Page 172 of 213 FirstFirst ... 72122162168169170171172173174175176182 ... LastLast
Results 4,276 to 4,300 of 5314

Thread: [DILEMA] Starogradnja / novogradnja

Thanks Thanks Given 
    1,467
    Thanks Thanks Received 
    346
    Thanked in
    156 Posts

Quote Originally Posted by Gandalf_White View Post
    Sta ce vam plac od 2000 kvadrata ?
    Hoćete li poljoprivredom da se bavite ?
    Neke masline da usadite ? Vinograd da otvorite - ne sprdajte se.

500-750-1000 sasvim dovoljno i komotno.

Ako je kuća jednospratna u osnovi 120 kvadrata i neka bude okolo betonski cok još 30. Ostaje 350 -600 kvadrata placa.
    Ako nećete poljoprivredom da se bavite više vam ne treba.
    Gando, koliko te je ispala kuća na toj lokaciji? Kako je sređena? Jel sređena kao što ti je stan u city kvartu bio sređen? Pošto kažeš da je za cijenu od dvosobnog stana, ja još ne naiđoh na tako nešto.

2. The Following User Says Thank You to johninum For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    19,260
    Thanks Thanks Received 
    8,985
    Thanked in
    4,382 Posts

Plac...Zagorič...žali mi se sestra,komšije joj posadile vučjaka tik uz njenu ogradu a na kraju svoga placa jer smrdi ka đavo.Kuka ona...ja je razumijem...poslije ˝ godine ona mu tepa kad prođe pored njega,on maše repom...Rekoh:"Pa ovo je isti onaj što ti smrđaše ka đavo?" " A nemooooj,kako je sladak,stalno mu nešto dajem da jede.Navikla sam se"
    Tako da je sva ova prepirka relativna.Ja nemam takvih problema u stanu.Ja sam se pomirio,npr,da sa dvorišne strane svaki dan znam što je baba odozgo ručala,jer pomije bača preko balkona.I ja za nju ka i sestra mi za vučjaka kad me neko pita:"Ma dobra je to starica"

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1,811
    Thanks Thanks Received 
    2,369
    Thanked in
    1,306 Posts

Quote Originally Posted by hercules View Post
    Hvala momci 0 viska ostala. Dakle 50e m2 placa u centar grada. ''Realna'' CDM cijena placa u centru iako znamo da sam napisao 150 da bi opet malo bilo zar ne
    Pa plac u centru sigurno 150-200e

Tako da moze i ta računica 200€ x 500m2 = 100 000€ ili ako oćeš 2000 onda 400 000 da platiš plac

Inace zaboravio sam ogradu koja isto ponese hiljada i hiljada

Ništa nego kad se završi da se okupi ekipa sa topica na roštilj

Edit: istina i kolega što kaže i kuću kad imaš može da ti je komšija ludak pa pas da laje (mada i u stanu isto cvili pas jer ga ostave na terasu kad odu nedje) kod mene je to slučaj al nije da nešto smeta
    Last edited by stefke; 07-06-20 at 17:19.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by johninum View Post
    Gando, koliko te je ispala kuća na toj lokaciji? Kako je sređena? Jel sređena kao što ti je stan u city kvartu bio sređen? Pošto kažeš da je za cijenu od dvosobnog stana, ja još ne naiđoh na tako nešto.
    Dvosoban stan da meni odgovara a ja ne računam 55-60 kvadrata dvosoban nego 70-75m2 ja nisam mogao da nadjem ispod 90-100k eur i to su sve bili užasi a meni je i to malo i skučeno jer planiram veliku porodicu pa sam gledao trosobne.
    U siti kvartu prošle godine su po 1350-1400(trosobni malo jeftinije) išli znači da si za dvosoban stan od 75 kvadrata morao da daš 100+k I tako mi te sredjenosti...
    Trosobni su svi bili 110-150 što sam gledao da valjaju po PG.

Nije bila sredjena nego sam renovirao sve na novo i kako meni odgovara i opet me ispala kao stan od 75-85 kvadrata. Tehnički platio sam plac a kuću dobio dzabe kad se pogleda cjenovno

Evo kod mene u naselju prodaje čovjek kuću ogromnu 200 kvadrata sjajnu prizemlje sprat i potkrovlje za 125k, minimalna ulaganja i to je sve kozmetika od ulaganja.
    Last edited by Gandalf_White; 07-06-20 at 17:25.
    One Ring to Rule them all...

6. The Following User Says Thank You to Gandalf_White For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

riješio je director da nas useli u stanove i gotovo
    She is only here to annoy herself!

8. The Following User Says Thank You to NSX For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    1,467
    Thanks Thanks Received 
    346
    Thanked in
    156 Posts

Meni ove montažne nisu dobre. Ulazio sam u neke i ne znam kako bih vam opisao. Imaju neki specifičan miris koji meni smeta, osjećao sam se kao da sam u staroj kući iako je kuća nova. Ne znam

Thanks Thanks Given 
    1,467
    Thanks Thanks Received 
    346
    Thanked in
    156 Posts

Dvosoban stan da meni odgovara a ja ne računam 55-60 kvadrata dvosoban nego 70-75m2 ja nisam mogao da nadjem ispod 90-100k eur i to su sve bili užasi a meni je i to malo i skučeno jer planiram veliku porodicu pa sam gledao trosobne.
    U siti kvartu prošle godine su po 1350-1400(trosobni malo jeftinije) išli znači da si za dvosoban stan od 75 kvadrata morao da daš 100+k I tako mi te sredjenosti...
    Trosobni su svi bili 110-150 što sam gledao da valjaju po PG.

Nije bila sredjena nego sam renovirao sve na novo i kako meni odgovara i opet me ispala kao stan od 75-85 kvadrata. Tehnički platio sam plac a kuću dobio dzabe kad se pogleda cjenovno

Evo kod mene u naselju prodaje čovjek kuću ogromnu, sjajnu prizemlje sprat i potkrovlje za 125k, minimalna ulaganja i to je sve kozmetika od ulaganja.
    Ako ti nije teško pošalji mi link na pm. Hvala

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Ako ti nije teško pošalji mi link na pm. Hvala
    Poslao, eo nije 125 nego 120.
    To 5 provizije se odričem hahahahhaa

12. The Following 2 Users Say Thank You to Gandalf_White For This Useful Post:

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

I ovako ćemo u nedogled. Ja lično pogledao ne bi lokacije koje se ođe pominju samo da bi imao kuću. Jednostavno više volim da mi je sve tu. Iznose se svakakve netačne stvari. Veli "neću da razmišljam ko će da plati za održavanje". To više nije problem jer se lako dođe do prinudne naplate. Nama je ulaz perfekcija i ne samo ulazu đe živim nego bukvalno svaki ulaz u zgradama je perfekcija jer se svi održavaju. O vrućinama ja ne brinem jer meni vrućine ne smetaju, podizao sam se u PG bez klima uređaja , sada sve zgrade imaju fasade makar tih 5cm i sa klimom nema problema ni kada su pakleni dani. Zime u PG su blage uglavnom. Kada djeca porastu, pa srednja škola, fakultet, pa izlasci, viđećemo kako će mnogi objasnit djeci kada ih pitaju što žive baš tu đe žive jer svuđe taksijem moraju ili kolima.

Kako će doć neko ko živi blizu UDG fakulteta do Gimnazije? Ima da pati 4 godine. Da ne pričam o ekonomskoj strani jer ne vele zalud "rupa bez dna"... a tek kako prodati ako ne daj Bože zatreba, još se kuće neuporedivo loše prodaju na mnogim pomenutim lokacijama od stanova na lošijim lokacijama.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    riješio je director da nas useli u stanove i gotovo
    Daleko od toga. Apsolutno imaš pogrešan zaključak da bi ja potezao bilo kakvu priču ovog tipa da bi nekoga nagovorio na tako nešto. Diskutovati je zdravo.

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Quote Originally Posted by Director View Post
    I ovako ćemo u nedogled. Ja lično pogledao ne bi lokacije koje se ođe pominju samo da bi imao kuću. Jednostavno više volim da mi je sve tu. Iznose se svakakve netačne stvari. Veli "neću da razmišljam ko će da plati za održavanje". To više nije problem jer se lako dođe do prinudne naplate. Nama je ulaz perfekcija i ne samo ulazu đe živim nego bukvalno svaki ulaz u zgradama je perfekcija jer se svi održavaju. O vrućinama ja ne brinem jer meni vrućine ne smetaju, podizao sam se u PG bez klima uređaja , sada sve zgrade imaju fasade makar tih 5cm i sa klimom nema problema ni kada su pakleni dani. Zime u PG su blage uglavnom. Kada djeca porastu, pa srednja škola, fakultet, pa izlasci, viđećemo kako će mnogi objasnit djeci kada ih pitaju što žive baš tu đe žive jer svuđe taksijem moraju ili kolima.

Kako će doć neko ko živi blizu UDG fakulteta do Gimnazije? Ima da pati 4 godine. Da ne pričam o ekonomskoj strani jer ne vele zalud "rupa bez dna"... a tek kako prodati ako ne daj Bože zatreba, još se kuće neuporedivo loše prodaju na mnogim pomenutim lokacijama od stanova na lošijim lokacijama.
    Sta ti je sve tu?
    Butik, lokal, delta ?
    Šta još ?
    Da nije srednja škola ? Osnovna ? Kako ce neko iz city kvarta u gimnaziju bez gradskim prevozom ili da ga voziš?
    Na fakultet isto ako je na pravo, ili će na 30 stepeni pjeske ili po kiši ?
    Dje ti je vrtić najbliži ?
    Dje osnovna škola ?

Daj da budemo realni samo - ti nećeš da saslušaš druge ljude a guras svoju priču.
    Imaš neku iskrivljenu percepciju.
    Ne može za sve biti blizina baš nema još toga da može to sve da spoji osim možda ona zgrada zetagradnje iza faxa.
    Ovo za odnos cijene i da se teže prodaje kuća si u pravu, isto tako i banka je procijeni manje nego što vrijedi i tu ćemo se složiti naravno.

Što se tiče rupe bez dna, ne znam šta bih ti rekao.
    Ako praviš novu kuću miran si makar 20 godina. Nema potrebe za novom fasadom, krovom, bravarijom itd itd.
    A čak i to su jednokratne investicije pa i kad renoviraš staru posle si miran.
    Za drugo ne vidim šta ima da se ulaže to je sve poslije lična preferenca i mogućnost - hoćeš li ogradu od kovanog željeza ili da zidaš ili ćeš bazen ili šta ja znam.
    Znači ne moraš ništa što ne moraš u stan a imaš više mogućnosti
    Last edited by Gandalf_White; 07-06-20 at 17:35.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Druže bolje i taj City kojeg pominješ nego kod UDG-a ili Bioča kapiraš li ti to? Kako će dijete Bože zdravlja da dolazi do Gimnazije? Daleko je Gimnazija meni sa Starog bila , a ne ETF, pakao brale, autobuske linije katastrofa bile, a ne nekome ko je dalje. Makar djeca mogu pješke sjutra iz Bloka, Citya, Starog, Zabjela do centra recimo, nije im preko svijeta...

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Druže bolje i taj City kojeg pominješ nego kod UDG-a ili Bioča kapiraš li ti to? Kako će dijete Bože zdravlja da dolazi do Gimnazije? Daleko je Gimnazija meni sa Starog bila , a ne ETF, pakao brale, autobuske linije katastrofa bile, a ne nekome ko je dalje. Makar djeca mogu pješke sjutra iz Bloka, Citya, Starog, Zabjela do centra recimo, nije im preko svijeta...
    Ali druže kod UDG je baš daleko to je prigradsko naselje tamo su i cijene neuporedivo niže. To je kao da porediš život u Zeti i u PG. Ili život u Spužu koji je isto vožnje kao UDG od centra
    Pričamo o gradu i užem gradskom jezgru tu do 5-10-15 minuta vožnje do centra.

Thanks Thanks Given 
    1,467
    Thanks Thanks Received 
    346
    Thanked in
    156 Posts

Poslao, eo nije 125 nego 120.
    To 5 provizije se odričem hahahahhaa
    Nešto ne mogu otvorit, odg sam ti na pm no vjerovatno nisi vidio još. Odvojio se link tokom kopiramja al kad ga spojim neće

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Nešto ne mogu otvorit, odg sam ti na pm no vjerovatno nisi vidio još. Odvojio se link tokom kopiramja al kad ga spojim neće
    Provjeri iMbox

Thanks Thanks Given 
    1,467
    Thanks Thanks Received 
    346
    Thanked in
    156 Posts

Provjeri iMbox
    Bgm je ovo fino, moraću razmisliti. Hvala puno

Thanks Thanks Given 
    26,666
    Thanks Thanks Received 
    8,506
    Thanked in
    4,192 Posts

Vec sam pisao o cijenama stanova u razmaku od 10 godina i ne bih opet. Ja sam 26 godina zivio u kucu sa roditeljima. Evo 8 zadnjih zivim u stanu. I mogu da pricam kako je na obije lokacije. I ja bih radije zivio u kuci. Ali ya pare za koje sam kupio stan ne bih mogao kucu sa placem napraviti. Ne bih sa kvadraturama i iznosima da neko ne pomisli da se hvalim, na PM ti mogu pojasniti vise.
    A dobra 2 mjeseca sam gledao placeve, i nisam nasao ijedan da valja ispod 50e m2.

Gdje ti je taj plac i koju kucu za 60,000 jer imam spremne ljude da trguju tako nesto. Moze na PM.

Stefke, iako se nadje prozvanim, opet su babe i zabe.
    Dakle ti bi stan u centar jer se tu krecu 1800-2000. A kucu bi koliko km od centra?

Ajde reci koliko bi te takav plac kostao u centru PG pa da uporedimo troskove? Jer se porede lokacije.
    * Brat bratu ispod 50e tesko da bi ga mogao naci. Dakle 2,000 x 50 = 100,000. Plac bez komunilaija i dozvole. U Prvoj zoni grada komunalije su 140e m2 cini mi se. Dakle 75 * 140 = 10,500
    Projekat neka bude 2,000 bas ne znam koliko se krecu. I gradnja rekoste 400e po m2 * 75 = 30,000. Pri tome 400 je daleko od bilo kakvog kvalitetnijeg izbora od onoga sto gledamo u stanove.
    Plac + komunalije + gradnja + projekat = 140,500

Bez bazena, bez ograde oko kuce, bez garaze, bez kapije itd itd itd.

I opet da ponovim, radije bih zivio u kucu nego u stan.
    Za cijenu stana ne bih mogao kucu napraviti sa placem ne manjim 500m2 da bude legalna 1/1 sa fasadom i slicno sredjeno.
    Evo izvedosmo računicu nekoliko puta ali džabe. Moj kum je kupio plac od 800m2 u Donjoj Gorici za 23hiljade. Prije nekih godinu i nešto. Možda i dvije. Nisu sad cijene veće sigurno. Ali i da ne bude toliko, nego nađeš u Gornjoj Gorici za 70e (Ima za toliko). Na 3 minuta autom od City kvarta. Ili 5 nebitno. Što znači 70x500=35000. I još 35 za kuću od 100m2. A možeš i od 80m2 ako ćeš nešto kvalitetnije. Znači 70hiljada. Za 70 hiljada koliko kvadrata možeš da kupiš u City kvart sa garažnim mjestom? I uopšte ne pričam dal je bolje u kući ili stanu, kako kome više prija, sve ima prednosti i mana, samo pričam da ne dobijaš sa tim Stanom toliko koliko neki navode. A složićeš se da u kući dobiješ neke stvari koje su za stan nemoguće.
    Kad budem radio u agenciji ili imao svoj plac na prodaju poslaću ti na pm. Ovako se sam potrudi ako te interesuje. I mogli bi generalno da vjerujemo više jedno drugima kad navodimo neke podatke ili se krećete u krugovima gdje svako svakog laže pa vam je onda nemoguće da neko govori istinu.

Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Ali druže kod UDG je baš daleko to je prigradsko naselje tamo su i cijene neuporedivo niže. To je kao da porediš život u Zeti i u PG. Ili život u Spužu koji je isto vožnje kao UDG od centra
    Pričamo o gradu i užem gradskom jezgru tu do 5-10-15 minuta vožnje do centra.
    Pa imaš toliko puno ljudi koji ne žele živjeti u prigradskim mjestima upravo zbog ovih razloga o kojima ti pišem. Da ne pominjem da mnogo porodica sa malim budžetima daje samo na prevoz djece do osnovnih škola ne baš male pare, a računaj da ih čeka i 4 godine srednje škole, pa izlasci sve češći, neki će i na fakultete. Ja da moram da biram kuću recimo, radije bi put Spuža pošao nego u d i g goricu.

Thanks Thanks Given 
    3,576
    Thanks Thanks Received 
    5,930
    Thanked in
    2,854 Posts

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
    Evo izvedosmo računicu nekoliko puta ali džabe. Moj kum je kupio plac od 800m2 u Donjoj Gorici za 23hiljade. Prije nekih godinu i nešto. Možda i dvije. Nisu sad cijene veće sigurno. Ali i da ne bude toliko, nego nađeš u Gornjoj Gorici za 70e (Ima za toliko). Na 3 minuta autom od City kvarta. Ili 5 nebitno. Što znači 70x500=35000. I još 35 za kuću od 100m2. A možeš i od 80m2 ako ćeš nešto kvalitetnije. Znači 70hiljada. Za 70 hiljada koliko kvadrata možeš da kupiš u City kvart sa garažnim mjestom? I uopšte ne pričam dal je bolje u kući ili stanu, kako kome više prija, sve ima prednosti i mana, samo pričam da ne dobijaš sa tim Stanom toliko koliko neki navode. A složićeš se da u kući dobiješ neke stvari koje su za stan nemoguće.
    Kad budem radio u agenciji ili imao svoj plac na prodaju poslaću ti na pm. Ovako se sam potrudi ako te interesuje. I mogli bi generalno da vjerujemo više jedno drugima kad navodimo neke podatke ili se krećete u krugovima gdje svako svakog laže pa vam je onda nemoguće da neko govori istinu.

Kuca apsolutno bolja od stana. Rekao sam to nekoliko puta. Posalji mi na PM lokaciju tog placa bas me zanima ako ti nije muka naravno.
    Ali opet racunica:

35,000 plac + 35,000 kuca = 70,000 za kucu bez dozvole na 3 minuta o City kvarta (to nam je sad reper daljine?) i 15-20 od centra? Ok to je ta cijena.
    Legalizacija je 97e po m2 plus projekat za koji stvarno ne znam koliko kosta ali opet najmanje 7,000e je legalizacija.

Racunica stefkeova je itekako u korist stana bila nego dobro.

Vjerujem ja tebi, zato i rekoh daj na PM te placeve i kuce koje se prodaju.
    Vjerujem i sebi kada sam isao da gledam placeve po 50-60e u Donju i Gornju Goricu. Jednostavno prodavci placeva najcesce tu vide zgrade od ko zna koliko stanova.
    Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

23k za donju goricu za plac samo...ja sam gledao neke placeve skuplje dva puta od te cijene tamo. Da mi dzabe neko daje plac, tamo ga uzeo ne bi , a ne da mu dajem 20 ili 40k...

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

Meni se Pričelje sviđa iskreno, samo da nisu postavili 450 ležećih onuda...

Thanks Thanks Given 
    1,692
    Thanks Thanks Received 
    1,261
    Thanked in
    840 Posts

Default Starogradnja vs novogradnja

Jeste da odje ljudi bjeze od Konika kao djavo od krsta ali ja tamo zivim i ne bih mijenjao lokaciju i kucu za trosoban stan bilo dje u pg. 2 kilometra od centra grada, ispred kuce mi je sve sto mi treba za zivot (prodavnice, banke, kopirnice, kafici, teretana itd.) a par stotina metara su udaljeni skolE i vrticI. A u dvoristu imam lozu, dunju, smokvu i visnju + garazu. Ne znam koliko je plac na Koniku, pretpostavljam vise nego u ostalim djelovima grada dje se moze nasaditi kuca ali se vise isplati zbog ovih nabrojanih stvari. Bukvalno auto ne moras da palis.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Last edited by Tripleta; 07-06-20 at 18:36.
    Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.

Thanks Thanks Given 
    26,666
    Thanks Thanks Received 
    8,506
    Thanked in
    4,192 Posts

Pa imaš toliko puno ljudi koji ne žele živjeti u prigradskim mjestima upravo zbog ovih razloga o kojima ti pišem. Da ne pominjem da mnogo porodica sa malim budžetima daje samo na prevoz djece do osnovnih škola ne baš male pare, a računaj da ih čeka i 4 godine srednje škole, pa izlasci sve češći, neki će i na fakultete. Ja da moram da biram kuću recimo, radije bi put Spuža pošao nego u d i g goricu.
    Znači kupuješ stan u City kvartu a ne bi u Gornju Goricu koja je na 3 minuta od istog. Ok.

Kuca apsolutno bolja od stana. Rekao sam to nekoliko puta. Posalji mi na PM lokaciju tog placa bas me zanima ako ti nije muka naravno.
    Ali opet racunica:

35,000 plac + 35,000 kuca = 70,000 za kucu bez dozvole na 3 minuta o City kvarta (to nam je sad reper daljine?) i 15-20 od centra? Ok to je ta cijena.
    Legalizacija je 97e po m2 plus projekat za koji stvarno ne znam koliko kosta ali opet najmanje 7,000e je legalizacija.

Racunica stefkeova je itekako u korist stana bila nego dobro.

Vjerujem ja tebi, zato i rekoh daj na PM te placeve i kuce koje se prodaju.
    Vjerujem i sebi kada sam isao da gledam placeve po 50-60e u Donju i Gornju Goricu. Jednostavno prodavci placeva najcesce tu vide zgrade od ko zna koliko stanova.
    Nije nam to reper daljine. Nadovezujem se na Direktorovu priču. Legalizacija u Gornjoj ili Donjoj 97e? Griješiš. 97e je ako ćemo po brojevima treća zona, plus na to imaš popust od 30 posto. Daleko su i Gornja i Donja od treće zone. Mislim da je kumu bilo nešto oko 30e ako ne i niže. Ima placeva i po 100e uz samu magistralu. Ali svakako nećeš kuću praviti uz magistralu. Za 70e pa niže odmah posle prvog reda koji je uz Nikšićkuu magistralu.

23k za donju goricu za plac samo...ja sam gledao neke placeve skuplje dva puta od te cijene tamo. Da mi dzabe neko daje plac, tamo ga uzeo ne bi , a ne da mu dajem 20 ili 40k...
    Evo ko ovdje podcjenje druge...... Ne bih dalje.

Thanks Thanks Given 
    3,018
    Thanks Thanks Received 
    4,374
    Thanked in
    2,263 Posts

Znači kupuješ stan u City kvartu a ne bi u Gornju Goricu koja je na 3 minuta od istog. Ok.

Nije nam to reper daljine. Nadovezujem se na Direktorovu priču. Legalizacija u Gornjoj ili Donjoj 97e? Griješiš. 97e je ako ćemo po brojevima treća zona, plus na to imaš popust od 30 posto.

Evo ko ovdje podcjenje druge...... Ne bih dalje.

Gornja Gorica ili Central Point, evo ne moramo više pominjat taj City, izreklamirali ste ga za sve pare, ja lično ne bi nikad dolazio u tu dilemu što bi izabrao.

Thanks Thanks Given 
    3,194
    Thanks Thanks Received 
    3,232
    Thanked in
    1,567 Posts

u pravu je director donja g. je em puna raznih miomirisa pošto je i dalje faktički selo em što sa one strane često začepi onaj nesrećni kružni pa ti treba od donje g. taman kolko od danilovgrada, dok su semafori bili sa te strane se prolazilo lagano...

kad smo kod toga ko nema često posla u grad Danilovgrad je više nego dobra opcija jer sve imaš + se dosta opuštenije živi a za 20 min si u centar PG, no su i tamo sad počeli da cijene kuće i stanove ka da je PG

30. The Following User Says Thank You to NSX For This Useful Post:

Page 172 of 213 FirstFirst ... 72122162168169170171172173174175176182 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)