AL no1, B3lv3d3r, BAR, BiTrAtE, Chalobah, dnikola, goldfinger, goozica, Illuminated, institucija, johninum, JudasPriest, kimmi, METZ, mrgo, NSX, outline, pumba, Rodion Romanovich, soundtrack, TAKUMI, zvoncica
Hajdemo malo dizanje morala
Dolo je vrijeme da svi stanemo kao jedan i pobijedimo u borbi koja je pred nama jer - ZAJEDNO SMO JAČI !
Podrka za TUZI!
Nae misli i nae molitve usmjerene su noćas ka naoj braći i sestrama pred kojima je najveći izazov, boriće se za sve nas i pobijediti ovu poast
![]()
One Ring to Rule them all...
AL no1, B3lv3d3r, BAR, BiTrAtE, Chalobah, dnikola, goldfinger, goozica, Illuminated, institucija, johninum, JudasPriest, kimmi, METZ, mrgo, NSX, outline, pumba, Rodion Romanovich, soundtrack, TAKUMI, zvoncica
Gandush,chekam te na kafu sjutra ujutro
Rechi idesh kod strika!
...
Srecno braco! Drzite se!
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Podrska za nase sugradjane, za.moje peijatelje u Tuzima. Ako ima neko ovdje iz Tuzi, a treba neku pomoc, a misli da.mu mogu pomoci, ja sam na raspolaganju
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Извор:https://www.facebook.com/opstina.komuna/
Sonte, nė rrethana emergjente, u takua Shtabi komunal pėr situata tė jashtzakonshme, pėr tė analizuar situatėn qė ka shkallėzuar nė mėnyrė drastike pėr tė keq, nė tėrė hapėsirėn e Malėsisė.Nė frymen e asaj qė janė edhe rekomandimet e Qeverisė dhe tė Ekipit nacional kordinues, Shtabi komunal nxjerri disa perfundime:
1) ndalohet ēdo qarkullim i qytetarėve,
2) furnizimin pėr nevoja emergjente do ta kryejnė vullnetarėt e komunės
3) ditėt nė vazhdim do tė bėhet testimi i tė gjithė kontakteve me personat e infektuar.
[FONT=Helvetica]Qytetarė tė nderuar, kemi nevojė tė jemi tė disciplinuar, nė mėnyrė qė ta fitojmė kėtė betejė tejet tė rėndė, qė na ka takuar pėr hise.
Ju lutemi rrini nė shtėpi, kujdesuni pėr familjet tuaja, se ashtu do tė kujdeseni pėr Malesine dhe pėr njerėzimin!
Telefonat kontaktues :
020 875 167
069 066 602
067 021 151
067 888 109
—————
Večeras se, pod hitnim okolnostima, sastao Opštinski štab za vanredne situacije, kako bi analizirao situaciju koja je eskivirala do drastičnih mjeri nažalost, na cijeloj teritoriji Malesije.
Na osnovu onoga što su i preporuke Vlade CG i Nacionalnog koordinacionog tima, Opštinski tim za vanredne situacije donio je nekoliko zaključaka:
1)prekida se svako kretanje građana;
2)snabdijevanje hitnih potreba biće sprovedeno od strane volontera opštine;
3)u budućim danima obaviće se testiranje svih osoba koje su bile u kontaktu sa osobama koje su zaražene virusom;
Uvaženi građani, moramo da budemo disciplinovani, kako bi uspjeli da dobijemo ovu snažnu bitku, koja nas je zadesila.
Molimo Vas da ostanete doma, da pazite Vaše porodice jer na taj način ćete se starati o Malesiji i o čovječanstvu!
Kontakt telefoni:
020 875 167
069 066 602
067 021 151
067 888 109
Last edited by BAR; 24-03-20 at 21:50.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Momci, obojica ste iz TZ, ako sam dobro pohvatao.
Dajete suprotne informacije.... I ja imam info da je saučeće u pitanju, ali u konačnom nebitno je. Bilo je to je bilo.
Kako god bilo, nebitno je, zaraenih je dosta sigurno to je katastrofa. Nadam se da će stanovnici TZ, nai sugrađani, presjedjeti kući dok ovi koji su se već zarazili ne ozdrave.
Nadam se da neće biti onog najgoreg, smrtnih slučajeva.
Drte se!!!!
Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Last edited by kimmi; 24-03-20 at 21:48.
Izgleda da su već medicinske ekipe za testiranje krenule u Tui, nema se ta čekati sjutra..
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Bilo bi dobro napraviti punkt kod Tuzi jer odlazak tamo i povratak med. osoblja i ostalih predstavlja veoma veliki rizik.
ja ne zivim u Tz, al poznajem porodicu koja je zarazena. Al Takumi voli da daje neke nepotpune informacije. Imali au smrtni slucaj u porodici al su pokojnicu sahranili po preporukama i to 3-4h nakon sto je tijelo stiglo iz bolnice.
Nisu primali nikakva saucesca nisu bili na svadbe nisu dovodili nikog iz Rima itd..
Zna li neko od vas nekoga ko radi u KBC, u urgentni?
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
svaka čast gospodinu Mugoi i ekipi iz Instituta. stvarno treba da budemo srećni to u ovoj situaciji imamo tako stručne ljude
Sent from my iPhone using Tapatalk
Najveća tragedija u mom ivotu je smrt Ane Karenjine. - Dovlatov
Za 8 mart su zene masovno isle u Milano organizovano
Moze li se putovat autom izmedju gradova, osim Tuzi?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks