Ako ti samo PS pravi problem, kupiš za par eura kabl da se ne kutaraš s hotspotom, a nije ti neka investicija.
Sent from my ASUS_I001DA using Tapatalk
Ako ti samo PS pravi problem, kupiš za par eura kabl da se ne kutaraš s hotspotom, a nije ti neka investicija.
100 god sam korisnik i iz call centra veli istche ti ugovor za mjesec dana...kakve su rekoh povoljnsti za produzenje...otkljuchacemo neke kanale...hahahahahaha sram ih bilo!!!
...
E onda ti nije do rutera, ako ti kida server preko lana.
Uglavnom kritikujem operatere al ajd i da pohvalim .
Nocas oko dva puuuf izgore ispravljac od cisco modema za net mtel-ov . A jednom u xx godina mi je neophodan brzi stabilan net i to bas danas . Odmah zvao upisali , za svaki slucaj u sedam ponovo prijavim . Kaze mi stavljeno urgent . U osam donijet novi . Sve radi ok .
Lokacija Pricelje, provider MTEL.
MOVE radi top, internet "prshti"i brzina je 130-150 mbs, svi kanali rade dobro.
Samo se 'falim!
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
Od juce otkazao mtel jer nece da produze ugovor kao za nove korisnike 12 mjeseci po 2 eura. Sad na EON 12 mjeseci po 1 euro pa cemo vidjet za dalje.
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Koja je ponuda kanala kod njih?
...
Ne znam pisah li ranije, imam Mtel samo kablovsku i desava mi se posljednjih 2 mjeseca da imam poprilicnu latenciju, kada nakon vise od 10-ak minuta neaktivnosti, hocu da promijenim program ili pojacam/smanjim ton. Sto bi moglo da bude?
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Nece ni meni telemach...tako da cemo mi sa telemach-a na m:tel a vi sa m:tela na telemach. Zamisli debile koji nece da produze ugovore pod istim uslovima.
Ko prati sport da ima info da od narednog ljeta španska liga se seli na arene tako da će sportklubu ostati samo engleska liga.
Last edited by laciale; 16-06-20 at 08:53.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Da nemate možda nerealna očekivanja?Razumijem da tražite popust na osnovu produženja ugovora, ali da vam opet pola ugovora bude po 1 EUR kablovska + internet, eo ne znam...
Realno bi bilo da daju prvih 6 mjeseci po evro i HBO ukljucene u tih 6 mjeseci, nakon toga 18 mjeseci full bez HBO, to bi bila sasvim korektna ponuda (da se produzi ugovor), ali da ponovo dobijes godinu 1evro to mi je nerealno i ne znam sto se svi bune kad su vec odradili taj ugovor.
Naravno uvijek se moze preci kod drugoga ko nudi 1evro godinu.
Last edited by TheGovernor; 16-06-20 at 09:11.
ne znam shvata li narod koji su troskovi za opremu i odrzavanje kablovskih operatera
mtel zbog nekih drugih stvari je ubio konkurenciju sa ovim po 1e ali mislim da ce se i njemu obit o glavu
Ima li onih CI (ili kako vec kartica)?
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Mene su zvali neki dan, istice mi za 2mj ugovor. Cijena ista, narednih god otkljucani hbo mislim rece... Ja pitah moze li ponuda kao za nove po 1e god dana, kaze to se moze napraviti kao neformalna ponuda ali da se moraju sa nekim "konsultovati" pa se cujemo kad dodje na istek roka.
Inace krajnje ljubazan lik.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Tu es mon héro!
da nama nijesu nerealna ocekivanja? a da nijesu malo nerelane cijene kod nas?
ja sam pitao - ocete li mi dati iste uslove koji imaju novi korisnici? odgovor je bio ne. Ok, idem onda u m:tel i kraj price.
Nijedan operater mu neće dati posle 2 godine opet iste uslove. Te "1e mjesečno" su mamac ponude da promijenite operatera ili da izaberete baš tog operatera ukoliko niste vezani za nekog određeno.
Ja sam mislio da je to barem jasno.
Last edited by laciale; 16-06-20 at 11:01.
U suštini ne plaćaš ni euro ni 30 no te njihove usluge ispadaju tačno 15.5 EUR ako gledamo tako.
Kod mtela to dodje 16 erva mjesecno jer ne placas po 1 evro nego po 2 (1 evro je odrzavanje tih prvih 12 mjeseci a 1 evro je pretplata = 2 evra prvih 12 mjeseci).
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks