Ja sam maloprije bila po sestru na aerodrom, mjerili joj temperaturu, pregledali uši, dali da dezinfikuje ruke i piči doma
Došla je Majami-Istanbul-Podgorica
Pariz zaboravi. Ova sestra je imala kartu za Pariz. Šarl de Gol zatvoren pa su joj brzinski kartu zamijenili za Istanbul.
Toliko je ljigav da jedan dan kad ga vidim neću izdržati da mu to ne kažem. P apogleda li čovjek poslije svoje emisije.
I ja msilim da je ovo nešto najbolje što je naša Vlada ikad donijela. U fazi kada još nema kod nas velikog broja oboljelih, ovo je najbolj amoguća odluka da se spriječe problemi.
MOja sestra se iskracala u Majami, ostalo je samo 800 gostiju na najvećem Celebrity brodu, inače ih bude po 4000. Iskrcala se u petak a danas joj javljaju da svi idu kući, povlače sve brodove. Ona je uvatila zadnji trenutak da dodje.
A danas isntagram pun fotografija uz kafića, kao da se time ljudi fale. A ne shvataju svoju glupost i primitivizam. Ako se i budala zarazo, briga me za budalu ali zaraziće druge, jer ljudi moraju poći do posla, prodavnice...

Reply With Quote

PopCorn 
onda mnogo djece po parkovima, pa nisu uzalud zabranjeni vrtići i škole. po džepu samo, to je jedini lijek

Bookmarks