Originally Posted by
montenegrina
To što ti kažeš nij ešpijun nego odgovoran gradjanin. Zna se dobro u CG što su špijuni, imaš ih dje oćeš, najgori šljam.
Pa ja nijesam oca, svekrvu, sestru i sina njenog, zaovu sa djecom vidjela evo 20 dana. Niko do nas nije potencijalni nosilac niti nam je odrejena kakva samoizolacija, samo smatramo da ćemo imati svo vrijeme ovoga svijeta da budemo zajedno i da nas mjesec, dva negledanaj neće ubiti. Eto pomorci po pola godine ne gledaju familiju.
Išla sam juče do Plane, ispred zgrade zet sa malim, žive blizu ali s ene gledamo iako smo se gledali sedmično dva puta. Mali 2 godine kad me vidio zaletio se da me grli, samo sam se izmakla iza ograde, a suze su mi posle. Sv ekorak po korak oce do mene, ali ujednom momentu kao da je shvatio pa mi je slao poljupce, pokazivao rukama koliko me voli. Srce mi je puklo. Ali kući ima sestricu bebu, babu, treba li ja koja idem narabotu da im prenesem nešto zarad sitnih zadovoljstava? Ne naravno.
Za seeb se ne bojim, više se bojim da bi mogla biti uzrok da se neko zbog mene razboli.
Ostanite doma i strpite se, neće vam kapica sa glave.
Bookmarks