Ako se ne varam, doticna je vec bila gost na ovoj temi.
Nije odavno pa da se ponovi malo...
P.S. Nista licno protiv malog Jovice ali bi ga postavio da mi je brat rodjeni. A nije jedini koji motor vozi po trotoarima i prelazi na pjesacke prelaze...
![]()
Ko je kobila
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Tu es mon héro!
Ako se ne varam, doticna je vec bila gost na ovoj temi.
Nije odavno pa da se ponovi malo...
P.S. Nista licno protiv malog Jovice ali bi ga postavio da mi je brat rodjeni. A nije jedini koji motor vozi po trotoarima i prelazi na pjesacke prelaze...
![]()
Last edited by Fidel Castro; 07-06-20 at 10:04.
--------------------------
Do Not Disturb.
U peugeota, dva ukrasna jastuka pozadi, 10 konja+
Cetinjanin nervozan, jos neko pretice na njegove pune.
where is the closest shell gas station to me
![]()
Što je ovo sa ovim biciklistima?
85% voze ulicom/bulevarima - sredinom kao da voze kamion?
Sinoc jedan kod pokojnog hotela CG stoji na na semafor i vozi sredinom bulevara........
Dobro je dok ne pocnu da parkiraju bicikla po putu kao ovi sto kolima jednu traku zatvore
primjetio sam da kacite vozila koja preticu na punu liniju prema bd i cuda.
Iskren da budem kao juce npr.
Ubija me u pojam kad zaglavim iza nevozaca.Koji ne pusta kocnicu od CT do BD i obratno.
Znaci vozim jos automatik i kocim sto manje,juce zapalih kocnicu zbog par pacijenata da sam na kraj se iznervirao i zaobisao ih dje ne treba .Takvih nevozaca u zivot svoj vidio nisam. 1km cistine,tri trake on kocnicu ne pusta.
Onda se odusevim kad vozim za pasatom 5 ne dira kocnicu.Prvo sam mislio ne radi signalizacija,posle vidim radi i preticem kad zensko.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Nesojluk, BMW X1 cijelu ulicu paralisa....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Oko ovoga se moram složiti sa tobom. Katastrofa što rade. Svako malo se susrijećem sa tim. I toliki su nesoji da je to nevjerovatno. Kao da će meni nešto da bude ako ga polomim.
Da li se odgovara ako biciklistu udariš van biciklističke staze?
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Last edited by extravaganca; 08-06-20 at 14:58.
Tako je, BR table... A ako postoji ulica, postoji da bi se ljudi i auta krecali, a ne da bi se fudbal igra koliko god mi fudbal bio miliji. A (ne)dozvoljena i neplanska gradnja je kriva sto niti se moze fudbal igrat, niti se moze autom proc... Makar si ti zadovoljan sto ovakvi likovi opterecuju ulicu, oni su korektniji od nas sto bi da zaobidjemo guzvuPa kad nekome bude frka, a takav neko ga zagradi opet ces se sladit... I ja sam na mjesto dje je Telekom sad igra fudbal, ali mislim da ne mozemo gledat stvari na taj nacin...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bio sam i ja za vikend do primorja i stvarno svi prze kocnice. Voze po 50kmh pa u krivinu koce na 35-40khm, pa malo gasa do 50 pa opet u krivinu na kocnicu... I tako mene upeca pasat ali je srecom jedan od policajaca bio i vise nego normalan pa sam dobro prosao
Poslato sa VTR-L09 pomoću Tapatoka
But if you never try, you'll never know..
Tolko faljenji S20 Ultra da ovako kriminalno lošu kameru ima.... No comment.
Prodaja/otkup i ugradnja muzike za auto.
Više informacija u inbox.
Zovite Stojanku Radović ljudi, kakav je ovo masakr?
Vrati se ti bizbi preuzimanju fotografija, što ti zla ja oću...
Last edited by BiTrAtE; 08-06-20 at 23:52.
Ovo mora da je zumirano na x100 sa zabjelske vektre
Sent from my SM-G965U1 using Tapatalk
Tesko je ozbiljno shvatit' ovo pitanje i odgovorit'. Pogotovo nakon prethodne informacija o 'lomljenju'. Greote.
Kuda bi trebao da ide biciklista ako iz datog pravca zeli da skrene lijevo? Blize trotoaru, suprotnom trakom pa onda opet da bude "degenerik" kao na drugoj slici? Ili pak da ide uz suprotni trotoar pa da pri skretanju mora da presjeca auta iz dvije trake? Ili da na pjesacki predje kao pjesak i bude slican onom degeneriku na motoru sto sam ja postavio? (pjesacki je za pjesake, ne za bicikliste a pogotovo ne za MOTORna vozila, bez obzira jel' auto ili motor)
E pa pakao.
Last edited by Fidel Castro; 09-06-20 at 09:49.
Do Not Disturb.
HaHaHaHaHaHasto cine biciklisti -> vidi se da smo odavno trebali da smo u EU.
Ja utripovah da nisam izbacio pogresnu sliku -> -> -> Evo je postalo normalno da biciklisti voze ulicom i ugrozavaju narod po puteva..
______________________________ Ako se u selo vozi ulicom ne mora u grad ______________________________
Vjerovatno ovi ne ugrožavaju, što znam...
https://www.vijesti.me/vijesti/crna-...ko-ogranicenja
https://www.cdm.me/hronika/zbog-brze...seno-17-osoba/
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Do Not Disturb.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks