Moze li informacija, bez uplitanja politike, moze li se sad iz Srbije za CG bez karantina ili ne?
Muhadzeri bez postova senzacionalisticke i slicne sadrzine ako moze.
Hvala.
Last edited by hercules; 10-06-20 at 07:55.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Moja pretpostavka je da ce Grcka , Spanija , Italija mozda pozuriti sa otvaranjem . U sustinu zemlhe gdje he turizam bitna stavka u budzetu . Sto bi se Madjarska ili Slovacka zuriie . Imaju oni milione turista godisnje ali ipak im je to par procenata budzeta . Da ne zaboravim Bugarsku i Rumuniji . I vjetovatnp Tursku .
Iako me nebi zacudilo da se dogovore i prvog jula svi otvore . A cim se EU otvori lancano ce to .
Ps jel neko shvatio ove bud linije ? Idu do recimo BGD i ostaju tamo i vozila i vozaci ako ja to shvatih sto mi nema nikakve logike
Kakav ce pakao nastat tamo krajem oktobra. Imam osecaj da ce bit dva put gora pandemija.
Jel’ realno da Srbijanci lagano ulaze kod nas preko Trebinja ?!!?
Ili su dezinformacije u pitanju ???
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako shvatih dobro Njemci sjutra treba da izglasaju da niko van EU ( plys Britanija j jos tih par drzava ) ne moze uci do 31. Avgusta. Sto ce vjerovatno reci da i njemci koji idu van ceka karantin ili sta vec . E veselo vece .
Pripremajmo turusticku sezonu za 2022 godinu kako je krenulo
BiH - 47 novozaraženih 1 preminuo
ALB - 42 novozaraženih
Prate li stanje u AL ovi nasi? Tuzi ful puni radnika iz Skadra, najebacemo ponovo.
Prema tome, šta da ti kažem?
ništa zatvoriće vas opet jedno mjesec dana da ne izlazite...
She is only here to annoy herself!
Ali šanse nema da svaki dan okolo CG ima više desetina zaraženih a kod nas 0...
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
https://www.blic.rs/zabava/ceca-razn...izjava/xq8e6ym
ja sam pricao da je u Srbiji bas losa situacija iako neki odje to nece da priznaju, dobio sam cak negativnu jer spamujem navodno sa tom pricaom.
jel moguce da se ne smije nista reci odje
Losa je situacihja u Srbije jer se Ceca zarazila ????
Eto i ovo procitasmo .
Zarazio je crnogorski student!
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk
Zna li ko kolko je ljudi na stadionu Partizana sad...?
...
15k
Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks