Koje mi pakne i diskove preporučujete za F10? Voli neću ni da pitam 215e mi naplatiše prednje pakne samo i to su mi 20% popusta dali, pakao.
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Da mu bar ova maska ne zauzima pola haube. Da su je nekako sveli sa linijom. Mada će.užibo sigurno izgledati dosta bolje
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Koje mi pakne i diskove preporučujete za F10? Voli neću ni da pitam 215e mi naplatiše prednje pakne samo i to su mi 20% popusta dali, pakao.
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
treba 3-4-5 godina da prestanu da izbacuju auta, nove modele.
pa kad naprave nesto da valja nek se jave ovdje da im damo zeleno svjetlo.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ate ili Brembo diskove da stavim ? (zadnje), što se prednjih tiče imam u ponudi Meyle, Textar, Ate, Zimmerman Sport Coat Z
Pločice prednje promijenih u Voli, OEM pločice izgleda zbilja, ne nalazim nešto proizvođača: PN: 34116850885
You may not realize this, but the parts that make up your BMW are not necessarily manufactured by BMW. No cause for concern, as BMW designs the part, hires a manufacturer, and ensures its quality to you. In fact, many of these manufacturers have been making parts for BMW for decades. In our industry these manufacturers are called OEM (Original Equipment Manufacturers), and these are often brands you recognize, including Lemforder, ZF, Sachs, Bosch, Valeo, Zimmermann, Siemens VDO, Corteco, and more. Don’t be surprised to open that Genuine BMW parts box and find an OEM branded part inside, simply with the addition of a BMW logo.
Last edited by BiTrAtE; 11-06-20 at 14:12.
Ako mene pitas, Brembo ili Textar.
Zimmerman nisu OK kako ti vozis, Bosch nemas i td.
Prema tome, šta da ti kažem?
Uzmi Zimmerman ako ima da nisu sport, mene su oni do sad služili vrhunski, mada sam ih ja uzimao u DE, da se ogradim ako se kod nas valjaju kopije![]()
ja zadnji put uzeh brembo naprijed.... skripe mi kocnice kao nekad mupovi defenderi ako ne i grdje...sramota me kad vozim kroz grad...
Textar, trw, ferodo su ok...
Sve ostale su mi skripale i pistale.
Trw jako puno prasi, meka plocica ali koci odlicno
Ada falš sve ljudi, dosadilo mi više da se ponavljam...
Zimmerman mislim da imaš najviše šanse da nije falš kod nas, jer kapiram da nije toliko "popularan" a on je jedan od rijetkih brendova što se nisu u Kinu prebacili, nego je "Made in Germany"
Samo nemoj meteli i delphi![]()
Textar je dobar?? Jedva cekam da ih potrosim i skinem sa e60. Dosle sy mi na kola nove. Nisam zadovoljan kako koce kad se zgriju malo vise... plus imaju cudan pisak kad se koci ono zadnje metar ili blago kocenje kad se ide polako..kao svitac pred mrak kad se cuje....
Ate i Zimmerman su majka posle toga brembo..
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Ate koči vrhunski, ali i praši ubija
Textar je isto dobar
Na dva auta nisam imao navedene simptome sa Textarom
Ni ja isto...
Izgleda kako za koje auto
Dje si ih uzeo? Cabrio jel ?
Istina obicni ate.. Ceramic zaboravis kad si oprao tockove detaljno smrkom onako sijaju kao nove...
Ja cu kad mi se potrose plocice staviti Zimmerman sport coat Z i ate ceramic plocice.. to sam imao na prosli bmw.. ne mozes ih pregrijat.. na keramik seriju malo je cudno ujutro prva 2 kocenja imas osjecaj kao da propada samo dok se zgrije... jednom sam zurio nesto do budve i bucao sam ga od cetinja dolje ludje no do cetinja... e imao sam osjecaj da sto je vrelija i kocim vise da bolje i bolje koci
X5, 2010 3.0 6 cylinder , iskustva ? Je li pouzdan ? Svidja mi se idrive, koji nije u 2009. A poslije 2011 nemaju 3.0 motor pa sam to otpisao. Nova generacija 2014, dizajn mi nije lijep.
Vidim ima par njih na autodiler.me , a primjetio sam neki su na USA tablice, kako ide registracija kod nas ? Je li komplikovano ?
Mora da su kostali 15e prednji i 6e zadnji -> i pise na kutiju (Brenbo)
Ja sam ih uzeo za Mini (imam i diskove brembo) kad ga upRem po gradu sve 50/100m puni pa kocnica i tako milion puta ni da se pregriju ali i cena bijase dobra.
---------------------------------------------------------
Evo za ljubitelje beenveja.
![]()
Ako vam skripe pakne, ne znaci da su lose. Znaci da nemate limove, šimseve, mast...
Dobro montirana pakna NE MOZE da skripi.
Ja sam skoro uzeo prednje diskove i plocice brembo i za sad sam bas zadovoljan, pozadi sam samo zamijenio plocice jer su diskovi bili ok...
Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka
![]()
But if you never try, you'll never know..
Koji je ovo promjer diska na 1.7? Ili si budžio nešto?
280 mm.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks