Jbg, svemu što dođe smo naredni. Sad ostaje na nama da pojačavamo imunitet i da se izolujemo koliko god možemo pa što bude
Jbg, svemu što dođe smo naredni. Sad ostaje na nama da pojačavamo imunitet i da se izolujemo koliko god možemo pa što bude
Strašno dosta. Ova iz Barselone došla u četvrtak. Niko je ništa cimao nije. A makse.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
ako sad narod ne ostane doma, i samo bude išao do prodavnice onda ne znam više šta da mislim
nisu bilo radno angažovane koliko razumjeh
jedna živi sama a druga sa porodicom
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by outline; 17-03-20 at 19:27.
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Btw, nestalo Nikšićkg brašna, u Ideu i u Aromu, po 1.30e je sad kilo i to Klasa Sarajevskog...
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Amerika nije bila aktuelna prije 12 dana, tako da se to moze razumjeti.
Dusko pomenu mogucnost zabrane taksi prevoza. Jeste nezgodno, ali bi to trebalo uraditi.
Ovi iz vlade ne poštuju razmak od 1m a novinari bez rukavica koriste isti mikrofon...
Ne treba paniciti vec nastaviti sa rigoroznim mjerama. Zarazenih sigurno ima mnogo vise. Ljudi ulaze u drzavu bez ikakve kontrole, ko zna koliko je studenata donijelo virus...
Zar prvo ne rekoše da su zaražene kućama svojim, a sad veli da su u specijalizovanim karantinima?
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Novinari se bez ikave zaštite prebacaju sa mikrofonom, cudno, uzivo emisija.
Nezaposlene. Jedna sama druga sa porodicom. Mozda bude neke nade da se malo ovo sanira.
f6
Znalo se da se ne kontrolisu dovoljno 'turisti' domaci..
Tako da ne znam cemu cudjenje, sta ste vi misli ljudi, da smo imuni?
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Treba karantin koliko je sjutra. Da se što više ublaži.
Sent from my ONEPLUS A6000 using Tapatalk
Ova gospođa iz Podgorice je majka druga mog dobrog druga. A on se vidio s tim momkom u petak. A ja sa njim trenirao u subotu. RIP Lackie![]()
ovaj topic je za cg
https://forum.cdm.me/showthread.php?...-Gora-COVID-19
nothing comes from violence and nothing ever could
Sve osobe koje su dosle i kontakt sa njima treba u karantin.
Prema tome, šta da ti kažem?
sad doma samo. ako mogu milioni ljudi u Italiji i Španiji možemo i mi vala
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
ako su inače zdrave hoće bez problema, pa i ova starija bi trebalo 95%
nadam se da će biti iskrena pa će prijaviti sve kontakte, onda ćemo imati iz prve ruke info kolika je prenosivost u našim uslovima, obzirom da se za 12 dana niko od njih nije prijavio sa simptomima postoji šansa da nije nimalo strašno
She is only here to annoy herself!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks