Reche li Dule da su granice otvorene shto se plovidbe tiche...?
...
Jel rizicno vozit se troje u auto, dvije osobe su familija al nemaju auto pa ih moram vozit?
http://www.sluzbenilist.me/pregled-dokumenta-2/?id={C0283DED-4AAA-44BB-A3F1-886CFF5F2E5E}
Evo za prevoz porodice
62. Zabrana putničkog međugradskog saobraćaja, osim za putnička motorna vozila kojima se vrše djelatnosti bitne za promet roba, snabdijevanje i dostavu ljekova, hitnu medicinsku pomoć, komunalne djelatnosti, snabdijevanje gorivom i električnom energijom, prevoz zaposlenih, prevoz lica koja su boravila van mjesta boravka, odnosno prebivališta, radi povratka u to mjesto.
Rok primjene mjere: Mjera se primjenjuje do 25. aprila 2020.
http://www.gov.me/naslovna/mjere_i_preporuke/
Po ovome, onda je međugradski prevoz dozvoljen? Da pojedinac može otići do drugog grada svojim vozilom?
Dok te ne uhvate nije zabranjeno 100%
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Evo je produzeno do 1.juna
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Nije nego do 18 maja, do 1 juna je zabrana javnog međugradskog:
5) zabrana putničkog međugradskog saobraćaja, osim za putnička motorna vozila kojima se vrše djelatnosti bitne za promet roba, snabdijevanje i dostavu ljekova, hitnu medicinsku pomoć, komunalne djelatnosti, snabdijevanje gorivom i električnom energijom, prevoz zaposlenih, prevoz lica koja su boravila van mjesta boravka, odnosno prebivališta, radi povratka u to mjesto;
Sad se vraćam iz posjete i gledam prekoputa Star fitness teretane desetak momčića, klasika od dernjave a samo što jedni drugima u krilo ne stoje. Djeluju kao da su tu već neko vrijeme. Reče mi prijatelj kod koga sam bio da je i prethodnih noći bila ista priča sa istim ljudima.
Nisam rekao da sam ulazio unutra. Ali u pravu ste, može i tako da se gleda.
Last edited by ćepanica; 28-04-20 at 21:18.
Kakvo je ovo bilo uklizavanje
Ćepanica, preseli se na klupu.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Ne nego si dosao u goste ispred vrata, mahnuo i vratio se nazad.
Ali si nasao dje ces druge da prijavljujes, na forumu.
Last edited by Fidel Castro; 28-04-20 at 21:42.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
neverica. momcici urlaju tu evo 3 sata.
nego, kako je prijatelj?
nothing comes from violence and nothing ever could
Mjere produzene
https://www.pobjeda.me/clanak/nkt-pr...ke-i-do-1-juna
nothing comes from violence and nothing ever could
Pre neki dan rekose medjugradski od prvog juna a sad izgleda od 18 maja ! Shvatih li ja dobro ?
Tako je, do 18og.
Sve bi ja sad pustio od 4og. Ako smo ovoliko suzbili ovo ne vidim razlog za gubljenje ovoliko vremena.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
i ja se nadam da ima neko svjesniji među njima da se sve pusti od 4og...eto ne moraju vala škole kafane i javni prevoz pa to nek ostave za 18ti, ili kafane da dozvole samo napolju da rade
She is only here to annoy herself!
Sve pustit sa odredjenim mjerama. Jedino masovna okupljanja zabraniti, tipa koncerte i sto god privlaci mase.
Mogu se i kafane organizovati sa odredjenim mjerama.
Skole ne znam kako jer su pretrpane. I za javni prevoz bi trebalo vidjet kako regulisat da se ne stvara krkljanac...
Nema e sto cekat 18ti, u ovakvoj situaciji svaki dan je bitan, a kamoli 3 nedelje...
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
U srb je izaslo koja procedura ,sto i kako u vezi lokala.
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Izgledaju kopiraju zapad, ako bude isto kod nas pisi propalo
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks