Možda ti laptop ne podržava Win 7.
Koji je procesor u njemu?
Extra Tv ide u LAN 1 ili 2.
Switch služi za PS4 i Smart TV
Ako gore imaš jedan kabal onda ga koristi za Extra Tv, a TV i PS4 zakači na WiFi.
Poslato sa ultra moderne pisaće mašine Note X
Možda ti laptop ne podržava Win 7.
Koji je procesor u njemu?
Extra Tv ide u LAN 1 ili 2.
Switch služi za PS4 i Smart TV
Ako gore imaš jedan kabal onda ga koristi za Extra Tv, a TV i PS4 zakači na WiFi.
Imam pitanje.Juče mi je uskočio virus kada sam instalirao neki 3rd party itunes (3utools).Nisam se još sreo sa takvim virusom.Cpu lock na 100% a task manager se gasi čim pokušam da ga otvorim.Ok nakon toga kreće instalacija raznih softvera i svega sto prati standardnu proceduru uklanjanja virusa.Obrišem te silne programe ,ali task manager nema šanse da može ostati u funkciji ,radi pola sekunde i zatvara se,i dolje dje su background apps po 100 puta se otvaraju aplikacije ,nisam ni to uspio riješiti .Ok reko nema veze ,ide reinstalacija.
I tu ja ulazim u windows 10 reset this pc ,dont keep files .Zabaguje na 100% preparing for reset.Dobro reko nema veze ,stavim win 10 na usb i u bios pokrenem instalaciju instaliram ispocetka i windows zabaguje na log on tu sam već krenuo garanciju od ssd-a da tražim
I sjetih se da nisam formatirao disk ,formatiram reinstaliram i evo radi .
Kako je moguće da su i pored toga što sam izabrao opciju dont keep files and apps ostali neki maliciozni fajlovi?
Sent from my iPhone using Tapatalk
pokupio si neki rootkit virus najvjerovatnije. ostao ti je u system reserved particiji. ne moras ni da formatiras. delete partition ce obrisati NTFS tabelu i rekreirati je ponovo. licno smatram i da je bolje u takvim situacijama, ako bas moras da reinstaliras. licno izbjegavam reinstalacije osim ako bih zakacio kakav kriptovirus
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
Ka sto sam reka, samo mogu jedan kabal da dovedem iz rutera, za sva tri korisnika: ps4, smart tv i tv risiver. A wifi je prespor u tom dijelu kuce.
Iako se problem pojavio prvih 2 dana, evo od tada sve radi ok, preko ISTOG kabla. Hvala
Pozdrav forumaši,
Ovako imam mali semafor programčić koji treba da izmijenim odnosno da dodam 3 polja za svaku boju na semaforu po jedno polje u kom se
može unijeti brij sekundi koliko će ta boja na semaforu da bude upaljena crvena, žuta i zelena. Ne treba mi gotov projekt već samo smjernice
kako mogu da to uradim, kreiram dugme trajanjeZeleno, trajanjeZuzo i trajanjeCrveno i na dnu dodam dugme "Promijeni" e sad kako da izmijenim
dužinu trajanja koliko je svijetlo upaljeno ?
Code:Dim intSekunda As Integer Dim boja As Integer ' 0 - crvena, 1 - zuta, 2 - zelena Dim bsmjer As Boolean ' u kojem smjeru sa zute: True - na zelenu, false - na crvenu Dim secCrvene As Integer Dim secZute As Integer Dim secZelene As Integer Dim ugasenaCrvena As Long Dim ugasenaZuta As Long Dim ugasenaZelena As Long Dim upaljenaCrvena As Long Dim upaljenaZuta As Long Dim upaljenaZelena As Long Private Sub Form_Load() ugasenaCrvena = RGB(120, 0, 0) ugasenaZuta = RGB(120, 100, 0) ugasenaZelena = RGB(0, 100, 0) upaljenaCrvena = RGB(255, 0, 0) upaljenaZuta = RGB(255, 255, 0) upaljenaZelena = RGB(0, 255, 0) secCrvene = 5 secZute = 2 secZelene = 12 bsmjer = True lblCrveno.BackColor = upaljenaCrvena lblZuto.BackColor = ugasenaZuta lblZeleno.BackColor = ugasenaZelena End Sub Private Sub Text1_Change() End Sub Private Sub Text2_Change() End Sub Private Sub Text3_Change() End Sub Private Sub Timer1_Timer() intSekunda = intSekunda + 1 If boja = 0 Then ' Crvena je boja, pogledati koliko sekundi If intSekunda < secCrvene Then ' I dalje je crvena - sve isto Else ' prelazimo na zutu intSekunda = 0 ' anulira se odbrojavanje boja = 1 lblCrveno.BackColor = ugasenaCrvena lblZuto.BackColor = upaljenaZuta lblZeleno.BackColor = ugasenaZelena ' Ovo ne mora, vec je ugasena End If ElseIf boja = 1 Then ' Zuta je boja, pogledati koliko sekundi If intSekunda < secZute Then ' I dalje je zuta Else ' prelazimo na zelenu ili crvenu If bsmjer Then boja = 2 ' na zelenu intSekunda = 0 ' anulira se odbrojavanje lblCrveno.BackColor = ugasenaCrvena ' Ovo ne mora, vec je ugasena lblZuto.BackColor = ugasenaZuta lblZeleno.BackColor = upaljenaZelena Else boja = 0 ' na crvenu intSekunda = 0 ' anulira se odbrojavanje lblCrveno.BackColor = upaljenaCrvena lblZuto.BackColor = ugasenaZuta lblZeleno.BackColor = ugasenaZelena ' Ovo ne mora, vec je ugasena End If intSekunda = 0 bsmjer = Not bsmjer ' sledeci put u suprotnom smjeru End If Else ' Zelena je boja, pogledati koliko sekundi If intSekunda < secCrvene Then ' I dalje je zelena Else ' prelazimo na zutu intSekunda = 0 boja = 1 lblCrveno.BackColor = ugasenaCrvena ' Ovo ne mora, vec je ugasena lblZuto.BackColor = upaljenaZuta lblZeleno.BackColor = ugasenaZelena End If End If End Sub
Ako sam dobro shvatio ti hoces da se vrijeme trajanja svijetla mijenja preko unosa u text box za svaku boju. Tri komada ukupno.
Vidi ovo: https://pastiebin.com/5e9af9b6b532c
Procitaj komentare unutar koda, pa ces pohvatat brzo. Kod nije testiran. Nemam i ne radim u VB.netu. Ali ces se brzo snaci siguran sam. Gresaka ima sigurno oko sintakse ili oko
koristenja enum tipa. Igraj se, pohvatat ces brzo. Uostalom koncept kad uhvatis lako ces sam napravit isto ili slicno.
Kako cu najlakse i najbrze konvertovati 1.6 GB mkv u avi fajl? Jedan sajt online sto sam probao nikad za nikad.
Last edited by Apolo; 19-04-20 at 15:11.
Koji program da koristim da upravljam PC-em sa telefona a da mi se ne gasi sam posle izvjesnog vremena kao npr. TeamViewer?
I da reprodukuje sliku PC-ja na tel.
Forever young, i want to be forever young
Chrome Remote desktop
Odlicna je za sad, ispunjava sve zahtjeve, zahvaljujem :-D
Forever young, i want to be forever young
Radi li vam Popcorn Time? Kad udjem u program samo je crn ekran, reinstalirao i ista situacija. Probao stare verzije i isto ne mogu.
Послато са SM-A605FN помоћу Тапатока
Dobar si, a? Ščime se baviš?
Sve normalno radi.
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
P.S. Znam da imamo temu za Viber ali je ona u 'Android' sekciji a i nisam siguran da ovo ima direktne veze sa Viber-om vec je mozda "dublji" problem pa je bolje ovdje da pitam...
Prije par sedmica sam napokon azurirao Viber (Desktop) verziju, poslije vise godina.
Ubrzo nakon toga je poceo AV da se pali, vise puta.
Yandex Toolbar i to svaki put na istom mjestu...
Onda otvorih korpu prije neki dan i imam sto da vidim...
Ja NISAM rucno brisao nista od ovoga. Vjerujem da je AV poslao sve to u smece nakon "clean" opcije.
NOD32 je nakon toga skenirao komp, kao i MalwareBytes ali nista nije nadjeno.
Evo i jutros se ponovo upalio NOD32 (prije manje od pola sata, taj prvi sa liste, sa prve slike, markirani log) pa rekoh da pitam ovdje zna li se koji je djavo...
--------------------------
Do Not Disturb.
Ovo mi deluju kao stari viber folderi.
Pa je onda pri instalaciji nove verzija, iz nekog razloga, instalirao sve zive verzije i kako je noviju instalirao tako je stariju brisao?
Ne znam, cudno mi je. Posebno ovaj 'downloader.exe' koji detektuje NOD32.
P.S. Od post-ovanja, nije se vise nista pojavljivalo niti se NOD32 javljao.
Do Not Disturb.
Vjerovatno je zadnji update podešen da izbriše sve stare foldere.
Koji GPS Tracker koristite za šetnju/trčanje?
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Google je imao my tracks i bila je fenomenalna. Ali google ne bi bio google kad ne bi gasio svoje aplikacije eto tako.
I ja trazim neku normalnu a da ne jede bateriju i da moze iscrtat fino setnju, dat korake i koliko sam prosetao.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Trazim jednostavan program za skeniranje (prijatelju treba za kancelariski posao) za win.Fora je sledeca:
Da moze vise listova da skenira i snimi sve u jedan .pdf/.doc. Trenutno ima neki banalni programcic koji je dosao sa multifunkcionalnim uredjajem (stampac/skener). Isti mu skenira jednu stranu/jedan pdf. Nema opcije da skenira djuture pa da korisnik kaze,ok dosta je. Sad mi sve snimi u jedan pdf. Ja nemam niti koristim skener pa nisam upucen sta valja.
Nek proba scanitto https://www.scanitto.com/ trebalo bi da mu odgovara
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks