanje zardinjera, bacanje kontejnera po ulici itd. itd.) onda sto se mene tice moze sve komplet da ide u q. U zivotu ne bih mogao da podrzim ni jedne ni druge. I ponavljam - ne zna se ko je gori. I zalosno je sve to, ma iz kog ugla se gledalo i ma ko pokusavao da opravda i jedne i druge.
    --------------------------
    Do Not Disturb.

12. The Following 2 Users Say Thank You to Fidel Castro For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Meni je smetalo, bio sam ispred opštine (sinoć do 22 časa) da protestujem zbog nasilnog preuzimanja opštine. Na takvom skupu nemaju šta da traže pjesme o Kosovu, Kosovskom boju, Gračanici, solunskom frontu,... (repertoar koji sam čuo) jer je to promašena poenta i nije razlog protesta. U Budvi je žestoko prekršeno nekoliko crnogorskih zakona i to nije smjelo proći (kao što nije) bez protesta, ali zašto to svoditi na debilnu (da, pravi je izraz) borbu za srpstvo (odgovor jednog od ovih što pojaše) gdje nije mjesto i vrijeme? Šta hoće time? Da nastave posao DPS-a? Upravo to rade (a nisu svesni toga).
    Eto zašto smeta.

14. The Following 5 Users Say Thank You to wulfy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    Meni je smetalo, bio sam ispred opštine (sinoć do 22 časa) da protestujem zbog nasilnog preuzimanja opštine. Na takvom skupu nemaju šta da traže pjesme o Kosovu, Kosovskom boju, Gračanici, solunskom frontu,... (repertoar koji sam čuo) jer je to promašena poenta i nije razlog protesta. U Budvi je žestoko prekršeno nekoliko crnogorskih zakona i to nije smjelo proći (kao što nije) bez protesta, ali zašto to svoditi na debilnu (da, pravi je izraz) borbu za srpstvo (odgovor jednog od ovih što pojaše) gdje nije mjesto i vrijeme? Šta hoće time? Da nastave posao DPS-a? Upravo to rade (a nisu svesni toga).
    Eto zašto smeta.

Ne vjerujem da su to dominantne pjesme. Treba prihvatiti činjenicu da većina ljudi u CG nije bila za priznavanje Kosova kao nezavisne države od strane naše Vlade. U pravu si da pjesmama o Kosovu nije mjesto u takvom momentu kakav je bio u Budvi ali Kosovo je samo jedna od pogrešnih stvari ove vlasti, tako da i to treba razumjeti.

16. The Following User Says Thank You to Director For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    5,040
    Thanks Thanks Received 
    12,409
    Thanked in
    6,716 Posts

Default Cirkus u Budvi

pa čovjek je bio tamo, i napisao koje su se pjesme pjevale. i to ne treba da se pjeva, niti neke stvari da se skandiraju. iz prostog razloga jer je to zicer za DPS.

onim juče nije ugroženo srpstvo niti ima ikakve veze sa Kosovom. dogadjaji su isključivo vezani za CG i prekrajanje izborne volje gradjana Budve. nažalost kao i sve kod nas, lopta je prebačena na teren nacionalizma. u ovoj državi ima iljadu većih problema od priznavanja tzv države Kosovo ali jbg

„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov

18. The Following User Says Thank You to outline For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,591
    Thanks Thanks Received 
    6,844
    Thanked in
    3,581 Posts

Quote Originally Posted by wulfy View Post
    Eto zašto smeta.

To su ti penali koje DF redovno postavlja na bijelu tacku DPS-u.

Umjesto da se konkretno fokusira na nezakonito preuzimanje opstine, zloupotrebom policije i sl., oni dovode ove "rezervne navijace" i "Kosovske borce" koji pjevaju pjesme o "ravnom Kosovu" koje ne znaju ni na mapi da nadju.

Kapiram ja da nije lako odrzavat' bilo kakav red u stadu. Idu ovce na sve strane, mucu krave kad one oce, ricu prasad i kad ne treba. Ali ogradite se od takvih 'persona' i takvih izgubljenih slucajeva koji nije mjesto ni na kakvom skupu, protestu i sl. a ne da to bude "pozadinska melodija" prilikom davanja intervjua juce pa da to DPS-u padne kao "kec na deset" i lagano skrene temu sa pravog problema u Budvi na te prezvakane nacionalne teme koje se vazda 'vade' kad zatreba. A vecina degenericnog naroda samo ceka da se dizu 2-3 prsta, mase zastavom i pjevaju nacionalisticke pjesme. Bez obzira pricamo li o Crnoj Gori, Srbiji ili nekoj trecoj drzavi.

Nego sam ja shvatio da je dzabe pricat'/pisat' bilo sto. Dovoljno je samo da pogledas oko sebe i da shvatis koji je nivo svijesti i mentalitet ljudi koji dijele ovu zemlju sa tobom... (ne bih dalje)
    Do Not Disturb.

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Ne vjerujem da su to dominantne pjesme. Treba prihvatiti činjenicu da većina ljudi u CG nije bila za priznavanje Kosova kao nezavisne države od strane naše Vlade. U pravu si da pjesmama o Kosovu nije mjesto u takvom momentu kakav je bio u Budvi ali Kosovo je samo jedna od pogrešnih stvari ove vlasti, tako da i to treba razumjeti.
    Hm, da, umjesto da bude borba za pravo ajde da prebacimo na borbu za (veliko)srpstvo, (veliko)crnogostvo, (veliko)albanstvo, (veliko)..., Ne, ne razumijem šta to treba tamo gdje mu nije mjesto.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by outline View Post
    pa čovjek je bio tamo, i napisao koje su se pjesme pjevale. i to ne treba da se pjeva, niti neke stvari da se skandiraju. iz prostog razloga jer je to zicer za DPS.

onim juče nije ugroženo srpstvo niti ima ikakve veze sa Kosovom. dogadjaji su isključivo vezani za CG i prekrajanje izborne volje gradjana Budve. nažalost kao i sve kod nas, lopta je prebačena na teren nacionalizma. u ovoj državi ima iljadu većih problema od priznavanja tzv države Kosovo ali jbg

Ja se slažem ali nije to jedini skup na kojem se pomene Kosovo i nije sad dominantna stvar koja se pjeva. Ima ljudi koji to jednostavno rade i bez ikakvog razmišljanja i povoda. Ne mora da znači da je nko ubačeni elemenat. Nije momenat da se pominje Kosovo ali evo ođe se pominju četnici u svakom drugom komentaru iako ta priča nema veze sa temom. Po defoltu, četnik je svako ko ne mrzi Srbiju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    113
    Thanked in
    72 Posts

Pitam se, pjeva li policija i obezbjeđenje ove pjesme, u sebi...

23. The Following User Says Thank You to green box For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    34
    Thanks Thanks Received 
    40
    Thanked in
    34 Posts

Svi političari i partije su isti, samo što poslanici DPSa i Demokrata bi umrli od gladi da im nije državnog budzeta jer ne posjeduju vještine da zarade pristojnu platu na tržištu, dok su poslanici DFa inženjeri i vlasnici privatnih firmi koji ne zavise od budzeta.

Thanks Thanks Given 
    112
    Thanks Thanks Received 
    1,847
    Thanked in
    1,078 Posts

Osim pjesama cemu agilnost svestenika u organizaciji ovog protesta? Upravljaju masom, dovode ljude, dovezli ozvucenje... Koliko znam Carevica nisu smijenila sa mjesta predsjednika crkvene opstine Budva.

Ovdje neki izgleda i kad sa zenom legnu zapjevaju "Oj Kosovo, Kosovo..." Mislim tako izgleda po objasnjenjima pojedinaca a mitropolija se primila na litije da ce ih izgleda i u turisticku atrakciju ubaciti kada ovo sve prodje.

Thanks Thanks Given 
    2,018
    Thanks Thanks Received 
    6,237
    Thanked in
    2,905 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post
    Osim pjesama cemu agilnost svestenika u organizaciji ovog protesta? Upravljaju masom, dovode ljude, dovezli ozvucenje... Koliko znam Carevica nisu smijenila sa mjesta predsjednika crkvene opstine Budva.

Ovdje neki izgleda i kad sa zenom legnu zapjevaju "Oj Kosovo, Kosovo..." Mislim tako izgleda po objasnjenjima pojedinaca a mitropolija se primila na litije da ce ih izgleda i u turisticku atrakciju ubaciti kada ovo sve prodje.
    Doneli su ozvučenje, počeli sa repertoarom, no skrenuta im je pažnja da to nisu litije, kao neko opravdanje im je bilo da su tu zbog fizičkog nasilja nad predsjednikom crkvene opštine (,,napad na Bata Carevića je napad na Srpsku Pravoslavnu Crkvu" kako preko megafona reče onaj najgrlatiji sveštenik). Sklonili su poslije toga.

27. The Following User Says Thank You to wulfy For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    8,771
    Thanks Thanks Received 
    3,897
    Thanked in
    2,330 Posts

Ja bih da se pitam,no se ne pitam,za glavnog u Bd stavio Dragana Markovica Palmu,kakav grad takvo i rjeshenje,a i ime mu ga daje!
    P.S.Akvapark i muzej voshtanih figura je napravio josh davno u Jagodini,a u Bd bi ako nishta napravio kvalitetan Zoo vrt!
    ...

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by Rodion Romanovich View Post

Vidiš koliko se pogrešno sve sagledava. Zar tebi lično nije omalovažavanje da litije dovodiš u vezu sa turističkom atrakcijom? Većina pravoslavnih vjerbnika tvrdim stoji iza tih litija u kojima učestvuje. To je apsolutno njihovo pravo. Što je trebalo, da budu ljudi nijemi posmatrači svega što serviraju tvoji ljubimci 30 godina? Na kraju da nam zapovijedaju da ne smijemo slušati ništa osim No Name-a, Sloba Kovačevića, Žutog itd? Kapiraš li da ne postoji ta moć koja nekome može narediti da nešto voli na silu. To je duboko pogrešno , koliko i tvoj pristup problemu. Misliš da će takav stav koji imaš doprinijeti nečem zdravom? Na kraju imam pitanje, kako bi ti riješio problem podijeljene Crne Gore? Tako što bi ukinuio svima pravo da misle drugačije ili što?

Thanks Thanks Given 
    970
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Ja bih da se pitam,no se ne pitam,za glavnog u Bd stavio Dragana Markovica Palmu,kakav grad takvo i rjeshenje,a i ime mu ga daje!
    P.S.Akvapark i muzej voshtanih figura je napravio josh davno u Jagodini,a u Bd bi ako nishta napravio kvalitetan Zoo vrt!
    Ja bih, da se pitam, problem politicke korupcije rijesio ugovorima izmedju partije i poslanika/odbornika. Lijepo, jasno se definisu pitanja oko kojih partija-poslanik ne smiju da vrdaju i zavisno od toga sta se uradi, poslanik ostaje bez mandata ili pak partija u korist poslanika. Zajebi ti ovo ludilo i kaljugu dje se svi valjaju i prosipaju postenje...
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    6,192
    Thanks Thanks Received 
    13,742
    Thanked in
    5,208 Posts

Prelijetanja je vazda bilo i biće ali mi nije jasno kako preletač može da nosi mandat sa sobom? Pa druže nisi ga zaradio i kupio pa da je tvoj i Božiji, no si izabran od strane partije i ako te volja da prelijećeš ostavi mandat pa se za isti bori tamo đe ideš.
    Ovako bi se ugasila korupcija bukvalno no ko zna kome sve ovo odgovara, nije ovo bez neke...
    Last edited by BiTrAtE; 18-06-20 at 11:40.

32. The Following User Says Thank You to BiTrAtE For This Useful Post:

Page 28 of 101 FirstFirst ... 182425262728293031323878 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)