Evo NPCG godišnje karte spustili 50%
Sad je 13,5€ godišnja karta sa kojom možeš u svih 5 NP kad oćeš i koliko hoćeš puta da ideš...
Evo NPCG godišnje karte spustili 50%
Sad je 13,5€ godišnja karta sa kojom možeš u svih 5 NP kad oćeš i koliko hoćeš puta da ideš...
Ja uopste ne razumijem zasto se to naplacuje bilo kome sa licnom kartom Crne Gore? Idem u neku nedodjiju i umjesto da me puste da potrosim neki dinar na nesto korisno oni prvo sto vidim je rampa.
Kao Lovcen - oces da se provozas s bilo koje strane - 2.5eur. Ok, naplati to grupama al 10eur da ti dam da se provozam s familijom kroz svoju drzavu je totalna glupost.
Prvi put cujem da je godisnja karta 25 eura sto stvarno nije mnogo al sto dobijem za to? Put koji finansira budzet ili njih koji tu postoje da naplate sebi platu? Radje bi da se finansira cuvari finansiraju iz budzeta i da nema direktora, upravnih odbora i cuda a ni godisnjih karata makar za nas.
Last edited by Gandalf_White; 09-06-20 at 13:52.
One Ring to Rule them all...
Da je ovo imalo ozbiljnija drzava ali imalo, darmanovic bi davno podnio ostavku minimum on
Podgorica Podgoricanima!
Katastrofa. Utvrdismo li zasto smo im na code red?
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Sad ce neki dps-ovac okrivit litije
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Rekla je Miranovićka jutros - diplomatija...
I da ne treba da se pitamo što neko otvara ili ne otvara prema nama
A ona će platu primiti ovako ili onako - bilo ne bilo sezone
Cekamo da se EU oglasi kad ce nas stavit na listu otvaranja granica... to je jedina nada da cemo malo prosetat, a i neko doc kod nas... to ce bit sve simbolicne brojke, ali je korak naprijed ka 'normalizaciji' stanja...
Jos kad se sazna da kroz Brisel seta neki ruski agent povezan sa Dacicem i Irinejem....makar ce lakse bit onima koji nece imat ljeba da iju.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Aerodromi CG ponovo otvoreni za komercijalne letove
Od danas jeWizzair počeo sa letovima izmedju Podgorice i Budimpešte
i Podgorice i Memingema
, 13 juna opet letovi ka ove 2 destinacije.
MNE Airlines :
12. juna za Ljubljanu,
14. juna za Frankfurt
15. juna za Beč
16. juna za Pariz
17. juna za Cirih
20. juna za Dizeldorf i Kopenhagen
21. juna za Minhen i Hanover
Ryanair (po učešću treći najveći avioprevoznik u CG)od 1 jula ponovo uspostavlja 9 linija.
Turkish airlines od 21 juna leti za Skoplje, Beograd i Sarajevo.
Ukoliko planirate da letite negdje dalje a koristite letove odavde kao tranzit, obavezno provjerite da li država u koju idete prima naše državljane.
Pričala je nesto u stilu da se ne pitamo to je diplomatija... Imamo težinu tačno 0.
Niko nas ne ferma 2%
Nemačka: Rampa za građane koji nisu iz EU do 31. avgusta http://www.b92.net/info/vesti/index....nav_id=1693341
Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk
Always,forever and beyond ...
Oce li nas (mene i djecu), amerikance, nasi pustit da udjemo u CG ovog ljeta? Ili po principu nasi ste i nijeste bolesni ajte ulazite?
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Karantin da, ja sam zvao.
Podgorica Podgoricanima!
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks