Da lu mogu zamoliti admnistratora da ove prepiske prebacu u teorije zavjere jer tema postoji .
Jedna forumasica ( valjda se tako kaze da bydem polno korektan ) kaze da zna da u Srbiji ima mnogo vise mrtvih nego sto zvanicno kazu , drugi pak kazu da u pojedinim zemlhama ima mnogo manje mrtvih nego sto zvanicno kazu .
Naravno bez ikakvih dokaza u svim slucajevima . Ako mislite da je dokaz sto neki politicar ili naucnik samo pomislite sta je sva tramp rekao . Da li cete ubruzgat venski domestos jer je to tramp rekao ? Nadam se da necete .
Da li ina vise mrtvih ili manje ni vi ni ja ne mozemo znati . Ne zaboravite da su motivi razni . Svako hoce svijih pet minuta slave pa makar i tako .
Zato ako je ovo tema o pandemii drzimo se nje i zvanicnih podataka za ostalo ima druge teme . Naravno svako ima pravo da vjeruje u sta hoce . Mozda su ljudi gusteri za sve krivi😁😁😁😆🌺😆😆😆😆
Rekao he bukvalno to samo sto nije uputrwbuo rijec donestos nego desificijans . Ovo oko vakcine necu komentaristi dovoljno je da kazem pogoedaj sta njihova gosvna dr apeluje jet he bilo mnogo trovanja posle te bistre izjave .
Inace u pravu je on i domestos i uv zraci ce ubiti virus , to sto ce ubiti i donacina trampu ionako ne znaci puno .
Ali mozda dobije novelovy nagradu za to , samo jos dok se sabere pa da zna da je trazi jer novelova ili pulicerova he isto , nagrada ko nagrada
aha rekao je bukvalno to samo što nije rekao to, OK
kako se primate na propagandu to je tragikomično
She is only here to annoy herself!
Nepitrebna ironija jer je klovn bas to rekao sani je domestos fabricki naziv za jedno sredsvo za dezinfekciju . Mogao je reci varakiba ili teta violetu ili ace ili vilo koji drugi fabricki naxiv za ista ili priblizno ista sredstva .
Ne mogu da shvatim da moze neko sa brani takve izjave jer izjava predsednika donevno najmocnije drzave svijeta ima veliku tezinu . Nazalost broje se otrovani vec zbog toga .
disinfectant
a chemical liquid that destroys bacteria.
npr. imaš nešto što se zove formaldehid i što se nalazi u vakcinama itd.
Ovo necu konebtarisati jer kolicina u vakcini koja sluzi kao konzervabs i kolicina u recimo varakini nije bas ista .
Inace gotivim ja trampa , kao realiti igraca ali srecon da u americi predsednik se i ne pita puno inace realiti igracu dati crveno dugme je strasno . Ali ok ti ga volis i to postujej ali ne mozes braniti neodbranjivo . Pa sam on je pokusao da kaze da nije tako mislio
da li je Tramp pominjao varikinu domestos količinu itd.?
NSX, velis da je ok da se ubrizga malo domestosa, i da se ubaci malo sunceve svjetlosti unutra?
Prema tome, šta da ti kažem?
NSX Po ovome sto ti pises od pocetka virusa rekao bih da se bavis medicinom?
Jes on ti je glavni u Galeniku u Munze.
Last edited by TAKUMI; 27-04-20 at 13:53.
Tramp penal, niti rat novi, niti smak svijeta da završi jedan.
Smoto narandžasti, kako bi to teta Killary odradila - we came, we saw, he died. Lol lol lol
Vele na NBC i cnn da je to budala samo takva, bajden dobija lagano huehuehue :-.) :-.) :-.)
#wokearmy #notmypresident #itwasherturn #bernieorbust #shariablue
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
[QUOTE=brodomaketar;5342389]Da lu mogu zamoliti admnistratora da ove prepiske prebacu u teorije zavjere jer tema postoji .
Jedna forumasica ( valjda se tako kaze da bydem polno korektan ) kaze da zna da u Srbiji ima mnogo vise mrtvih nego sto zvanicno kazu , drugi pak kazu da u pojedinim zemlhama ima mnogo manje mrtvih nego sto zvanicno kazu .
To sto je koleginica kazala, se moze tumaciti izmedju ostaloga i na ovaj nacin
Preminulo 37 korisnika Gerontološkog centra u Nišu, ukupan broj preminulih Nišlija nepoznat
http://www.vijesti.me/svijet/balkan/...slija-nepoznat
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
[QUOTE=aleksa111111;5342518]i sta sa tim ? zasto je problem sacekati da ima daju posle konferencije statistiku ? ali tamo je djilas vecinski vlasnik vecine medija , pa bi vjerovatno zelio da po njihove zelje umre ali da on dodje an vlast ponovo
ali bez obzira na to ako je napisala da ima sto posto informacije da ima mnogo vise mtvih bilo bi red da da izvor ovako nista zar ne
Želiš li drugim riječima kazati da su zvanični podaci svetinja koja se ne smije propitivati?
Kakva je razlika između slijepog vjerovanja kompromitovanom službenom autoritetu i vjerovanja opskurnom teoretičaru? Miks istinitih, poluistinitih i lažnih informacija je odlika obje strane. Bespogovorno oslanjanje na jednu stranu je neodgovorna i opasna praksa. Ne postoje nepogrešivi autoriteti, u to se uvjeravamao svaki dan. Jedini ispravan put ka istini je propitivanje svega. Doslovno svega.
A možda su krivi ljudi-ovce koji vjeruju da je sve na ovom svijetu onako kako im je predstavljeno i na njihovu korist
No offence![]()
The more things change, the more they stay the same.
Evo sta je izjavio:
The frantic reaction was prompted by President Trump’s suggestion on Thursday at a White House briefing that an “injection inside” the human body with a disinfectant like bleach or isopropyl alcohol could help combat the virus.
“And then I see the disinfectant, where it knocks it out in a minute,” Mr. Trump said after a presentation from William N. Bryan, an acting under secretary for science at the Department of Homeland Security, detailed the virus’s possible susceptibility to bleach and alcohol.
“One minute,” the president said. “And is there a way we can do something like that, by injection inside or almost a cleaning? Because you see it gets in the lungs and it does a tremendous number on the lungs. So it would be interesting to check that.”
Na to je Byrx je rekla:
“Not as a treatment,” Dr. Birx said, adding, “I haven’t seen heat or light —” before the president cut her off.
Sjutradan je imao fajt sa 2 novinara i njima je rekao da se samo salio.
Od toga vise ne drzi pres konferencije.
Živimo u vremenu u kojem se drugačiji narativ od službene verzije o pojavama, događajima, situacijama.... automatski percipira konspirativnim - bez obzira na to da li su sci-fi suludi (namjerno), zasnovani na dezinformacijama (nenamjerno) ili prizemni sa realnim osnovama i kritičkim pogledima. U tom grmu treba tražiti zeca i djelovati ka preispitivanju svega.
Ne treba da podsjećam na oficijene stavove WHO, ispravke i mjenjanje istih i uticaj koji takva jedna organizacija ima na globalno javno zdravlje. Uzgred, danas saznajemo od predstavnika pomenutog tijela da isto nije eksplicitno naložilo lockdown i već da se prati, detektuje, izolira i liječi, dok su zemlje svijeta same odlučile da slijede kineski model. Pere li WHo sad ruke od svega?
Jesam, roditelji su se potrudili da budem imunizovan (obavezne i neobavezne vakcine). Protiv tetanusa sam takođe primio kao dijete. Kasnije, u odraslom dobu, nakon više povreda nisam primao istu.
Dosta o meni.
"Postoji slabost u našoj strategiji. Mislilo se da ako ostanemo u karanteni dovoljno dugo da će virus nestati, ali ono što je problem je da mi ne možemo spriječiti da on uđe izvana. Tada moramo čekati na pronalazak cjepiva ili lijeka. Samo smo odgodili problem koji će se neminovno opet pojaviti u budućnosti. "Da smo učinili ono što su učinili Šveđani, imali bismo višu stopu zaraze, ali samim time i veći imunitet"
https://www.thelocal.no/20200423/if-...epidemiologist
Bolje ga ti branis nego sto se on brani od sopstvenih rijeci: https://thehill.com/homenews/adminis...were-sarcastic
Sto opet govori o kakvom nivou inteligencije se radi![]()
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Nisam pitao za domestos, nego sam napisao od pocetka virusa.. ne razumijem se i ne znam jesi li ili nisi u pravu ali neke strucne stvari pises i komentarises kao da se bavis medicinom.. ne zamjeri sto pitah, svakako zanimljivije je to procitat od dosadnih svakodnevnih komentara.
Last edited by ice-Ventura; 27-04-20 at 18:48.
Svi smo nekad izgubili nekoga, svi ćemo jednom morati umrijeti. That's life.
Svijet nikad nije bio pretjerano senzitivan na patnju i smrt. Globalna ekonomija i korporativni principi godinama unazad nemilosrdnom eksploatacijom odnose zdravlje i živote miliona ljudi u zemljama Trećeg svijeta, ostavljajući golemu pustoš i nepopravlju štetu životnoj sredini. Nemamo saosjećanje i apsolutno nam je nevažno da li je neko obolio/umro ili će oboljeti/umrijeti zbog konzumerističkih navika 1. svijeta, a koje su opet usadile i potiču ih te iste vodeće korporativne strukture. Jesmo li se ikad zapitali koliko zapravo svi mi zajedno oboljevamo/umiremo zbog takvog poretka stvari. Nakon svega, imamo li pravo na zgražanje nad švedskom kasapnicom?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks