Moze tu jos ponesto da se ocerupa...pa ce onda da se valorizuje....opet uz neki procenat.
Pri tome ce drzava samu sebe da optuzi da nije sposobna da vodi Plantaze.
Naravno, niko licno nece biti kriv, a direktori ce dobiti neke nove fotelje.
Npr. treba otvoriti Agenciju za vino. Ada nece valjda taj novi proizvodjac biti bez kontrole drzave...a ko se u to bolje razumije od ovih provjerenih stručnjaka.
Kada mozak ne koristiš, čekaš da ti kažu
tada misliš da sve znaš, ne vidiš da lažu
Sad je pravi trenutak za legalizaciju Marihuane
Grčka je legalizovala prije nešto više od godinu dana i odmah su strancima prodali 26 licenci za uzgajanje i zaradili 100 miliona €
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
u pravu si Rakune ionako plantaze posluju negativno,a mjesto loze fino marihuana i da na Bob Marley vidi)))
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
To bi bilo to, sve tacno i realno mada moram naglasiti ovaj dio:
• Državna administracija je kvantitativno nabujala do te mjere da se kvalitetni ljudi koji vuku procese jednostavno gube u složenom lavirintu isprepletanih tuđih ličnih interesa. Enormno povećanje zaposlenosti u državnoj upravi za sobom vodi do povećanje tekuće potrošnje koja se finansirala od povećanja stope poreza i novog zaduživanja
https://www.vijesti.me/kolumne/kroki-prikaz-crnogorske-ekonomije-u-kontekstu-pandemije?fbclid=IwAHt5oyuk4wPi3bXr2gZcVYepeipjq37 JK9J4qbh2CCPSEWY5Z57pkecDNrw
Kako se ovi nas biznismeni prilagodjavaju.
Evo recimo onaj Ban, sto klepa na trajekt, smanjio troskove u potpunosti.
Radnici koji prodaju karte, vozaju se sa jedne na drugu stranu.Nema vise da sjedi u onu trafiku, ajde molim te.
Jedno radno mjesto pokriva dvije opštine.
Cuh, da Iberostar ove godine uopste nece otvarati hotele.
Iberostar? Nece se otvarati mnogi hoteli, neki ne prije marta 2021 god.
Sent from my Motorola 8400
Veci hoteli visoke kategorije mogu samo da gomilaju milione gubitaka ove godine ukoliko su otvoreni. A koji to gazda je spreman da izdvoji milione u CG... To su hiljade ljudi bez leba. Da ne pricamo o povezanim djelatnpstima, ti hoteli potrose milione na nabavku hrane, pica, itd... Kao i u ostalim djelatnostima, Vlada nije nasla za shodno da subvencionise plate radnicima, tako da... Vidimo se u 2021.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Isto kao što se i duvan uzgaja
Samo država i oni kojima ona da licencu mogu uzgajati, a kao što rekoh Grčka je prodala 26 licenci za 100 miliona eura tj. nešto preko 110 miliona USD. Znači u startu su zaradili 100 miliona eura bez ikakvih ulaganja i prodaje tako što su stranim firmama dozvolili uzgoj
To je industrija vrijedna stotine miliona koje samo śede i čekaju da naše seljačine u parlamentu izglasaju legalizaciju. Samo je problem što sve zemlje legalizuju dok mi čekamo pa nam legalizacija za 60 godina ni 1 euro neće donijet, a sad bi nas iz govana izvadilo
ne nerviraj se, rakune, mi da imamo stampariju para, zavrsili bi godinu u minusu.
nothing comes from violence and nothing ever could
Evo sad viđeh da čak ne mora ni da se legalizuje da bi se uzgajala za izvoz
Najveći izvoznik kanabisa tj. kanabisovog ulja je Kina
Ne moze se u bilo sto na posa odit
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
pa nije, recimo da je konobarica sad ne bi imala đe da radi, a ovako pošto se bavi čime se bavi nema zime za nju
She is only here to annoy herself!
Samo ako poštuje mjere zaštite
Svi se sprdaju?
O socijalno-ekonomskoj logici takvih mera, mogu diskutovati samo gradjani tih zemalja.
U nekim državama je to mera solidarnosti, a u nekim poput Srbije čisto populistički potez, lišen socijalno-ekonomske logike.
No, kako sa strane neko može da se sprda sa tim? Pogotovo u državama, gde ni 50 evra neće dati svakom ugroženom. A u Srbiji hoće dati svakom punoletnom.
To liči na sprdanje sirotinje sa bogatašima koji brišu bulju s lovom.
Last edited by Dača; 17-04-20 at 17:55.
kod nas nece ni to dati....
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks