Ako se sjecate "Sparco CG" člana foruma, radi sa gumama, on mi ih je ponudio prije 10 dana, tad čuh za njih prvi put.
Kaže engleska guma, dosta dobra.
Ovo je još dodao za njih:
Momak je korektan, ali cijena govori dosta opet, za moju dimenziju 205/60/16 cijena joj je oko 50€.
Nije Michelin džaba 105€ u toj dimenziji, ali možda i jeste solidna guma.
Sent from my SM-N9600 using Tapatalk
davanti je novi brend...sponzorise fudbalski tim, isto kao i lassa...generalno guma samo za od tacke a do tacke b
prodavci naravno furaju ono na sta oni imaju najbolju zaradu...
za to sto ti oces je minimum unirojal, henkuk, pa cak i sava uhp je dobra za dimenzije r17+
naravno conti-miselin-goodyear i pireli su u neku premium kategoriju
Last edited by Laz; 09-04-20 at 18:11.
Davanti je u rangu Hifly, Viking, Austone, itd. I cijena govori svoje. Zimske su im bile najgore u testiranjima.
U suštini neko ko vozi da kažem penzionerski ili ima neko malo auto, male snage biće mu sasvim ok.
A ovaj Zeetex? Smaram malo, praštajte![]()
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Kupi brate kod Vujacica Sailun R01 sport
Semi slick guma, 60e kosta
https://www.vujacic-company.me/sailu...-ljetnje-gume/
Last edited by Laz; 09-04-20 at 19:23.
Uzmi hifly i eto
Ne odgovara mi visina 45..
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Pa valjda su OK cim ih ima tamo.
Prema tome, šta da ti kažem?
Čuo sam da su ove gume Dayton solidne...nisu im ni cijene jake
Dobre su, al na kiši samo polako
A realno guma na kisu treba da te pricuva kad je stani pani. Na suvo 40stepeni u pg prikocice i ona sa kariolice
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Nije do guma samo nesto je i do vozaca,,,,
Poredjenja radi pezo spreman za brdskih trka malo friziran ide proba proje zvanicnih treninga a za njim golf duja 16d suvi na branik za pezom i temp zalovala u full ali dasa sa 2grama mozda odvozi za njim na brdskoj stazi...
Ovaj ga priupita golf gti? Ne dizel obicni suvi, paf nokaut![]()
Aoooo, lovačke priče!
Poslato s Jadrana
Aoooooo
f6
Bizbi is back :mrgreen:
E sad smo naebali.
Da dragi forumasi ja se isto pitam koje vozac pezoa spremanog sa brdskih trka,ovog sa golf dujom znam
Znaci da je pezo spreman ali nije imao guma dobrih...
tema je gume momcialo hejteri samo cujete za duju dizel odma se popismanite.... Vracamo se gumama
Lovacke price su prosle, sad ker nije skup...
Biciklisti su zesci palinjaci ciklo plate par hiljada ojra
Vi se komatate za gume,debate vodite... LOL
Last edited by injection; 10-04-20 at 14:25.
Moderacija,
Coveku je hakovan nalog
f6
Pozdrav svima. Koje ljetnje gume bi mu preporucili za Mazdu 3 (stari model 2007 benz.1.6) dimenzije 205/55/16 ? I dje da uzmem, Vujacic ili Greneell? Neka srednja klasa/cijena do 60Eur po komadu.
Hvala unaprijed
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks