Sadićemo konoplju.
Dim sum.
Stigoh na zadnjih 15 minuta, veli niko ne treba da se sekira ili opterecuje zbog rezultata koje je postigla plantaza... E jos ako bi mogli nekako maknut tih 5% stanovnistva kojem smetaju ovakve stvari da zive srecno zauvijek, da im niko ne zvoca.
Cus Komnen izdusio, a mogu mislit sto je pricala dva sata ako su joj ovo zavrsne rijeci.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Preteče me...![]()
Dim sum.
Kaze zena da je drzavni neprijatelj ona i kompanija. Jos oni ispadose zrtve vlasti. Progoni je DPS.
Ajde ajde, ne cjepidlačite, samo 5 stanova i izlaze iz bonusa
Tesko ju je bilo slusati. Toliko je izvala imala, nevjerovatno da trunke stida nema.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Tu es mon héro!
Verica kad joj se kaže da je država većinski vlasnik
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
ja ne znam bi li emisije u kojoj je gostovao neko iz firme koja je većinski državna a da ovako lagano priznade nepotizam? samo što je to označila kao lojalnost
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Đe je ona analiza stanja CG Ure - da se daje narodu kao terapija protiv korone i ovog vrzinog kola 3 x dnevno?
Dim sum.
u zemlji dje narod radi i za manje od 200e imamo bonuse od 300.000e. e sad jesam li ja lud ili je to okej ne znam
E jes ti lud, ona je samo figura, dobar dio i plate i bonusa ide drugome.
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Tu es mon héro!
Nemojmo bit prekriticni. Ipak osjeca nelagodu zbog visine plate evo 12 godina. Nije lako taj mentalni pritisak izdrzati...
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
jes, njoj je veli jednako bilo kad je imala 700 i sad kad ima 7k
nothing comes from violence and nothing ever could
ja ne znam kako bi zaspa da mi je plata 7000e da vi pravo rečem
Ruku na srce, Plantaze su dobre kakve su druge firme i koliki su gubitasi. Koliko je para dato za KAP, Radoje Dakic, Zeljezaru, Montenegro Airl., zeljeznice...
Tamo svi rokaju strasne plate ali ih drzava finansira. A Plantaze barem drzava ne finansira. Duzne su nesto malo za porez, ali koliko je duzan MA ?
Nije Verica Maras toliko nesposobna zena i platu joj nije dala drzava nego je zaradila na trzistu.
Kritika da, ali ne velika kritika.
Last edited by nescafe10; 14-05-20 at 21:31.
Ali meni i dalje ne izbija iz glave kako ona sa lakoćom priča kako se ne mogu porediti Tikveš i Kutijevo...
Alo Tikveš je prije 2 godine kupio Alo KUPIO vinariju u sred Francuske
One Ring to Rule them all...
Na stranom i domacem trzistu pod punom konkurencijom je zaradila. A zamisli tip u MA ima platu 4000 eura, a drzava samo u ovoj godini ce im dati 150 miliona ?
Opozicija sam, ali da me ubijes ne mogu kritikovati nesto sto je dobro.
Plata kasni zaposlenima ali tako je to kad si na trzistu. Nijesu to uhljebi koji siguno prime platu, ili EPCG koja nema konkureciju pa moze nabijati cijene, ili MA kojem drzava daje plate, ili zelejznice gdje partijske nakaze primaju platu a imaju gubitke...
Kapa dolje za Vericu Maras sto se mene tice pa neka je za DPS.
Last edited by nescafe10; 14-05-20 at 21:44.
Kad pominje druge kompanije sa berze ajde da vidimo koliko su direktora promijenile od 2008 zbog losih rezultata..
Mislim na ove u privatnom vlasnistvu..
Telekom makar 6 u tom periodu a posluje sa plusom svake godine i bez kredita..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks