Otvori kafić i ubije od posla (kada prođe Corona).
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
I sto je najjača fora ovaj stan je na prvi sprat. Nije prizemlje.
Tzv visoko prizemlje
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Bgm može ođe dobro dvorište da se ogradi:
![]()
Mozda mu prodje tunel kroz dnevnu.
...
I odje kupis stan za 1100e minimum
A treba nas jahat
Sent from my Redmi 6 Pro using Tapatalk
još kad se sve ovo fino okolo betonira![]()
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Prije par dana mi priča rodjak kako mu je tast prodao kuću u Pipere za 50k eura, posle 2 godine i kusur, spuštanja cijene isl. Velika kuća na sprat, sve renovirano, hrastovi podovi,sve novo. 1500 kvadrata placa, oko kuće nova ograda podignuta. Mjerio je vrijeme,11minuta vožnje od nje do Zabjela. Neka je i 20, bolja je od bilo kojeg stana sigurno. Al 99% će i odje reć kako je to predaleko od grada, nemaju se đe đeca podizat itd.
To je džabe za tu lokaciju kuce, ali ja na oglase ne vidjoh nista krsteno iskreno
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Crnogorski san, pare same ležu...
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
I ovome posaljes sliku iz dvorista kuce na zlaticu - a veli ti si u Kolasin skoro.
Eeeeee
f6
Ao bruka, i to zemlja sve do fasade, nidje izolacije, nidje drenaze...
A kisa kad krene, pa se fino vodom natopi ovaj svinjac. Ljepota bozja![]()
Bruke ove. Ko su ti ljudi sto radise nadzor odje.
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Znate li drugarica u bd ima ovako, iza dvorište sigurno 30m2, krevet od loza, ogradom sve ograđeno, bruka stvar, kao da si u kućiroštilj, zajebancija...
Last edited by stefke; 20-04-20 at 12:30.
Ja još ne viđeh kuću ovako nisko, ima bar 20cm cok...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Mene najviše zanima ko ovo kupi ?
Ulazio sam u zgradu trudbenika na Zabjelo prije 2 godine da gledam stan.
Stan 88 kvadrata od toga balkona 8. Izmedju tog balkona na prvom spratu i susjedne zgrade pod nekom kosinom je 20cm razlike i ja pitam tipa - pa može komšija da mi preskoči ili ja njemu, veli mi on ne brini se udaris ogradu sa šiljcima i ne može niko....
U tom stanu u dnevnoj sobi 2 stuba bukvalno u sred sobe na sredini i kuhinja bez prozora sa ulazom širine 50cm i ja ga pitam kako da unesem odje šporet ili frižider i beli on Ajde jesi lud odštemaš te 10 centi...
Moram naci slike te pobjede...
1100 eur kvadrat je bio..
Eo ulaz u kuhinju nemam slike terase i stubove utekao sam prije nego sam slikao
![]()
Last edited by Gandalf_White; 20-04-20 at 13:00.
One Ring to Rule them all...
kakva je ovo sramota, moj brate. pa da li postoji normalan čoek koji bi kupio ovakav stan? o ovome treba emisije da se rade. da vidimo ko to dopušta da se ovako radi zgrada. al ne imamo mi bitnijih stvari
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Jbg, glasanjem se sve ovo aminuje.
Sent from my Redmi 6 Pro using Tapatalk
Ja sam isto ulazio u tu zgradu trudbenik na zabjelo, iz sobe dohvacas rukom zid druge zgrade, tj neko ima pogled na zid a neko u drugu terasu. A za stubove u stanu to je tek pakao
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Ada legendarni trudbenik i zgrada u zagoric.
f6
Onaj sto je kupio u izgradnji. Tada imas samo render i projekat. A ovo ne moze biti po projektu. Zato i prozvah nadzor.
No odje je bila neka draca, mozda je kupac ovog stana i trazio da mu poravnaju da bi napravio sebi dvoriste. Sto, da ga nece ko dirati...
Ali kad razmislim, problem je sto su ovo dva stana. Kambodza
Nek ovaj iz stana do sto ima samo prozor probije ovaj prozor i i on napravi dvoriste hahhaha
Last edited by Dejan; 20-04-20 at 14:17.
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks