Samo udri, zamisli šta će da se čini poslije 3-4 mjeseca samoizolacije...
Sent using Tapatalk
Ovaj put Srbijanke na tapeti, vec se priprema teren. Granice se otvaraju u julu po mom misljenju. A i mislim da ce 3 Ruskinje opet doci u CG samo ako budu otvorene granice
Ugovaram jos par novih aranzmana iz Novosibirska, hvala tinder premiumu na toj mogucnosti.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Samo udri, zamisli šta će da se čini poslije 3-4 mjeseca samoizolacije...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Oće li se ljudi iz ruralnih područja sprdati ovim iz gradova kad počnu da se vrću i zagledaju đe im je đed sadio kukuruz a đe krtolu?
Oće li se dijeliti na...na npr. Staropetnjičane i na one koji su izdigli,ili na Starobukovičanine i pridošlice itd.Nek mi oproste oni koje izostavih
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
oce li stari ikad bit konik...
nothing comes from violence and nothing ever could
Ako su starośedioci Konika Starokoničani,kako se nazivaju starośedioci Starog
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Prastari?
Forever young, i want to be forever young
Staroaerodromljani.
Ljude u drustvo nagoni unutrasnja praznina i dosada. Ako osjete da su nam potrebni, ljudi postaju obijesni i arogantni.- Sopenhauer.
https://twitter.com/BiljanaLuki/stat...764447232?s=09
"Ne sme čovek sve što može."
Who let the dogs out
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Koliko te daleko odavde u nove poduhvate moze odvesti to parce papira...
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Bogomi brate kad je egsitencija porodice u pitanju - sve je pravljenje para.
Usadio sam baštu uzeću ćurki i to mi je hobi
A familija ne smije biti gladna pa se mora raditi i ne smije se birati
Makar dok se granice ne otvore a onda - zbogom barake na Breci, viknu Žuga, i kasetaš odvrnu jače... Dobićete razglednicu iz afričke zemlje Safari, zbogom žohari....
Last edited by Gandalf_White; 16-04-20 at 10:43.
One Ring to Rule them all...
Mislim na egzistenciju bez keša, Amish style life. Bašta, seosko imanje.. Vidim, sve to imaš.Budućnost je u odricanju, što se prije otarasimo nekih navika i komoditeta biće nam lakše.
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
The more things change, the more they stay the same.
Evo ti dobra prica na temu
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Nemam skupo auto, nemam skup telefon, ne oblacim se skupo nego više nego skromno, djecu učim da se isto ponašaju.
Nikakav luksuz nemam i ne praktikujem. Čak i kad sam putovao bilo je to najniskobudžetnije što se moglo.
Ali život se promijeni kad dobiješ djecu.
Dijete ne zanima iz kog razloga nema da pojede bananu ili pomorandžu nego kaže - daj.
Ne zanima ga što su cipelice koje preraste za par mjeseci 30-40 eur nego ih moraš kupiti itd.
Na zalost ne moze se sve proizvesti za sebe niti sam dovoljno vješt niti imam iskustva.
Ali vjeruj da je mnogo lakše kroz krize proći ljudima bez djece nego porodicama.
Mlad momak može da se spakuje kad ovo prodje i gas za Njemačku da bere špargle ili molerise ako se bude moglo pa i da ostane tamo, porodice teško.
Osoba bez djece može kod roditelja pa da se podijeli teret itd...
Ne znam borimo se
One Ring to Rule them all...
Da se podsjetimo pravih heroja:![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
do maloprije sam mislila da je danas petak.
jan, feb, mart sam prosla lagano, nicega se ne sjecam iz tog perioda prosle godine. aprilski dogadjaji prolaze sa knedlom u grlu i podizu odbrambeni mehanizam prema maju.
rado bih prespavala tamo do septembra.
There are currently 3 users browsing this thread. (1 members and 2 guests)
Bookmarks