techlink je to davno negdje izbacio.Ne sjecam se vise. Ali znam da je bila dzabana!!!
Evo sam nesto iskopao , ali to mislim nije ono sto je techlink izbacio davno.
http://www.bulsat.com/internet.php (premium ,cca 8eura).Ovo je samo Internet, valjda.
Edit: Nije Bugarska, nego Rumunija: https://www.digiromania.ro/servicii/internet ( 40 lei = 8.3 eur )
EDIT2: POGLEDAJ SAMO UPLOAD !!!
Last edited by napalm; 15-03-20 at 11:30.
top usluga dje ima optike kod njih , interesantno oni garantuju brzinu u vremenskom intervalu od 9 do 14i to samo jednom ce korisnik to da vidi tj izmjeri
))
u svakom slucaju sigurno je bez greske
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
10 Gbit/s simetricni opticki link, nesto ispod 50 EUR. To je jeftinije nego ova Digi RO ponuda za ~8 EUR 1 Gbit/s. Po tome se vidi kolike su marze domacim provajderima, ako je kod nas 200 Mbit/s - 50 EUR, znaci kod Svajcaraca 50 puta brzi link u Download-u, 500 puta brzi link u upload-u, a ista cijena. Znaci marza jedno x50 minimum s obzirom da je Upload saobracaj obicno skuplji od download-a.
Mogli.bi nas operateri obradovati sa gigabajtima za sve korisnike... Ili neku kvotu dnevnu...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Kad preko WiFi strimujem neki video koji je na računaru, često imam buffering. Radi se o DVD ripovima, nije ni HD rezolucija videa. Može li biti da je ruter problem i da li u ime toga mogu tražiti novi?
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
Problemi sa optikom veceras
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ima li ko problema sa optikom, svakih 5 do 10 minuta puca konekcija :evil:
Svi su u izolaciji, zalegli na internet, preopterećena je mreža. Realno im je preopterećena i u regularnim uslovima, ovo je sad zakrčenje, visok holesterol predinfarktno stanje...
Zna li ko kako radi, tj. Kako funkcionise telekom wifi? Sobzirom da sam ih zvao jedno 15 puta do sad i gube se tako na po 5-10 min kao traže šta i kako. Ali i pored sveg traženja na kraju opet ne radi, prijavljuje pogrešni username ili lozinku. Naravno i o tome smo pričali i mijenjao je nedno dva puta...
meni sve radi kako treba
Imam najjaču magentu, kao što već rekoh imam username i password koje sam od njih dobio ali ne mogu nikako da uđem.
Reci sta ti se desava i dje ne mozes da udjes pa da ti peobamo pomoci :-)
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Izgleda ne moze da se nakaci kuci na svoj wifi i koliko vidim da je zvao tcom kao i da je pristupao ruteru i mijenjao sifru ali mu i dalje prijavljuje pogresan user i pass. Ukratko, to bi se shvatilo iz ovoga sto je nevjesto ispisao.
Ja sam skontao da mu nije problem kucni wifi nego Telekom Wifi odnosno wifi community servis koji mozes da koristis bilo gdje gdje ga ima na CG teritoriji. Ali ne znam dje mu je problem. Ne vidi mrezu, vidi ali se ne moze konektovati, konektuje se ali ne moze da otvori stranicu za logovanje ili nesto trece :-)
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
sta se desava jutros sa internetom imam prekide kako na optiku tako i na mobilni iternet ?
Isto kod mene. Restartovah ruter jer zna ponekad da uspori ali nista
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ista stvar, zakucavaju i mobilni i fiksni.
+1, isto haos
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
+1, blok 6 ako neko prepozna da je geografski problem![]()
Njak Njak Njak
+1 stari a :d
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks