Kazu da nisi ako ti je batch iz 2017.
Narucih eau sauvage edt. Imao sam ga davno i sjecam se da je bio svjez, ljetnji...svi ovi youtuberi kazu da je unisten reformulacijom. Ima li ga ko? Kakvi su utisci? Jesam se zahebao?![]()
Kazu da nisi ako ti je batch iz 2017.
...
Last edited by Ayrton; 29-04-20 at 08:51.
Stiglo ljeto u boci!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Trampih se sa kolegom forumasem
Sent from my p30 pro using Tapatalk
Zdravo ga troshio,ona tvoja nuklearna bomba ce izgleda na oglase ili na poklon,uh ...ostara sam ja brate mili,a josh si mi i persira kad si me vidio...:-D:lolblue:
...
Što si ti dobio?![]()
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Taj Red Tobacco...nije to za mene kako vidim...da hoce stat malo no ne staje ahahaa
...
Vala nije bilo danas pretoplo neshto,josh i kishica pomalo,ne znam ne znam,najgore shto sam ruku naflita u kojoj drzim parilicu:lolblue:
...
A nerealne su neke mancere. Ja stavih prije neki dan wild phyton. Super je da onako ubija prva dva sata, posle hebe majku. Daleko od toga da volim slabasne parfeme ali neki su nenosivi osim kad je temperatura u minusu. Spakovao sam ga u fioku do decembra.
Lijep je RT,nema shto,samo shto mislim da nije za mene,za mladje vrlo atraktivan.
Shto veli extra znalac Tefrola,dacu mu josh shansi![]()
...
Vjeruj mi kad je hladno samo jednom prsnem i bude bruka. Milion komplimenata sam dobijao svakodnevno. Mada sam primjetio da zene od 35+ godina bolje reaguju na njega. Da se razumijemo nijesam ja tripleta ali sam takav utisak stekao na poslu kad sam nosio
Sent from my p30 pro using Tapatalk
Ima li neko da prodaje koriscene, u ambalazi, ne dekant nesto od sledecih zverki :
Aventus (stariji batch)
Hacivat
Naxos
Reflection
Drugar ce uzeti najvjerovatnije Hacivat (prije mene) pa cu ga ja ostetiti za 20-30ml sigurno. Ako bude prodavao jos javicu vam.
Uzeh eau sauvage edt 2018...zahebo sam se. Miris je vrhunski ali traje 2 sata na meni.
Evo na Fox Movies film ka za nas...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
koliko je para TT Foconero?
Ja sam danas prskao Mancera Aoud Vanille, isto sam se imao otrovat![]()
Rado bih kupio Hindu Kush, meni jaaako unikatan parfem, nista slicno nisam probao.
TT foconero 110-120
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks