@GaD tako sto kad stavis rukavice onda 100% svih organizama ostaje van rukavica tj. ne prijenja na ruke.
Pranje ipak nije 100% ucinkovito :-)
Послато са SM-N975F помоћу Тапатока
@GaD tako sto kad stavis rukavice onda 100% svih organizama ostaje van rukavica tj. ne prijenja na ruke.
Pranje ipak nije 100% ucinkovito :-)
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Spadaju li veleprodaje tehnicke opreme i servisi tehnickih stvari pod ovom objavom od veceras?
Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.
Cisto informativno, O&O vec duze vrijeme nije u eksluzivi od Azerbejdzanaca. Firma u kojoj radim radi dobar dio backend marketinga za MEA regiju i sve ide punom parom kao i prije globalne zaraze COVID19 virusom (za sada barem).
Na zalost u potpunosti shvatam vladu da moraju da odrze gradjevinski "lobi" koliko god je moguce. Do kad ce to da traje pitanje je ali je shvatljivo zasto je tako jer bez njih smo pukli ali totalno ako ovo potraje duzi period. :/
Dje procitaste to da ne rade servisi i registracija kola
Nije mi jasno zasto bi neko bio obavezan da objavljuje da je zaražen?! Da bi moglo preko društvenih mreža da se pljuje po njemu? A pljuju dežurni dušebrižnici koji samo gledaju i vide ponašanje drugih, a svoje neodgovorno ponašanje se prave da ne vide! Dodju im ukućani iz ugroženih zemalja, šetaju danima bez kontrole, rade, šetaju, idu na ručkove i onda se prisjete da to nije društveno odgovorno i počinju da morališu! Takvo ti je 80 posto moralista!
Pa vas ovom prilikom molim da sjašete! Ljudi su neozbiljni i moraju se natjerati da poštuju mjere, mjere se moraju donositi jer ovaj narod jedino ako se prepane ili ako ga kazniš da zaboli shvata ozbiljnost!
Sjedim kući, ne radim, ljudi koji su bili u Španiju i Italiju nijesu išli da bi vama virus donijeli no su bili, neko što je morao neko što je šetao i sad se ne mogu ubiti...da mogu vrijeme vratiti ne bi sigurno!
Meni je dijete putovalo u cetvrtak, 5. marta poslovno, Pg-Milan- Valensija, pa je u poslednjem momentu otkazano ka Italiji, i samo to mu je refundirano pa je plus morao da pukne 500 eura za novu kartu sad preko Barse, jer PG Valensija nema, 6. obavilo u Valensiji što je imalo i sedmoga se preko Barcelone vratilo jer je let imalo samo iz Barcelone....a tamo stigao uveče i ujutro u 7 na aerodrom jer je u 10 bio let za PG..... a Milano je uredno saobraćao sa Španijom iako je već kod njih bio haos!
I što sad da radi?! Morao je doć kući, morao je proći kroz ulaz, morao je srest nekoga komšiju? I ja sam morala poć do apoteke, morala sam poć do prodavnice...drugo mi dijete radi u kancelariji gdje je više osoba (6 ako se ne varam u relativno maloj kancelariji...nije ona mala realno, ali nema 60 m2?!) Svaki dan dođe doma sa posla...što da radimo ajde naučite me? Sjedimo kući sve ostalo vrijeme ali odem i do pijace i do radnje...poštujem mjere i vidim da prodavačice poštuju, imaju maske rukavice...onoliko koliko im se obezbijedilo....
Ništa nego da se sjedi kući koliko god je moguće! Budi realan...ako živiš u zgradi, neka iz svakog stana po jedno izađe zarad neke osnovne kupovine, može biti zaražen, ali to ne znaš...i sjediš kući i što manje šansi ima i da se razboliš i da širiš ako si zarazan...taj zaraženi mora ako ništa, u bolnicu kroz ulaz protutnjat...nema drugoga "lijeka" nego što manje se kretati!
Danas je bilo u apoteci u Naš Diskont....dobili alkohol, pola litra 11 eura! Nijesam htjela da kupim! Stvarno atastrofa...drugo ništa ne nađoh
e ovo i mene zanima....
Vala ne znam što bih na ovo rekla...nije morao ali je pošao...zaboravljate da i danas ljudi ne shvataju ozbiljno situaciju a d prije pet dana su vjerovali u teorije zavjere i zavjere da bi se prekinuel litije i sl gluposti! Tako da meni ovo nije čudno, čudno mi je da ti ne znaš kako naš narod rezonuje, generalno
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
zvončice ja baš i podržavam to da narod ne smije da ih napada javno (čak bih to i kažnjavao), baš zbog toga da ne bi bili obeshrabreni da to sami izjave
i niđe nisam pominjao obavezu samo velim da je to stvar ličnog morala i odgovornosti da sam objaviš ako si zaražen da bi drugi znali
She is only here to annoy herself!
Ako se ispostuje izolazija, nema potrebe da iko pominje da je zarazen i ne mora da se zna. Nas narod je sklon lovu na vjestice.
Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.
neka love kolko oće, kad kazne jednoga zbog javnog osuđivanja više se neće javljat, ovo nam je bitno jer je trenutno jedina moguća borba protiv ovoga prekidanje lanca transmisije, dakle ili kao južnokorejanci masivnim testiranjem (za šta nismo u mogućnosti), ili ovakvom metodom, treće opcije nema...
She is only here to annoy herself!
@zvoncica Daj Boze da niko od vas nije zarazen, ali postoji vjerovatnoca. Kazes isla si samo dje moras do apoteke i u prodavnicu. Da li si nosila masku i rukavice bilo gdje kad si izlazila? Ili bilo ko iz tvoje porodice?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Neko ovdje spomenu zasto rukavice . Zato sto na njima se teze zadrzavaju virusi i bakterije i ako ih skines kako treba maltene ti ne tteba pranje . Naravno to ne znaci da sa njima smijes da diras lice
Stroga je medicinska tajna objava imena zarazenih. Dijagnoza je intimna stvar svakog pojedinca koja se nikog ne tice osim ljekara.
Ovaj covjek nije mogao izdrzati pritisak javnosti pa je sam istupio.
Spekulacije oko zarazenih su gore od alavosti sa brasnom i uljem. Dajte malo dostojanstva i postovanja.
Top nam je vlada, javljaju u 12h...
Trgovina proizvoda za bebe?
Sta tu spada?
Last edited by stefke; 18-03-20 at 23:00.
Izgleda da je Britanija najpametnija,ne u uvodit
nikakve karantine ni zabrane posto ocigledno ko ne moze
sam sebi da pomogne tome ne moze ni Bog pomoc.
Koji djavo moraju da rade trafike ako rade prodavnice bas suludo
Poslato sa ANE-LX1 uz pomoć Tapatoka
Last edited by straus; 18-03-20 at 23:18.
Nema potrebe ni prodavnice da rade u punom obimu. Ostaviti samo osnovne namirnice(ulje, secer, brasno,hleb, slatko, nesto higijene i jos par stvari).
Za prodaju povrca i voca je prakticnija varijanta pijaca, pa povrce i voce treba izbaciti iz prodavnica jer se bas na tim odjelima stvaraju guzve.
Nije sad vrijeme za razgledanje po prodavnici "sta mi treba, a sta ne," nego kupi osnovno i trk kuci.
Evo najnovija obavještenja u vezi rada tehničkih servisa. U pitanju je prepiska iz maila. Oni nastavljaju sa radom. Trebaju državi pare..
![]()
Last edited by Mirakul; 18-03-20 at 23:50.
Ne vidi se đaolja cifra.
Ideš li ti ikad u kafanu?Rakija nije rakija ako nema bar 40% i to su one industrijske, obicne kupovne. Dobre domaće su obicno oko 47-8%, a ima ih i preko 52-3%.
Ako je kome doma ostalo nerazblažene može lagano da je koristi za dezinfekciju, jer su obično 70% i jače.
Sent from my HD1903 using Tapatalk
Stay salty.
Juče sam uzeo par sitnica u Idei kod Jusovače, bio sam sam u radnji oko 17h, u Aromi dolje na semaforu nas je bilo troje... Ujutro je veća gužva
Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks