Znaci moze.e super![]()
Sto se tice ponude T-Com-a, korisnik ima mogućnost da izabere jedan od ADSL uredjaja koji ostaju u njegovom vlasništvu. O ponudi se detaljnije možete informisati na sljedećoj adresi:
http://www.t-com-cg.com/privatni.aspx?akcija=413
Znaci moze.e super![]()
No Signature
Nemoj na Simens.
Kao sto je neko napisao Simens ga cak nema na sajt, ne valja nista
Nego sam nabavio neki ili sto imaju u specijalnoj ponudi![]()
rm -rf /
ma ne gledam sajtove nego iskustva ljudi iz mog susjedsta koji maju Simens...a iskustva su odlicna znaci rijetko kad problemi za razliku od d linka ...pa cu vidjet...
No Signature
Evo imam ja Simens i cesto imam svakakvih problema :PP
rm -rf /
Sto se Vas 2ica ne zamijenite onda?![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Dobar predlog...
Pazi ja zivim u Bijelu a ti u Pg ili Nk pretpostavljam ne znamjeri ako sam pogrijesioi velika je razlika ...veza, centrala..ja samo kazem da je simens najbolji za moje uslove(veza,centrala)
poz
No Signature
Sad sam zvao 080 080 080 da ih pitam u vezi neslaganja ADSL balansa, i momak, da ga ne imenujem se zaista trudio cijelih 16 minuta da mi pomogne i rekao mi da posaljem mail sa problemom na [email protected]
Hvala a pomoci i trudu izvjesnom mladicu
I jedva cekam da vidim sto ce da mi odgovore kakva je to matematika.
Meni adsl trenutno ne radi a podrsku je nemoguce dobiti na tel. kako je sa vama?
u mojoj firmi jedino meni radi, svi su zvali i niko im se ne javlja.
ja im rekoh da restartuju ruter, racunar, mobitel, kafemat, printer, klimu, resiver,...
znam da nije do t-com-a !!!!
Ne boj se nimoke nije radio. Ja sam konstantno zvao tehnicku podrsku bez uspjeha naravno. :roll:
A za sve probleme zovite 080 080 080 :roll:
Ja sam ocekivao da ce nam helpdesk rec nesto sto ne znamo, a ne ponavlja pricu koju vec znamo.
Korisnici su se i putem ovog portala interesovali za sinosnji problem. Nadamo se da smo dali adekvatan odgovor primjeren ovom portalu - zasto sinoc nije radio ADSL (u odredjenom vremenskom intervalu). Naravno, za detaljne informacije, moguce zalbe se mozete obratiti tehnickom osoblju putem telefona ili e-maila.
Isti problem sinoć. Eo je i sad maloprije vrisnuo ... dovoljno da mi prekine download, nego eto .. posle ću ja ipak biti taj koji će platit dodatne gigabajte.
Zadovoljni korisnik.
Juce nije bilo globalnih prekida, problema sa ADSL-om. Konkretno, u vasem slucaju preporucujemo da se javite T-Com podrsci kada imate problem.
Treba reci da ukoliko imate/imali ste problem sa userom sa kojim ste pisali ovaj post i nije bas sve tako crno, imate vise uzastopnih uspjesnih konekcija sa izvjesnim prekidima/pucanjima sesije koji mogu biti izazvani i nekim drugim stvarima..., ali ste bili ON LINE mnogo mnogo vremena, tako da,.. znate vec, najlakse je napisati kako nije radilo, a slucajno se mozda utvrditi da ste bili on line i vise od (necemo ovdje)
.
Samo sebe negiras i skaces u bubrege. Kako mislis da te dobijemo kad je to nemoguce?
Lijepo se pravit pametan odatle. Pitao bih te da ti moras da zoves kako bi bilo smijesno.
Posebno bi ti bilo osmijesno da radis negdje i odrzavas neku mrezu, pa kad te privatnik pita zasto ne radi net, a kako ne mozes da dobijes podrsku, pa dok mu objasnis da je geografska pozicija Crne Gore malo zakrivljena, i da nemate zasebni broj telefona zaposlovne korisnike kojima naplacujete papreno ti, tj.neko ko administrira tu mrezu ce ladno bez posla da ostane. Onda ti ne bi bilo do smijeha siguran sam.
Last edited by hercules; 12-01-07 at 11:20.
mozda nije bilo prekida ali par puta bio prilicno spor protok informacija... morala sam da prekinem vezu pa da je ponovo uspostavim i ne bi bilo poslije problema.
If you make people think they're thinking, they'll love you.
If you really make them think, they'll hate you.
ja srecom nisam korisnik ADSL-a, ali pratim ovaj i slicne forume. i ne mogu da ne primijetim jednu stvar. ogromno nepostovanje korisnika od strane T-com-a. postalo je normalno da nekome pukne veza, da ne moze da se konektuje, da ne moze da dobije podrsku, da ne umije niko iz podrske da mu pomogne!!! pa ljudi, to je ravno kriminalu!!! ono sto si platio, ne dobijas!!! sve mi lici na to da T-com cini uslugu korisnicima, pa im dzabe daje adsl i preko toga ih jos i parom casti! no na zalost nije samo sa T-com-om takva stvar. dje se god okrenes slicno je, elektro distribucija, policija, sudstvo........ umjesto da se lome oko tebe, jer im ti placas, oni te ladno ignorisu ili vrte u krug! no se evo raspricah protiv svih, a nije mi namjera bila, zanijeh se !
Da bi se glas prenosio preko IP mreza (Voice over IP) maksimalno dozvoljeno kasnjenje u jednom smjeru je 150 ms po ITU G.114 preporuci. U slucaju pinga prema sajtu www.google.com, rezultat od 43 ms je odlican!
do jedne ure te razumijem...ali si ga precera' zaista.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
hahahahahahahahahahahahahahahahahaahahah
kako se ismijah
:lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue: :lolblue:
PS To za majku i djecu si moga preskocit...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks