Može li se vidjeti ponuda Cosmeticsa online...?
...
Ja skinuh neki katalog za jun, ali to nije ni 5% parfema koje imaju...
Inače, zna li neko od iskusnijih, da li je stari klasik Armani Acqua di Gio baš uništen reformulacijama kao što kažu? Sad je u Cosmeticsu na akciji, 100ml 56 eura, pa ne znam da li se isplati urizikati :-)
Acqua di Gio stari zaboravi. Skroz je uništen. Esence nema jer je ukinuta, a bila je dobra alternativa. Profumo već nisam mogao da svarim, ali hvale ga ljudi. Pa eventualno njega gađaj.
Hacivat je dobar parfem da se o njemu razmisli, ako se već izdvaja jača para. Mada bh morao da ga probam još koji put, ali mislim da bi mi sad legao još bolje.
Last edited by AL no1; 09-06-20 at 20:47.
...
Orion je meni 2 put ljepši i prefinjeniji od hachivata. Radije bi dodao za aventus nego hachivat ako bi već davao 150 ojra
Pa mom čulu mirisa imaju. Više me podsjeća na Orion. Ja nisam ljubitelj jake mahovine u mirisima. Već rekoh, na mojoj koži ona baš "štrči" u odnosu na navedene note i baš me zbog toga razočarao. Kada sam čuo cijenu, nisam imao dilemu da sve i da mi se svidio, radije bi aventusa pazario ako bi već izdvajao novac. Takođe, njegove performanse vidim navode kao beast mode, a kod mene nije bilo trajnije od recimo mnogih koje imam. Čak i ovaj Rasasi Zebra od 40 eura ima u dry downu sličan šmek kao hacivat, a traje cijeli dan.
Aventus je, po mom mišljenju, baš precijenjen miris.
Očigledno nije čim se trude svi da kopijama pokupe i kajmak za sebe
Svakako meni više leži aventus i moj doživljaj hacivata je da je nekako nedovršena priča. Ljudima se dopada ali jedan je king Aventus.![]()
Meni jeste. Kopije, i to uglavnom jeftine, samo idu u prilog toj priči. Ali to je moje mišljenje.
Inače ljudi, danas sam opet nosio Coromandel. Rekoh da završavam polako sempl. Samo što sam ga ovaj put, umjesto na podlakticu, stavio ispod košulje i izašao napolje. Komentar žene je bio “što ti je to, konačno normalan parfem”. Na kraju ga je i ona semplovala. Mislim da će to biti jedan lijep poklon![]()
Kako jeftine kopije kada PV Emperor je bio preko 100 eura samo. I Hacivatu je Aventus bio svojevrsna inspiracija...To samo potvrđuje ako svi žele da ga kopiraju, da je jasno da ipak ima vrijednost. Hacivat je svasta ponesto izmućkao od mnogih pominjanih mirisa. Originalnost nula, što bi se ovdje reklo.
Saglasan sam da, zbog nedostatka oiginalnosti, neće ostati upamćen među parfemskim zaljubljenicima.
Ali to neće spriječiti nekog s jačim budžetom da odlijepi na njega i iskešira ko od šale 150-200€. A već smo zaključili da su skoro svi parfemi precijenjeni. Mada, prava je riječ luksuz.
Hacivat je mene podsjetio na parfemsku verziju Eau Sauvage. Modernu. Aventus je bukvalno kum na krštenju. Ali probaću ga valjda negdje opet, od previše semplovanja tokom poslednjih godina su počeli da mi se mješaju utisci. Međutim, nisam jedini koji je ovo rekao za Hacivat, tako da možda nisam postao senilan.
Odje se prica o Hacivatu kao o nekoj jeftinoj kopiji. I kao da ga svako drugi ima.
A ne kao da je parfem koji trenutno mozete da uzmete jedino kod Milosa i to po cijeni 100ml - 360€.
Ali dobro. Ja cijedim vec drugu bocu njega i sto se mene tice pogledao ne bih Aventus naspram njega.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Onda mikeli dere fino, vidjeh na kupujem prodajem kod projverenih prodavaca je 130e 55ml...
Tj ima oglas 200e i 230e za 100ml...
Last edited by stefke; 10-06-20 at 00:21.
Ako je sa cijenom od 230€ za 100ml prodavac u plusu, onda ga nabavlja direktno ispod čekića.
Najjeftinije je oko 300$ sa fragrancex. 300 je realno da se kupi na zapadu, ali ga nema baš.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks