moze li ko da mi posalje link brata iz indije ?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
saiherbalproduct na ebay-u. Nije ni on najjeftiniji koji salje besplatno ali je pouzdan, pa platis 5 eura vise i ne brigas oce li ti stici dobar proizvod.
Moze li se dje nac izvorni Cedrat Boise 2011? Ako ne taj neki stariji
Nije parfem ali mi se svidio miris sampoina kojeg sam uzeo samo jer je bio na akci.. u lijepom pakovanju
Still Bio sampon - Argan i Aloe vera. Neobican miris, pa ako ko naleti na ovo neka pomirise i podijeli informaciju o nekom parfemu koji mirise slicno.
![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Dobio sam seplove od Van clefa Neroli & Amara . Kako dobro radi u ovaj period.. trajnost i aura na visokom nivou.. razmisljam sad kad se otvori Delta da ovaj vaucer iskoristim na njegovu kupovinu umjesto na Egoist platinium ili Allure spore extreme
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima li ko? I ima li kod nas?
Ima li ko preporuku za ljetnji parfem? Volim puderaste note poput Valentino Uomo, Bleu de Chanel, Armani Stronger with you...Medjutim oni ubijaju koliko su teski kad je toplo![]()
Last edited by Ayrton; 20-04-20 at 09:04.
Hvala na preporukama....pomirisacu ih u neku parfimeriju kad prodje ova muka![]()
Eksperimentisem sa le labo oud 27 ovih dana. Kad je suvo miris je prelijep, gust, cudan ali bas kul, a jutros valjda zbog ove vlage smrdi do zla boga. Uvjek sam bjezao od ovakvih parfema ali su mi postali zanimljivi. Ima li ko iskustva sa animalistickim notama? Neka preporuka?
Ako se nekom svidja.. poklanjam.. a moze i neki sempl u zamjenu ako ko ima viska... u svakom slucaju neka se javi kome se svidja.. puna je flasica skoro 33 ml ima.
Kakva je ovo limitirana serija?
Probao neko?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Ja imam ulje i predobar mi je miris. Zasto ti se ne svidja? Ja bih ti dao nesto za njega...
Ako ne uzme kolega milos, probao bih ga ja![]()
Tu es mon héro!
Rezervisan ... kolega Tefrola je zvao da ga uzme, zao mi ne sto nisam imao jos jedan za poklon ...
Last edited by Ayrton; 21-04-20 at 16:24.
https://forum.cdm.me/showthread.php?...t=#post5338942
Ublažishe mjere pa aj refreshovah,ne shkodi i ovdje da okachim...
...
Srecna prodaja imenjace.
A ostali? Prodaje li se sto ovih dana?
Vadite artiljeriju...
Da vidimo ima li sto niche kod vas da zelite da se otarasite...
Kod mene je situacija paklena, cas ocu sve da prodam cas ocu da kupim 5 novih![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks