Ja sam ubijeđen da se neko njen borio na Breznima.. Svakako, ta žena od mene ima ogromno poštovanje.
gledam dokumentarac na TV Vijesti a tiče se izvlačenja ranjenih partizana 1944. sa Brezana uz pomoć Britanaca. priča nije toliko poznata bila ali britanska ambasadorka Kemp je odlučila da pruži svoj lični osvrt
https://www.vijesti.me/tv/filmovi/op...-1944-hsuuqax7
elem, ono što je mene oduševilo jeste da je žena sama vozila do Brezana i pričala sa mještanima. mogli bi ovi naši nešto naučiti od ove gospodje![]()
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ja sam ubijeđen da se neko njen borio na Breznima.. Svakako, ta žena od mene ima ogromno poštovanje.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
HOW MUCH IS DA FISH??
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Iz čista mira se sjetih ove BOMBE iz 2002
The more things change, the more they stay the same.
Kakav blast from da past![]()
Boro boro je jača![]()
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
I idemo jedan klasik za sve ljubitelje zapadne obale
kako mi se neki dinosaurus od goluba ispraznio na terasu...
nothing comes from violence and nothing ever could
da ako preteknu nekako bez odlaska na Adu za 1. maj
Krtola je bila vrela ela ela ela e e e e
Ja u dokolici napravih mini bastu na balkonu u stanu. Za sad zasadjene jagode i paradajz. Napravih i ovu stalazu sa tockicima, pa mogu da sve pomjeram kad mi treba zbog sunca i kise. Posadicu i zacinsko bilje, malo luka i neko cvijece.
Ako ima jos neko zainteresovan za ovo mozemo otvoriti posebnu temu o tome.
![]()
![]()
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
cetvrti dan golubovi dolaze na terasu.
nothing comes from violence and nothing ever could
Pravo da vam kažem, presrali su mi ovi kućno-balkonski koncerti raznoraznih estradnih ličnosti...
Sell the Vatican, Feed the World!
Hvala đedo, dade mi ideju za mog limunka
Ovo nije dozvoljeno na forumu...ali reko "pušti, u tazbinu je, da mu jos ja stajem na muku infrakcijom" :mrgreen: :*
meni na prozor od trpezarije, znači ne mogu više da čistim izluđeh!
Što se forumskog i uopšte karantina smatra, primijetila sam jednu dobru stvar koju je iznjedrio...masu ljudi je otkrilo neke nove mogućnosti, rodile se ljubavi prema baštovanstvu, kao da je priroda za koju se mislilo da je precijenjena naglo dobila na svojoj ljepoti i značaju, mnogi ljudi se dohvatili kuvanja, što inače nijesu radili, neki se dohvatili umejtnosti, slikanja, muziciranja....sve ono za što niejsmo imali vremena a i nijesmo znali da umijemo i volimo, sad smo spoznali....e pa meni je to super!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
U slavu prirodi i ljepoti, ođe sam juče bila...
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks