znaci ladno ni jedne jedine ponude za 21maj. 4dana neradna, umjesto da hoteli bombarduju narod sa ponudama
f6
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Ovo je odlična ponuda.
e sad ce misljenja struke da demantuju ovo jeftino ljetovanje...odmor...
cetvoroclana porodica jeftino spavanje i sve pare ostavljamo u kopakabanu (rucak,dorucak kafe sokovi pice...)i ulcinj minimum 50 do 100 eura dnevno mislim da nije malo ali eto
Đe god odeš, potrošićeš toliko dnevno... Ovo je ponuda u skladu sa situacijom, nema đe jeftinije da ide smještaj...
#fakenews
Bianca ima ponudu 2nocenja,tri dana 174e za dvije osobe.
Dorucak,vecera
2x10 min solarijum
50% na masaze ja mislim
bazen i ostalo free
Mislim da je trenutno preko 120e za to sve skupo.
Bjanka je hotel od 5*, ovo je dzabe za polupansion...
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Ovi na Kopakabani su i prosle godine imali neke ok ponude...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
43.5e noćenje sa doručkom/večerom i ostalim džidža-bidžama u Bjanku? Dobra ponuda ljudi, nemojte zajebavat, ja npr tamo svakako ne bih išao jer ne volim ali ponuda kao ponuda za taj hotel je odlična.
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Da, vidiš to nisam ni znao za djecu (nadovezah se gore na post Utoke), obaljuju se cijene nema šta, trebalo bi biti ponuda ove godine za svačiji džep...
to je korektna ponuda za onako dobar hotel..
mada isto mislim da ce je jos morat spustit dolje jer kucka neće bit
nothing comes from violence and nothing ever could
One Ring to Rule them all...
Nećemo se složiti, kretanje i odmor su životne potrebe, kako u bogatoj Danskoj tako i u siromašnoj Crnoj Gori. Između ostalog i u tom leži poenta rangiranja/kategorizacije turističkih objekata. Ne mogu da povjerujem da imaš ovakve stavove, te stvari se razjasne u prvom semestru u Osnovama turizma.
Nego, Predsjednik onomad isto reče da je benzin luksuz, taman si na njegovom tragu. Eo čekam da isto ponoviš i za internet.. pa da motamo kablove![]()
The more things change, the more they stay the same.
A ne možeš da generalizuješ nikako i da porediš.
Turizam je u CG luksuz a bogomi i u dobrom dijelu svijeta.
To što neđe može da se priušti a neđe ne može, nema veze sa kategorizacijom.
Ni u razvijenim zemljama siromašni ne putuju već tek kada ti standard poraste pa postaneš neka srednja klasa, možeš sebi priušitit putovanje.
A onda imamo sledeću stvar.
Oficijelno u CG je standard ispod 50% EU standarda a cijene su Evropske. Samim tim i turizam u jednoj takvoj zapizdini je luksuz.
Na zapadu isto pokušaj da kažeš nekome ko plaća hipoteku i 2 lizinga i ima 2 djece a ne rade i on i žena kako je turizam potreba a ne luksuz.
Prdi mi se od ovoga kad se pravimo Englezi
Evo koga zanima da malo to uprostimo :
One indicator, found in the series’ Core Consumer Metrics report, was that travel and tourism was the second most-popular choice for discretionary spending, ranking above home improvements, consumer electronics and entertainment (only dining/nightlife ranked higher). In 2018, 36% of travelers rated travel as an important spending priority. Plus, those who did venture out were likely to spend at least as much as they did in the previous year.
discretionary spending
noun [ U ]
UK US
ECONOMICS, FINANCEmoney spent by consumers on things other than necessary things such as food, clothes, and fuel:
Last edited by Gandalf_White; 18-05-20 at 19:31.
One Ring to Rule them all...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks