Izbjegavajte lika na Konik koji drzi vulkanizersku radnju od Lakovica prema Dinosi sa desne strane.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jesi li mu trazio da ti je reparira?
Prema tome, šta da ti kažem?
Ljudi, kakva je procedura kad se izgubi ključ od kola a rezervnog nema?
Nađoh u dokumentaciji ovu karticu, spašava li ovo situaciju ili će me odrat ka sansku kozu za Pežo star 15 godina
![]()
Last edited by BiTrAtE; 09-06-20 at 12:22.
Mislim da si im pola posla odradio, njihovo je samo da ti kodiraju kljuc koji prodaju, s tim da ga moraju i narezati po tvojoj bravi i za to mogu da te sisaju po usima. Kodiranje je smijesno kad vec imas kod.
Poslato s Jadrana
To ti je ipak do lose farbe- tankog laka.
I moja se isto izgrebla malo pri zamjeni guma...jbg, isto farbana
Na novu masinu je montirana, sa cetkicama i gumicama nekim protiv grebanja, ali isto se izgrebalo...
Farbao sam u kucnoj radinosti felne, pa sam sad samo istackao to i ne vidi se
Last edited by Laz; 09-06-20 at 14:57.
Uvalili su ti kopiju samsunga, zato ti je ta muka sa kamerom...
Kako ovoga sleduje ibertura, pa ce se mijenjat motor
Moguce.
Rece mi ovaj sto je lakirao da mu je ostalo ove farbe jos kad je lakirao i da mi je to ostavio da uzmem, pa cu taman sa necim pokrit to sto se vidi sad za sad, kao ti.
Kad sam montirao sve 4 gume na ove felne ovaj sto je montirao bas je pazio i nijednu ostetio nije.
Probaj https://www.facebook.com/kljucarbugi/
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Ja Megana patku imao sa novim motorom, zamjenjenim u ovlaštwnom servisu, sve sa računom itd... Motor je imao ~50Kkm kad je došao kod mene. Prodao sam ga poslije 3 mjeseca, a nisam se navozio. 1.9 dCi. Od tad sam obećao sebi - nikad više Reno.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
Stay salty.
Sređuje li ko farove u kad počnu da kondenzuju? Neko silikoniranje ili tako nešto..
Kod koga ponijeti dizne da se očiste?
Benzin.
Kod Sase. 069015527
Prema tome, šta da ti kažem?
A postali smo zemlja dje svaka kuca ima po jednog uvezenog bijelog za do prodavnice("180k presao").
Svaki bijeli sto je proizveden je kod nas zavrsio.
A vala i ja srijecem Scenice one 2003-2004, to dimi kao lokomotiva bijele i plave dimove...megan 2 i megan 3 iz taksija su prica za sebe.
Kante svakakve. 1.9dci ne znam postoje li 3 ispravna u citav svijet
1.5dci 2002-2006 isto pakao.
evo koliko dimi kad je ispravan posle 10 godina gradske voznje
Last edited by Laz; 09-06-20 at 23:38.
Sve zavisi kako se auto odrzava.
Moj passat 423k km pa ne dimi uopste.
Inace zet ima clio 1.5 dci 2009 ne dimi uopste.
Ja sam imao bmw 530d 800 000km nije uopšte dimio.Sad je nov motor u njemu i to jer ga je jedan junac bez vode ostavio i prokuvao je ,inače sam siguran da bi i danas bio živ taj motor
M57 vjerovatno?
Koji crni silikon za brtvljenje kartera, dekla, itd uzet i đe?
Valjalo bi neki malo kvalitetniji.
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks