Vozio oca u NLB da podigne zaostalu i ovu penziju, ljudi u redu ispred dosta nervozni i je8e im se za distancu, radnika obezbedjenja i komunalnu policiju (sa kojima imaju i verbalne konflikte). Ipak, bili su fer da propuste mog starog posto je vidno u losem stanju. Hvala im. Oni redovi pred bankama i apotekama usput bas nekeko djeluju sablasno, ko iz apokaliptickih drama.
Sto ti ne da ovlascenje pa mu je ti podigni
uf. pogledah ovo. još sam pod utiskom. svaka čast ovoj divnoj ženi. mnogo toga me pogodilo dok sam gledao ali najviše ovo
‘Kad sam rodjen ne znam, gdje sam rodjen ne znam, kao što ne znam ni ko su mi roditelji.’
pročitao sam negdje da je posle premijere aplauz trajao oko 10tak minuta
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Zaboravio sam da je večeras na HRT, evo vidim ide i na RTS, ali zamračeno![]()
The more things change, the more they stay the same.
ja sam pretpostavio da će zamračiti RTS pa pogledah na HRT. moram još koji put gledati, definitivno
znaš što je najgore, ne znam jesam li samo ja stekao taj utisak, ali nismo ništa naučili.
doktor je bio samo broj, nisu mu zabilježili po imeni ili prezimenu samo po 3 cifre, eto.
Izolacija dan tridesetosmi:
Iskokala sam kokice i sjela s novogodišnjom jelkom da gledamo film...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sell the Vatican, Feed the World!
Samac u stanu, koji samo poštuje mjere...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Sell the Vatican, Feed the World!
@VojaZanetic
Tamo gde se ne zna ništa ni o čemu postoji veliki potencijal da se o svemu zna sve.
doktorira sam ovaj rad na imanju
Produktivna samoizolacija.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Pozdravio vas moj komšija medo (ne ovaj sa foruma)
![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Đe su sad forumski dušebrižnici sa covid teme da osude ovaj boravak u prirodi?![]()
The more things change, the more they stay the same.
@PrijekiLijek ne daj na me!![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ja cu onoga da prijavim sto okuplja rostiljom po zabjeluako mu ko znakuca na vrata da zna ko ih je poslao
![]()
Tu es mon héro!
Hnnngh![]()
posle pa jedno 645 puta puštanje ove pjesme u ova 2 dana od strane moje ljepše polovine odlučih da vidim ko pjeva. kad ono
pjesma ne valja ništa, ali spot je i više nego dobar
bogami... ona ti je jos malo do faze pucanja... samo ti drzi distancu
nothing comes from violence and nothing ever could
Ja je nidje ne bi pustao za vikend...
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks