meni je receno, ako lazu mene, lazem i ja vas, maestral je zatvoren.
Kad spomenu turizam nista ne cuh od onih koji de ne skidaju sa tv-a , vlasnika hotela .kako je sa rezervacijama , sa radnicima itd .
Oricitaste li da Tivat ima jedan posto turista vise no prosle godine a Dubrovnik skoro trudeset posto manje i vec cupaju kose
Last edited by brodomaketar; 14-03-20 at 19:38.
meni je receno, ako lazu mene, lazem i ja vas, maestral je zatvoren.
nothing comes from violence and nothing ever could
Meni je i dalje nevjerovatno da nemamo ni jedan slucaj. Pa Portonovi rade Italijani a pored njih radi jos ogroman broj stranaca. Pa Porto i Lustica dje vazda ima stranaca i turista u svako doba godine...
Ne vidim poentu najavljene selektivne primjene zatvaranja granica - bez totalne blokade. Nadležna ministrica nas je juče uvjeravala da marketi imaju zalihe za tri mjeseca.
Možemo se strpiti od kupovine garderobe, tehnike, automobila, namještaja... Bez uvoza takve robe se može. Ako su u pitanju lijekovi i med. stvari to se može osebnim protokolima izvesti, za svu ostalu robu zaista nema preše
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk
Last edited by starwalker; 14-03-20 at 19:49.
The more things change, the more they stay the same.
Pacijent koji je otpušten iz Kliničkog centra Vojvodine nije imao koronavirus, rekao je pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković.
Pojedini mediji objavili su da je pacijent koji se lečio od koronavirusa otpušten iz KC Vojvodine jer je test pokazao da je negativan. Međutim, Gojković kaže drugačije.
„Mi svaki dan održavamo konferencije, molimo građane da nas slušaju. Pacijent nije izlečen, jer nije ni imao koronavirus i ne treba praviti senzacionalističke priče. Lečenje od ovog virusa je dugotrajan proces i ne može da se reši preko noći“, rekao je Gojković.
https://rs-lat.sputniknews.com/vesti...o-koronavirus/
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Od ponedjeljka svi stranci koji ulaze u BiH idu u obavezni dvo sedmicni karantin.
https://trebinjelive.info/2020/03/13...-radni-status/
U Voli uveli max 5l mlijeka po čoeku, vjerovatno su limitirali i ostalo (ulje, toalet papir, šećer, dezinfekciona sredstva...)
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Samo se povecava spisak zemalja koje se zatvaraju . Imam utisak da za koji dan nebo iznad Evrope ce biti bez aviona
Mi treba da se hermetički zatvorimo. Dobro reče neko, svaki sat nam je bitan. Lokale zatvoriti i tržne centre, naravno. Ako se idje proširi korona, to će biti Delta.
Lokali neka rade prvu smjenu i dosta im je. Ljudi moraju od nečega živjeti.
Nije još zabranio Vučić ali planiraju. A mlijeka imamo na domaćem tržištu, ne znam koliko Lazine i ostali mogu da proizvedu. Evo još jednog dokaza što treba kupovat domaće proizvode. Ionako se trudim da kupujem domaće, uvede li Srbija ovu odluku trebalo bi se jasno uzvratit kad prođe ovo čudo
Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
neki lokali su već najavili zatvaranje od ponedeljka, vjerujem da će ostali slijediti taj primjer. al svakako bi Vlada trebala ovo kao Francuska i Italija da uradi - Zatvaraju se sve djelatnosti osim onih neophodnih i poručuje građanima da izlaze što manje.
Neće raditi kafići, restorani ni bioskopi i trgovine koje nisu prehrambene, potvrdio je premijer
e sad, kako regulisati gradski i medjugradski prevoz? tipa PG/DG imamo kombi na svakih pola sata
Sent from my iPhone using Tapatalk
„Najveća tragedija u mom životu je smrt Ane Karenjine.“ - Dovlatov
Cisto da javim za ovo nase. Mlijeko Lazine se puni u Mladenovac.
Narod kupuje ono koje mu odgovara po cijeni i kvalitetu . Sta je domace ? Ionako se za vecinu ne zna vlasnik . Ne mislim tu ns CG nego uopste . Pola firmi iz Srbihevdrze Hrvati , Srbi u Sloveniji . Zapadnjaci svugdje . Pola firmi uz Evrope drze Kinezi itd . Tako da u sadasnjem vrenenu nema domace
Kravica se pravi od mlijeka u prahu iz Kine...
Imamo vareniku "Milka" iz Bijelog Polja i Niku iz DG i NK.
Last edited by jokaš; 14-03-20 at 20:14.
nothing comes from violence and nothing ever could
Uvozimo puno mlijeka iz HR i BiH, Zbregov, Dukat, zelene doline, imamo i slovenačkih tako da možemo i bez kravica i volova. Samo da se proizvodnja odvija normalno za uvoz je lako, roba će i dalje da putuje preko granica jer "posao ne smije da trpi" pogotovo što je nova recesija na vidiku.
Last edited by Tivatech; 14-03-20 at 20:25.
Temperatura 37.6 groznica me trese, jutros malo boljelo grlo mozda jednom u sat vremena kasljem po dva puta i izbacim slajm..Nisam malaksao, nemam suvi kasalj, normalno disem malo me bole kukovi... e imao sam nekih alkoholnik dva dana u ovoj nedelji sa razlogom ajde ali am izgleda sjebo imunitet..
Svakako lezim kuci do daljnjeg
Pa bruka evo 10godina nikad ni grip ni prehlada i evo bas sad da me ufati...
![]()
Last edited by METZ; 14-03-20 at 20:27.
Nemamo na zalost dovoljno da proizvodimo svoje. Neisplativo je jer nas konkurencija dere.
Znači više ti se isplati da platiš da ti se kao tvoj brend napuni u Srbiji nego da ga odje proizvodis.
Ono što imamo je mesna industrija - mesa ne može faliti. Imamo na lageru žive stoke za makar 3 mjeseca.
Jaja imamo proizvodnju solidnu.
Imamo par dobrih pekara sa dugotrajnim hlebom a koliko sam skontao i dosta lagerovanog brašna.
One Ring to Rule them all...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks