Ali veli ni Tikves ni Kutjevo nemaju taj (ja bih dodao kapitalni) trosak na strazare, a u jednom momentu rece da Tikves ima 23.000 hektara, a mi, koliko, 2.500... Dakle, sto bi Čombe rekao, logicno da nama za 10x manju povrsinu treba (kapitalni) izdatak na strazare... Ili se kod njih ne krade grozdje...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Samo je to navela, ni da je ne znam koji iznos u pitanju... Da je bilo sto drugo rekla, pa da kaze covjek ok ali samo je to navela ... Evo ispravite me...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Плантаже монархија, послови се наслеђују породично.
Hasta siempre!
Rece li ova prije da Tikveš i Kutijevo nemaju cijene koštanja stražara i struje hahahahabab
Praštajte kasnim 15 min
One Ring to Rule them all...
5 milki donacija, adrese tajna.
nothing comes from violence and nothing ever could
Je li realan ovaj dio oko politike firme da se đeca menadžera zapošljavaju jer su to prepoznali kao prednost, zbog lojalnosti ahaha
Highlight definitivno!
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
lojalnost ili ti nepotizam jel?
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Kanim se da promijenim prezime u Marash i ujutro kod gospodje na razgovor,nema shto
...
da li je realno da su nabavili pogrešnu opremu?
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Eto desilo se - kiks sa Plant OMP... Narucena pogresna tehnologija...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Koji je to poziv bio, sigurno nije bio "zaključan" sa brdo sertifikata a ipak nabavili pogrešnu opremu...
Realno... :mrgreen:
TT
I za kraj lako je tuđim kurcem koprive mlatit iliti u tuđe dupe ni bandera nije mnogo...
Mora se veli rizikovat...
Gledaju li ovo nadležni organi?
Žena dade materijala za 3 dozivotne BOG te vidio ahahahahaha a shto je ovo,jadni strazari ce ga platit na kraju jer ne chuche dje treba na 60 stepeni
...
Sjutra otkaz dobija 130 strazara. Nece oni opterecivat finansije firme.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Valjda joj saradnici nekad pojasne i predloške konstrukcije sa akuzativom.
"Prijavila se na tom oglasu"![]()
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Ne znam za vas, ali Komnenić neka ode malo na vazduh...ova žena mi je krajnje nesimpatična i pravo da vam kažem ja ne mislim da je Komnenić sahranio, a trebao je, imao je zašto, i uopšte ne mislim da je ona neka pametnica pa ga je za***ala, no joj promaja duva kroz glavu, imaju stari jednu izreku, kisj ili gusj (sj kao sjekira nemam SJ) njoj je isto! Ona bi ovako jednako pričala i da je prava ka sad....nema ova kapaciteta nizašto!
Nepismeno!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Što bi rekla Verica lagano.
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
falilo joj je kučkog bezobrazluka i bjelopavlicke mudrosti.
ipak je ona samo jedan obicni zetski fis.
nothing comes from violence and nothing ever could
Dakle državu nam čerupaju - bord i direktorka, naslednici foteljaša, hohštapleri aka Obradović Ivanović i slični, advokati profila Matrinović, nezavisno sudstvo, sutra će ovi iz građevinskog lobija... sve divni i fini ljudi.
I kaže Komninić - ovo je bruka?!
Mislim da nema riječi koja može da opiše ovo vrzino kolo.
A slušam neke ovih dana kako im smetaju ove mjere zbog korone za poslovanje, za putovanje, za biznis, kako im smeta narod...
A oni, oni su pobjednici ovog i ovakvog sistema.
Ne znam što mi bi, ali odgledah emisiju i čudim se dokle je evolucija vještice sa jabukom stigla.
Dim sum.
Плантаже не могу ов издржат још много, како ће то утицат на пољопривреду црногорску тешко је предвидјет. Свакако држава губи једну озбиљну фирму, која је имала перспективу.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks