Pa i mene cudno kako 2tb 5e, ali ajde rekoh da ne komentarisem
Ovo koliko vidim sa alija, slabo ko vise bilo sta salje u cg 😮
ovi je sve prslo, narucih neke maske na ebay da probam pa mozda stignu. danas te porudzbe nema niti mogu da kontaktiram prodavca, NISTA nema. a ni para .
Ljudi, đavo odnio šalu, kolabira avio transport, što smo naručivali, naručivali smo. Dok se malo ne stabilizuje situacija, nećemo znati ni približno na čemu smo.
Sent from my Mi 9 Lite using Tapatalk
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Do BG ili Zagreba dolaze avioni koji prevoze robu( Avio transport robe funkcionise normalno) a mi takvih nemamo, ali da nasa Posta ne moze organizovat ili nekako dogovorit tipa sa Postom Srbije ili Postom Hrvatske da jednom nedeljno preuzimaju posiljke i donose ih u CG ne mogu to shvatim, pa posalji kombi jednom nedeljno u BG ili ZG da se moze nesto poslat iz CG i primit u CG..
Pa nije smak svijeta majku mu....
Evo i za online placanje racuna i sramne provizije preko Poste, ajde rekoh da platim struju preko njih, pa to je sramno provizija 1.67€ racun za struju od 40€
Last edited by METZ; 30-03-20 at 14:54.
Jeste, izgledalo mi jednostavnije nego na HB-klik koji inace koristim sa racunara, medjutim kad viđoh provizije odustao sam momentalno, rekoh cukat ću naloge ipak![]()
Digitalni kiosk aplikacija, bez provizije...
Sent using Tapatalk
#fakenews
Zalosno, ali nikako smo povezani sa svijetom. Trebaju dva preordera iz februara da krenu sledeci mjesec sa dostavom ali nemoguca misija. Jedan prodavac mi je izasao u susret; drzace robu 2-3 mjeseca, drugi mi se ne javlja... :upset:
\\OFL•GIC
Meni stigla pošiljka u DG (tnt) fedex....
19og poslato iz turske, pa islo za belgiju pa slo pa opet belgiju, pa rumuniju... Prošlo je pola evrope
Vjerovatno iz slovenije nije moglo dalje...
Last edited by stefke; 30-03-20 at 23:04.
I sad ako je vjerovat nauchnicima,pretpostavkama,ne diraj ga josh 9 dana![]()
...
Pa sta ce bit sad s ovim posiljkama sto su do pola puta ili skoro u cg? Vratice ih nazad? E kakvi su ovo tupani ovo je prizor
Sent from my SM-G975F using Tapatalk
\\OFL•GIC
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks