Može li neka preporuka za ljeto?
Recimo kao što je Red Tobaco za zimu ima li tako nešto za ljeto?
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
Osim u Cosmetics ima li ga još đe povoljnije?
Kupio sam Red Tobaco od 100ml na jesen i potrošio 25ml.
Koliko ovoga da uzmem?
https://www.punmiris.com/parfem/Vers...aiche-644.html
Ima li ko ovaj?
Interesuje me valja li tih 30-ak€ posle brojnih reformulacija,nekad je bio fin za ljeto.
...
Cim volis red tobacco volis da parfem koljeCB je prelijep ali ni priblizne performanse kao RT nema. Na mojoj kozi cak jako lose. Podjes, pomirises Cedrat Boise i ako ti se svidi taj profil parfema(citrusno, ananasno
, drvenasti), na tu temu ima mocnijih masu: Tiziana Terenzi Orion, Nishane Hacivat, Creed Aventus. CB ovim novim batch-ovim moras da se okupas da bi dugo mirisao(opet kazem, mozda je samo do moje koze), a niko ne prodaje stare batcheve pa mi se cini da je opravdano dati duplo vise para za jedan orion ili 3 put za Hacivat...Aventus je dosta skup za ono sto nudi osim ako ne nadjes nedje stari batch, a to je dosta tesko.
Ja nesto nisam upucen previse u ljetnje parfeme ali do sad sto sam pomirisao i stavio na sebe-mogu da preporucim: Xerjoff Kobe, Xerjoff Neo, Amouage Journey. Journey nije ljetnji ali sa mene radi preeedobro kad je toplo. Ovi jesu dosta skuplji ali 2 prskanja(Journeya cak jedno prskanje) dnevno i mogu da ti traju 5 godina.
Last edited by Milosmmm; 02-05-20 at 10:41.
Meni za ljeto nema preko Dylan Blue
Nije niche, nije nesto unikatan, ali me osjete na 200m a komentare koje sam dobijao pobjedjuju svaki drugi parfem.
A 60e kosta kod Andreasa.
Dobar.
To je sad sirok pojam.
Niche ne niche.
Ima li gorih niche mirisa od njega? Ima na stotine.
Svako treba da nosi ono sto mu stoji lijepo, sto zna da iznese, u cemu se osjeca magicno.
Isto ka sto su dizajnerci poput : Kouros-a starog, Terre, chanel blue cisti niche.
Tako ima i sa druge bande da su niche a da su ispod dizajnerskog prosjeka.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Slazem se, Dior Homme, ysl Kuros, Chanel Egoise, Farenhajt, Valentino Uome intenese, Prada Homme, TF noir Extrime , Savage... nisu gori od niche parfema
Uzeh ovaj Aventus reko da vidim je li hajp stvarani mogu vam reć ja bolji parfem nisam ima a dosta sam ih proba.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
E ******, ja uzeh prije par mjeseci 80 i kusur u Bar kod. *♂️
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Jos sjutra
https://www.diamondfragrances.it/en/...u-de-toilette/
Je li ko čuo za ovo?
Uzeh ovaj sport, top mi miriše, made in Italy
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks