A ovo je u martu bilo prosle godine.
Ma nije mi do 50e,nego proslo auto koje sam imo imalo je ugradjen plin kod njega.I nije bilo problema tu godinu koliko sam ga vozio,i reko aj da ugradim kod njega.I zajebah se i to dobro
Ma ajde sto je los majstor,nego sto je fukara nevidjena.Prevara teska
Last edited by Randy Orton; 26-04-20 at 09:38.
Ogulih mu farbu vise koliko se pere. Nego dosadno pa ne znam sta da se radi vise
Sent from my p30 pro using Tapatalk
Plastidip preko ovoga hroma naprijed
Ajde sto se za*****o mi, iz drugih opstina, ali vi podgoricani mi niste jasni.
Poslato s Jadrana
Posto sam juce sredjivao malo mehanizam beisaca na clia odlucio sam isto i na moj A6 da pregledam, ocistim i podmazem mehanizam.
Jedino je ovaj zglob ostao bez masti i malo korodiarao
Prljavstina iza mehanizma brisaca
Bosch proizvodjac mehanizma
Rastavljene poluge:
Sve ocisceno i podmazano i vraceno. Ovdje se vidi razlika u kvalitetu ako ste vidjeli slike na reno forum gdje sam juce na clia isto to radio. Krajevi gdje prolaze izlazi za beisace na mehanizmu su kod Renoa od plastike i trose se dok kod Audia su od metala i nema lufta. I kod jednog i kod drugog casice jabucica su od plastike a jabucice metalne.
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
ovaj auto kad se bude prodava ne treba nidje vozit ni pregledat
prebrojat kolko trazi coek i pruzit ruke...
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Nista. Nece ga moc prodat. Niko mu nece vjerovat, mislice da ga laze.
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Nazalost je tako sto kaze @acs. Barem ja znam sta vozim, kad dodje vrijeme za prodaju, sve sto je ulozeno u njega ne vrijedi mnogo tj vise od onih sto se prodaju po placevima, vec sam iskusio to sa proslim A4, ali, ovaj za sad nece na dobos![]()
oce kad dodje neki c7![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Hoce se meni uvjek kisa kad operem auto. Ali, neka je, jer volim kapljice koje se skupe na svjeze voskirano auto. Juce sam odradio dezinfekciju i dekontaminaciju
Oprao, voskirao, stavio na prednju i zadnju sofersajbnu rain-x, oprao patosnice, oprao kozu becutanom za bebe pa premazao Sonaxovom tecnoscu, sad dise i mirise, samo sto mi se patosnice slabije suse na ovo vrijeme, ali svakako nemam u planu nigdje ici, neka se suse.
Do sad nisam imao auto sa koznim enterijerom, i mogu reci da je to pun pogodak, ne samo sto daje auto dozu luksuza nego sto ih je lako cistiti i odrzavati u odnosu na tekstil, pogotovo ako imate malu djecu. Tako da, preporuka, a ja cu i dalje traziti komforna ali kozna sjedista
Priprema za vracanje djecijeg sjedista, da ne grebe kozu i ako je plasticno postolje
Voda sa sofersajbni bjezi, nije los ovaj rain-x proizvod.
I proizvodi korisceni:
Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk
Sledeći put umjesto ovog Polish&wax probaj Brilliant Shine Detailer.
@mur3633
Je li to isto Sonax-ov prozvod? Je li to vosak?
Sonax.
To je isto vosak, ali ludnica kako voda leti sa auta.
![]()
I ja ga koristim poodavno, solidan je i dugo drzi.
Stay salty.
Nesto gledam klip,i reko adje da vidim sto ima kod nas,kada gle,isti sa tablicama se prodaje HR kod nas. :lolblue::lolblue:
https://www.autodiler.me/automobili/...3-ad11517370me
Porša lizing.
Prema tome, šta da ti kažem?
Roksped auta dobija od Porše.
Prema tome, šta da ti kažem?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks