Zna li se odakle je ovaj novi slucaj i ima li veze sa prethodnim slucajevima? Slabo ispratih medije...
Zna li se odakle je ovaj novi slucaj i ima li veze sa prethodnim slucajevima? Slabo ispratih medije...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Čini mi se da je neđe ranije navedeno da kijanje nije jedan od simptoma.
evo
https://twitter.com/ijzcg/status/124...264839169?s=20
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Ja imam alergiju na polen pa kom smeta ne mogu mu pomoci a i ne sjekiram se zbog toga. Kijanje, curenje nosa kao i svrab ociju je neizbjezan.
Last edited by starwalker; 20-03-20 at 20:34.
The more things change, the more they stay the same.
Stiglo 2000 testova iz Kine i Turske
One Ring to Rule them all...
Ova strankinja je valjda njemica ali se osjecala lose i bila odgovorna u startu. Kao i baba iz ul sa kojom je krug odma zatvoren.
Za razliku od VELIKANA iz pg
Sent from my iPhone using Tapatalk
f6
Pretekosmo danas znaci, idemo dalje ljudi, pa u maj ako Bog da slavimo svi
Sent from my Redmi 5 using Tapatalk
NAŠA RUKOMETAŠICA U MADRIDU
Strah me je da pođem do prodavnice
https://www.cdm.me/sport/rukomet/str...do-prodavnice/
“Situacija je alarmantna, umiru najbliži… Kod nas, na Ostrvu, malo je stabilnija situacija. U Madridu je pakleno. Strah me i do prodavnice da pođem. Redovi su veliki, lako možeš da se zaraziš. Imam samo jednu masku, koju sam dobila od drugarice sa kojom dijelim stan. Maski, rukavica i ostalog nema u apotekama”, ispričala nam je Esma.
Korona virus stigao je u najtopliji dio Španije.
“Niko nije mislio da će korona virus zavladati na Ostrvu, prije svega zato što je ovdje temperatura 28 stepeni, plaže su pune, ljudi se kupaju, ali… Očigledno nema pravila.”
Razmišljala je da se vrati kući.
“Bolje da ostanem gdje sam. Morala bih da letim do Madrida, a toma je najveće žarište. I onda bih vjerovatno navukla virus.”
Last edited by Stewie; 20-03-20 at 20:55.
Pa ove zene sto su isle u barselonu i vratili se sa avionom sa vujacicima. One se isto nijesu javile da su bile u spaniji, nego su ih pozivali sajtom, evo: https://www.cetinjskilist.com/index....-samoizolaciju
Bilo ih je vise od deset..
Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Gledam na profil ovog druga što se iz Vijetnama preko Istanbula prebacio ovim letom noćas što je stigao
U 7 su slećeli tek su u 22:30 krenuli put karantina busevima. I to u karantin u Igalo jer nema nidje bliže slobodno.
Nekoliko je dobilo rješenje za samoizolaciju i izašli su sa aerodroma ostale voze u karantin
Samo mi nije jasno te što su pustili na osnovu čega su ih pustili da budu kuci a ove vode u karantin.
Zar nije trebalo svi u karantin ?
One Ring to Rule them all...
Ekipa, ajmo malo da poštujemo neka pravila. Čudite se Italijanima kako i zašto krše mjere karantina, dok vi sami ne vidite da činite sličnu stvar na forumu-
Rekli smo više puta da je ovaj topik (Crna Gora COVID-19) isključivo za dešavanja u našoj zemlji, objave nadležnih institucija i nove mjere
a drugi topik (Pandemija COVID-19) za informacije iz svijeta i nova saznanja o borbi sa koronavirusom.
Ne budi neodgovoran/neodgovorna kao Italijan/ka, poštuj pravila![]()
The more things change, the more they stay the same.
Na rtcg dnevnik je bio prilog iz HN gdje pomenuse da njihova zarazena sugradjanka je dosla iz inostranstva i u tom momentu zemlja iz koje je dosla nije bila ubrojana u zemlje pod nadzorom i samoizolacijom. Testove rade samo ukoliko je neko dosao iz inostranstva ili bio u bliskom kontaktu sa vec potvrdjeno zarazenim a ima jace simptome. Mene su zvali iz epidemoloskog jer sam bila u kontakt sa zarazenom osobom. Kako je kontakt ostvaren dva dana prije njenih simptoma smatraju da je vrlo mala mogucnost da je virus mogao da se prenese. Receno mi je da sam u kucnom karantinu al nikakvo rjesenje mi nije uruceno niti treba da se javljam i izvjestavam svoje zdravstveno stanje sem ako dobijem neki simptom...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks