AROMA
HDL
iDEA
VOLI
Proslijedicu im sve...bicu uporan i tu, makar odgovor da imam
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
treba ih cerat do kraja,jer su navikli da samo kazu i rade kako njima odgovara i gotova stvar,da se redovno prijavljuje inspekciji drugaciji bi njihov odnos bio prema klijentima
da ih inspekcija kazni 2-3 puta zbog nepostovanja pravila poslali bi ti besplatnu bocu viskija uz izvinjenje
Da je srece, sad bi mi popust dali, a ne ovako.
Iz mog iskustva (izgleda ne i svacijeg), CEZAP je uvijek na strani onoga koji pruza usluge a nikad na strani potrosaca. Malo konfuzno ime pod kojim rade al' eto, i toga ima.
Mene su ubjedjivali da platim nepostojeci dug koji uopste nisam bio duzan da platim i na kraju nisam ni platio. Izmedju ostalog, bilo je tu jos par situacija sa istim ishodom pa sam skroz zaboravio na njih i sad ih samo pljujem dje stignem i to je to.
--------------------------
Do Not Disturb.
Pričaćemo nekim novim pokolenjima, kako je grejpfrut jeftiniji od jabuke Ajdare...
Sell the Vatican, Feed the World!
Samo da vam javim da je Cezap pozitivno odgovorio i da su moja prava potrosaca povrijedjena i da se javim trzisnoj inspekciji, naveli su i kontakt.
koji ćeš viski sjutra da zaključaš ? 20% :fat:
Taman se ponadah da će se Voli malo modernizovati da će uvesti online prodavnicu i dostavu ...
"Sporazum o poslovnoj saradnji Pošte Crne Gore i kompanije Voli trade potpisali su danas Izvršni direktor Pošte Božidar Vuksanović i Predsjednik Odbora direktora Voli-ja Dragan Bokan."
kad ono odnosi se na..."Ugovor o dostavi proizvoda i paketa podrazumijeva mogućnost da korisnici pozivom Call centra na 19801 ili putem Poštinog web shopa poruče jedan od Volijevih paketa životnih namirnica ili paketa hemije čije su cijene kao u Voli marketima. Dostavljači Pošte Crne Gore će paket dostaviti na adresu poručioca. Primalac paketa ima mogućnost da plati u gotovini ili platnom karticom Poštinom dostavljaču."
:loyal:
menadzeri.
nothing comes from violence and nothing ever could
Limun kao lijek protiv Korone i dalje drzi cijenu. Dok i poslednji ne propane. Cak ih i onako ogubane drze na rafove. Vocka se jedna ne bi stavljala u usta da nema banana, nazdravlje Ekvadoru, Gvatemali i ostaloj braci. Eh da grejp nije onako gorak...
A plaćanje karticom u poštu bijaše 2.5 eura provizija tako nešto jel?
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Da vam javim da je reagovala trzisna inspekcija. Upravo sam dobio u Idei onaj viski sa 25% popusta.
Mala pobjeda, ali slatka.
Bravo, svaka čast!![]()
sad se pazi da ti ne sipaju otrov kad te uslužuju haha
što zaključavamo dalje?![]()
Sad cemo neko bareno meso
Jeste. To sam trazio, da dobijem ono sto me sleduje.
A dje je izgubljeno vrijeme? Pretrpljeni dusevni bolovi?
Najmanje sto su mogli je poklonit' ti tu bocu ili dat' neki 'permanent' popust
Salim se. Iz licnog iskustva... malo je i tako malih pobjeda tako da svaka cast i da ih vise bude!![]()
Last edited by Fidel Castro; 19-05-20 at 13:24.
Do Not Disturb.
Ja ti se kunem dao bi ti je dzabe![]()
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
Tu es mon héro!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks