Odnosi li se ovo na moj post dje sam rekao da ce manje(!) da se gradi?
Ostajem pri toj tvrdnji. Ne kazem da se nece graditi, samo ce se graditi manje. Kod nas je ponovo bio bum, svaka susa je gradila zgrade po Ljubovicu i sto je najjace svi ti stanovi su se prodavali.
Sad ce toga da bude manje, gradice i dalje ovi najjaci a ovi slabije. Pricao mi je covjek koji je decenijama u gradjevinarstvu, iz te je struke i posreduje u kupoprodaji sa ovim podizvodjacima, planirao je da pocne zgradu bas sad na proljece ali ga je Bog pogledao sto nije uzeo kredit i krenuo u tu avanturu.
Sva prica oko toga hoce li cijene pasti je bespredmetna jer su cijene vec pale i to vam licno potvrdjujem, covjek u Budvu "drzi" cijenu 1600e preko agencije a daje mi stan za 1300 ali da se kao ne zna da mu se ne prospe prica da mu gori pod noge zbog nekih drugih stvari i poslova.
Covjek kojem sam prije 2 mjeseca iz zajebancije nudio nepunih 1100 e kvadrat (nije htio ni da cuje) me zvao prije 10 dana (zaboravio sam o ko je covjek jer sam 100 stanova gledao) da se vidimo i da mi mozda moze ucinjet za tu cijenu (a dao bi ga i za 1000 sto posto).
Da ne smaram sa pricom vise, 15-20% je pad cijene koji ce da se desi i vec se desava, sve preko toga je previse optimisticno/pesimisticno kako za koga.
Svako dobro, samo sto vise lijepih zena da bude a stanova ce vazda bit![]()

Bookmarks