Znaci testovi sluze samo za one kojima NE curi nos?
Ne kapiram, sta ako jednostavno osoba ima osjetljive sinuse, ili joj curi nos iz desetog razloga..
Nigdje do sad nisam procitao da je curenje nosa 100% da nemas koronu.
Nomrlano da moze da bude korona iako nije suv kasalj... pusti ove strucnjake...
Najcesci simptom je temperatura i suv kasalj, nego je bila ona fake poruka kao od kineskog ljekara koji je pricao kako ako nije suv kasalj onda nije korona...
Cijela poruka je izmisljena i sve novine koje su prenijele su se izvinjavale ali kad se pusti tako nesto u javnost kasno je
Bez potpisa.
Vjerovatno ne testiraju sve jer nema testova, i ja sam svudje procitao da cim ima curenje iz nosa smatraju da imas sezonski grip.
Koad nas je sezonski grip ove godine dosta jak i ima ga i imalo ga je dosta ljudi, prvi ja, i neki simptomi su dosta slicni sa koronom, stim sto vidimo za koronu je specificno da se javlja gubitak daha.
Kod mene se manifestovao visokom temperaturom, malo kaslja i malaksalost tipa prebili su me desetorica motkama i to me tako drzalo 3 dana, dobio sam antibiotike i kada sam ispio cijelu terapiju proslo me.
Ja se izvinjavam, ko veli da curenje nosa nije moguće u slučaju koronvirusa? Na koji se izvor pozivate?
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Koja je mogućnost da smo mi ovo preboljeli u januaru/februaru nego ne znamo ?
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Love, peace and respect.
@Rodion Romanovich
Preko 30% mladjih ljudi sa tezim simptomima ne umiru ali takodje zavrsavaju na respiratoru po 3 nedelje, naravno i oni bi odapeli bez respiratora, tako daj vise da se batali prica samo stari i bolesni umiru...
Onda se izvinjavam na pogrešnoj informaciji da ne može biti curenja kad je corona, propustio sam te demante. U pravu ste, sve da corona ne izazove curenje, može alergija na polen ili nešto drugo što neko ima u tom trenutku uporedo. Imaju onda ovi drugi simptomi koje navedoše ljudi iznad, od gubitka daha i sl.
Sezona gripa je stvarno jaka kod nas ove zime, ljude je obaljivao po 3-4 dana u postelju, ali nakon antibiotika i sl. su svi normalno ozdravili.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Ova slika ne ide u onu drugu temu jer se uopšte ne zajebavam što dijelim mišljenje ovog tipa.
"Anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac"
ugroženi su svi. samo što su ugroženiji stariji ljudi i oni koji su hronični bolesnici. ako to treba nekome da se crta jer ne razumije onda ne znam. uostalo svako ima internet i ovo je glavna vijest svuda
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Meni su prvo đeca pa onda supruga preležali taj sezonski grip, iskren da budem supruga je toliko loše bila tri dana da nije mogla da hoda jer su je boljele i ruke i noge ili što bi rekli "život je cijeli bolio" ali sad je sve OK.
Ni ja nisam znao da curenje iz nosa može biti corona, postavio sam link đe sam ja čitao o onome što sam pisao, izvinjenje i sa moje strane. Nisam stručnjak kako neko napisa, no sam samo htio da pomognem.
This time next year we'll be millionaires
Lose percipiranje.
Ok, oces da kazes da je trenutno zarazeno 0,001% planete.
Jesi cuo za eksponencijalni rast?
Ne moze se do vrhunca doci sad i odma.
I od spanskog gripa je u nekom trenutku bilo zarazeno 0,001% planete, pa je na kraju grip zarazio 27% svjetske populacije i usmrtio 4% svih ljudi na svijetu, sto je od tadasnjih 2.000.000.000 ljudi cinilo 70.000.000.
Nadam se da se slazes da nije malo.
Forever young, i want to be forever young
ne mora da znači,u pojedinim državama je karantin 28 dana jer se dešavalo i da virus bude aktivan i po mjesec pa čak i kod asimptomatskih slučajeva đe ljudi ne osjećaju nikakve tegobe, + to se ne može znat na ovako mali broj testova
generalno ako izguramo do 15. aprila bez zaraženih onda bi se moglo reći da smo imali baš nenormalnu sreću, a sa ovakvim mjerama i ako se pojavi par zaraženih i budu hitno izolovani mougće je da ćemo proći neokrznuti (tipa da se ne zarazi više od par desetina ljudi ukupno)
She is only here to annoy herself!
Pi kakav gadluk od trgovine.
Btw od sjutra zaposleni u trgovini obavezni nositi maske i rukavice.
Tu es mon héro!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks