ne znam da li je ikad od kad postoji forum neko otvorio temu o lošem iskustvu sa servisom za auta a priča došla do bova i izlaženja na sok sa forumašicama
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Meni se čini da ovo traje bar dvije generacije unazad.Ko zna čiji je đed tu čijeg đeda ili strinu ili...
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
To na more 2010e, a ovaj ljubavni trougao Vele-Vehabija-Zena Veletova okruzeni znakom Mercedesa (prije neki dan je bila emisija na History channel da je trokraki znak Merdje simbol orgijanja pomenute trojke). Otvori prvi post ove teme i sve ce ti bit jasno.
Prema tome, šta da ti kažem?
a što je ovoooo, nema me 24h online, i viđu haosa, ne može se stić odgovorit na sve! :chargrined:
Mini prostran afto, bre, voze ga i dvometraši, a ne ja sa malo manje od 2mSmiješi krug sa mnom? :P
tačno vidim da sam nešto propuštio i da je bilo neke političke priče, pa pobrisana? Aog...
A Vele se nije registrovao, no je preko FB odgovarao, što mi došlo kao kec na desetku, kačio klipove koje je Fabia Eleganci prenosio, a ja ih iskoristio u inspekcijama kao krunski dokaz, te ljepoteDanke, Fabi!
Kako bi inače dokazao da je imao radnike na crno? LOL
A iskreno, mala otkačila Elegancija čim me je ugledala, ostavila ga da se brčka sa bebama u plićaku, pošla sa mnom na bove, i kad joj nije prošla priča, vratila se starom/novom dečku
No šalu na stranu, ako vas zanima zašto su stvarno pukli: deset lajkeva na post i pričam sve! SKANTALOSNO! NACIJA ĆE BITI U ŠOKU! :offended:
a bom jes, kolač, e sam ga bio zaslužio zaisto
o Guzni sve najbolje
to sam ja davno predložio, uz prisustvno nezavisnog forumaša/ice, no EleGanci izvrdava![]()
Krkna da se izjasni za ove optužbe, i zašto je nema u ovoj temi!? Samo nek je veseloooSa Goozom - Bov...., ne nisu bove, no Bokeška, bješe neki sunčan dan
ubija se od posla, kad god prođem, servis zatvoren, nekad bude jedan krš parkiran ispred, nekad bogami i dva, a najčešće nula![]()
dobijam brojne friend requests na FB od forumašica otkako je ova tema živnula, skalajte malo, ženeee!
sve bove na koje ja idem su bove kojih se treba kloniti! A s obzirom da idem na sve bove... Ljubomornim neplivačima tipa EleGancija preporučujem grčko more, tamo rijetko idem :loyal:
pa zamislite kad ni Vekulicin najveći fan ne bi Vekulici dao da mu farba nešto!? LOL na kvadrat![]()
(nečitko)
Aha, znaci ti si mu zavrsio da mu ovaj rasklopi mecku. :Lolblue:
vazda verbalni dodje u ponoc, sad nema lieganja.
i nije kolac nego nesto u casi visokoj 😃
nothing comes from violence and nothing ever could
Last edited by technus; 16-04-20 at 22:43.
Forever young, i want to be forever young
uplatnica ima datum, tako daaa, analiza je sve reklaneki me proglasiše za ovcu, a finansijski genije je ispao lik koji je ofarbao jedan auto kompletan, drugom autu haubu, treći ispolirao, istina sve to OČAJNO, i od svega toga zaradio NULA eura?! E zbog takvih koji mene smatraju za ovcu, a Vekulicu za finansijskog maga je CG ođe đe jeste
![]()
zaboravio si i 'nteligentan
ima i još jedan detalj, pa ili istinu zborim, il sam zgodan, pun para i mag fotošopa
sad da Fabia podnese papirologiju kad je kuk operisao, jer veli da je maltene sa operacionog stola na plažu stigao, pa ga je zato draga ostavila u plićaku, a ja otkako ga znam, zvali ga od milošte Volverin zbog titanijumskog kuka. Beh...
(nečitko)
odje se jedna tema nameće sama od sebe no niko da krene
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
evo nove teme na novom mjestu Stefke nam nije dao da se sigramo![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Stefke partibrejker, izgrebacu mu Audi-ja cim ga lakira :lolblue:
E moj verbalni, mislio sam da si dobar momak.
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
dok na čaj ne odeš neđe sve je dobro![]()
khm.....zna li ti Bjelopavlićka odiva za ovo? Ja mislim da već plivaš Zetom, nizvodno :lolblue:
:lolblue:
ako stigneš, brate ako stigneš...
Ako nećeš put kakve vode, smijem
Ja mislim da se Stefke češeeeee![]()
Last edited by zvoncica; 17-04-20 at 00:37.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Pa nisam brisao ja ništa![]()
Je l' treba uzeti neku supstancu prije, ja ovdje ništa na kapiram?
The more things change, the more they stay the same.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks